5

Учител

преди 4 години

Дори и да пуснат децата по училищата, кой е този родител който ще си пусне детето в клас при сегашното положение с вируса. Мислете малко преди да пишете простотии. Матурите ще се проведат и всичко ще бъде наред. Ваканцията ще се пропусне най-вероятно но важно е да не се изостава от материала.

4

Колега ......?

преди 4 години

"90% от учениците и 96% от училищата са включени в дистанционно обучение в момента, показвали данните на образователното министерство. " А когато си извадим главите от пясъка ще се окаже съвсем друго.

3

Анонимен

преди 4 години

Пускай децата на училище и градини ! Измислете начин за противодействие на заразата! Хигиена,маски,дистанция,сменен режим ! Тези деца не трябва да се психират и асоциализират ! Те нямат възприятията и възможността за преценка на обстоятелства ! Затова сте политиците ! Да намирате рационален баланс! Като не можете - марш !!!Не бяха грипове,не бяха корони ! Ще е психирате цели поколения подрастващи ! Ами детските градини ? Кой да бави тези деца !Нек***дърници ! Не могат един план да изготвят!

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2За детските градини със сигурност.

1

Някой си

преди 4 години

Уф тоя вампир пак с неговите матури! НЕ е редно щом децата не са ходили на училище да има матури тая година . Няма друга такава държава.