115

лекар

преди 4 години

Лъжа! На този остров погребват тези които не са потърсени от близките след смъртта им в някоя болница! Как не ви е срам да лъжете!

114

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 119 Тая другарка като си отвори лъжливата мутра и Господ си запушва ушите.Не вярвам да си се хванал на измислиците на ***.

113

Анонимен

преди 4 години

Много лесно им настиват бабичките на американците, кво става ?

112

Галин

преди 4 години

И накрая ??? възможно е да са от коронавирус или не е от коронавирус???

111

Анонимен

преди 4 години

Абе в тия всички новини, нещо накрая все не е така

110

Анонимен

преди 4 години

До естествен подбор"едно време излизате на дуел и който е по-бърз и по-точен той печели и взима мацката."Много филми гледаш.

109

До 111

преди 4 години

Ами те в Лондон така разровиха масов гроб от чумната епидемия, та като се замисли човек, тази корона може и да е оживял и мутирал чумен щам от средните векове.

108

Анонимен

преди 4 години

Охоооо някой шаломчо ще иска ли обезщетения от нацисткият New York? Тука за един приятел питам за едни пари разбираш ли.

107

Багерист

преди 4 години

До Анонимен 111След 1000 години .......Багерист!!!!!!!!!!! ха ха ха!

106

Анонимен

преди 4 години

Намалили прогнозите !? Както го раздават по 2000 на ден.. Да не говорим, че силно се съмнявам че се правят тестове за корона , като изключим големите градове

105

Анонимен

преди 4 години

След 1000 години, в разгара на строителният растеж, някой спокоен багерист ще разрови вируса, оставен наследство от прахората и колелото пак ще се завърти на същата спица.Пожелавам повече увереност, повече мисъл, и да вярваме че хубавото предстои

104

АЗ

преди 4 години

Вие не сте в час ***.1000 пъти повече . Страшната болест дето 5 седмици вече ,от първия официален случай , у нас и има 600 заразени. Страшна болест . Болест има , ама са ви зомбирали с тия новини , овци

103

Анонимен

преди 4 години

"Нали това казвам и аз, че монархиите са много по-добре от другите политически идеологии..."______И кои точно монархии можеш да дадеш за пример, истинска, действаща такава?Без да броим арабските или Индоезия, където пак са мюсюлмани.

102

Христова Монархия

преди 4 години

До 104 Ти разгада ли ми коментара правилно? Нали това казвам и аз, че монархиите са много по-добре от другите политически идеологии...

101

Росен Плевнелиев

преди 4 години

Старшите ни евроатлантически партньори масово дават фира. Ще изгинат до крак. Така както са тръгнали няма да има кой да ни произведе предплатените изтребители. Мъкааа. Ние нямаме нужда от такива кекави партньори. Не съм щастлифт и мисля овреме да се преориентирам и да стана върл русофил. На мене тия плонжове и салта ми се отдават перфектно.

100

Анонимен

преди 4 години

Ааааааа, не, не вярвам. В америка такива неща не може да се случат.

99

до 103

преди 4 години

И не само от властите. Тази информация идва от редица компании, които правят разни анализи на тези системи. Аз, лично, ръководя няколко проекта в Китай, свързани с Machine learning, Marketing Analytics, Revenue assurance, базирани на данни от мобилните оператори. Не ми се навлиза в детайли, но правителството в Китай изнесе информация именно, защото много външни компании вече я имат. И да, умрелите са не както е казано долу 1000 пъти повече, а над 10 000++ пъти повече от официалните.

98

До 98

преди 4 години

Монархиите, в Англия,Бенелюкс,Скандинавия,Испания ли са *** бе мушморок? Пий си хапчетата ,,мислителю",че си поизостанал със стотици години.!!

97

Анонимен

преди 4 години

В Китай град Ухан беше изолиран от останалата държава.Отделно и абонатите на мобилните оператори са с 2 милиона по-малко след края не епидемията. Според мен е възможно да са давали и фалшива информация от Китай. Официалната статистика говори за 20 МИЛИОНА, не 2....предполага се, че 2 са починали от вируса, другите си ги обясняват с това, че хората си закрили 2-рата и 3-тата мобилна карта като съкращение на разходите, заради кризата...

96

Анонимен

преди 4 години

В Китай за февруари и март има над 20 000 000 по-малко мобилни абонати....това е официална статистика от властите в КИТАЙ...до сега такъв спад не са имали, всъщност предните години са имали растеж по това време...