95

Българин

преди 4 години

Американският народ беше предаден от управниците си. Въпреки предупрежденията, те бяха подлъгани да продължат с ежедневните си работни задължения, за да не пострадала икономиката. То вярно, че в САЩ парите са много над човешкия живот, но казаното от управляващата класа граничи с геноцид срещу американското население.

94

Анонимен

преди 4 години

Абе, днес някой писал ли е, че това е грипче или не е още?

93

до 93

преди 4 години

Не знам дали си се интересувал, но аз- да. Редица разследващи журналисти в Китай изчезнаха. Има няколко материала в интернет със стряскащи факти, базирани на скрити кадри от дронове и информация от погребални агенции и доста други интересни неща. Като цяло в Китай са загинали 1000 пъти (най-малко) повече хора от описаното. Накратно- всеки е под карантина и не може да види дори погребението на родителите или децата, или роднините си.

92

Д-р

преди 4 години

Погребенията на острова нямат нищо общо с коронавируса.Там от много години се погребват бездомници преседели месеци в моргата и непотърсени от никой!Нашата морга /в Александровска/също се задръства от непотърсени трупове в претъпканите хладилни камери.И от време на време трябва да бъдат заравяни служебно.

91

Христова Монархия

преди 4 години

Виждаме вече 100, 150 години отсъствието на християнството в държавните устройства е пагубно за християнския свят! Мракобесните СССР, ЕС, националсоциализма, комунизма, капитализма, демокрацията, всичко това е един *** и причина за криза. Само едно здраво общество на християнството и монархията може да запази християнския свят!!!

90

естествен подбор

преди 4 години

То без жертви няма как. Това че Запада има повече жертви показва че се пречиства. И великата френска революция е дала много жертви, в Америка пък винаги е имало естествен подбор, едно време излизате на дуел и който е по-бърз и по-точен той печели и взима мацката.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93Доктора който разкри за вируса умря уж от вируса, ама може и от Китай да са го отстранили.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92Фалшива информация за броя на заразените.

87

Анонимен

преди 4 години

Новината е хубава и чудесна, макар и фалшива.

86

Анонимен

преди 4 години

до 80 Ще ти кажа една приказка на един опозиционер през 60--те Жеко Стоянов осъден на смърт." Самата смърт не е страшна, а мисълта за нея"

85

Анонимен

преди 4 години

до 86Каква фалшива информация като малките фирми в Китай са с по 400 работника?Знаеш ли за какъв мащаб говориш?Средните им фирми са с по 5 000 000 работника само в един цех за производство.

84

Анонимен

преди 4 години

"Заради този вирус скоро няма да гледаме на кино филмите за тези герои."Така е, в последната серия Железният човек го хвана COVID-19 и умря. Погребаха го в автоморгата на Горубляне. На скрап.

83

Jestoka istina

преди 4 години

До Анонименdo 68 .a koi spored teb im go spretna tozi nomer na kitaicite ?!?? Koi povede ikonomicheska voina protiv tiah I zapochna da im nalaga sankcii ?!?? ...I hop izvednaj VIRUS ?!! Kak spored teb Amerika shtiala da stane "velika otnovo " ?!?? Voina,pandemia (ne che e mnogo razlichno ),no raboti za tiah otlichno !!! Haide porazmisli se....kolega...

82

Анонимен

преди 4 години

Всички сте на акъла на Славчо чалгаджийчето!!!

81

Анонимен

преди 4 години

Не може да бъде, аз не вярвам. Лошите китайци и руснаци са натопили прекрасната демократична америка.

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81В Китай град Ухан беше изолиран от останалата държава.Отделно и абонатите на мобилните оператори са с 2 милиона по-малко след края не епидемията. Според мен е възможно да са давали и фалшива информация от Китай.

79

Киро Брейка

преди 4 години

Аз като ви казвах, че американците и европейците са по- глупави гoвeда даже и от нас за борбата с кобито, не ми вярвахте! Е, видя се!

78

Анонимен

преди 4 години

"Заради този вирус скоро няма да гледаме на кино филмите за тези герои."Боли ме фара и ще си разплета чорапа.

77

Анонимен

преди 4 години

Е ние тук сме по-напред имаме крематориуми.Тия ги заравят както ние прасетата от чумата

76

Анонимен

преди 4 години

до 76 А защо имат много заразени САЩ, бе? Защо 330 милионен САЩ има повече заразени и умрели от короната спрямо 1,4 милиарден Китай? Щото са ***- затова!