25

новата мода

преди 4 години

Повечето коментиращи явно не са преживели никакви трудности нито имат каквито и да е проблеми.Това ме потриса до дъното на душата ми, както и получаването на заплата без да се ходи на работа или вземането на дипломи без учене и без знания, без изпити и прочие.Министъра не ви е виновен, погледнете колко много получихте в живота а не искате да дадете нищо от себе си. Не виждам самооценка, нито самокритика, едно възгордяване...

24

Анонимен

преди 4 години

а матурите за първи втори и трети клас ... ще сменяме министъра ми се струва

23

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми господин министър, какво очаквате да се промени с отлагането на НВО с четири дни ? Мисля, че Вашето предложение е абсолютно безотговорно. Върху какъв материал ще бъдат проведени? Само върху учения през първия срок ? Материала от втория срок го считате за маловажен ? Защо тогава е залегнал в учебните програми? Имате ли представа какво реално се случва при дистанционната форма на обучение ? Явно не. Ще Ви кажа, като заинтересован родител. Проведени са не повече от 10% от занятията.

22

Анонимен

преди 4 години

То хубаво да завършим 12 клас... ами после откъде пари за КСК, няколко стотачки за университет всеки семестър. Родителите ми в момента с в неплатена отпуска, аз не работя, нямам идея на какви пари се крепим. Това нещо, ако продължи още, аз няма да мога да кандидатствам тази година и не заради знания, а заради липса на пари.

21

Анонимен

преди 4 години

Мразя амбициозните родители , ако трябва децата 2 год няма да учат.Какви вузове в чужбина нали там положението е още по-лошо.В другите държави дават помощи за безработни тук безлихвени кредити браво!!!!!!!Дано не умрем всички,защото в Китай нищо не е свършило , което означава надежда няма.В Пирогов почина 40 год човек без съпътващи заболявания ,което означава пригответе се да мрем.И некa Бог за ни е на помощ!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

1,Правилно с изпуснатото училище матурите стават най-малкото смешни, защото не се е учило. Но пък си представи да ги няма. Нали с тях се кандидатства за средно и ВУЗ. Опитват се да не станат бунтове заради нулева година на учениците. Ако си родител, не би искал детето ти да учи и догодина 7ми или 12ти клас. *** обясни, че е важно нещо да е научено, а не да изкласи детето по-бързо. Колкото и да са тестовете, каквито и да са домашните, когато родата помага и имаш интернет да препишеш, не става.

19

Даскал

преди 4 години

До Пипи дългото чорапчеПари от матура учителите не получават.

18

Пипи дългото чорапче

преди 4 години

1лъжат за новото обучение.Училищата почти всички са включени,но не и всички ученици2не съм чула учител с маски да ходи по домовете,ако има го посочете,всеки се пази3няма да изтърват матурите заради парите които ще получат всички -от уща до министерство

17

Анонимен

преди 4 години

Браво бе !Дето ми е 3клас учи по 12ч на ден заради умната програма . По 3 4 теста на ден отделно домашни и тн. а родителите сме станали at .Учители и всичко

16

Само отбелязвам

преди 4 години

В Япония дори Олимпиадата отмениха, а нашият министър матурите не ще ги махне. Що тъй?

15

14

преди 4 години

Купи хубав монитор на детето.

14

Да

преди 4 години

По-добре без образование и да си стоят тука. Прocт народ - силна държава.

13

Пян_Гъ

преди 4 години

"МОН обмисля матурите да са през лятото" При цялата ми симпатия към министъра да попитам: А лятната ваканция през зимата на 2020-2021 ли ще е? Или и ние като японския олимпийски комитет не можем да разберем, че ПРОПУСНАТ ЧАС/ВЛАК/ЗАПЛАТА/С-Е-К-С/ПТИЧЕ НА РАМОТО/ОЛИМПИАДА и т.н. НЕ СЕ ВРЪЩАТ!!! Към тези, които искаха да ударят Китай и Иран: Да не сте пускали вируса, сега е късно и ще ядете дървото и вие, дори най-вече вие, т.е. вашите държави.

12

Анонимен

преди 4 години

Аз като родител най-отговорно заявявам , че сме на онлайн обучение до края на тази седмица . ОТ СЛЕДВАЩАТА ИЗКЛЮЧВАМ ВСИЧКИ ТЕХНИКИ ВКЪЩИ . Нямам намерение детето ми да ходи след този експеримент с 10 диоптера очила и да си говори само . Сори , министре . Аз съм дотук .

11

Да си го кажем

преди 4 години

От тоя материал в учебника и много учене, накрая хората масово емигрираха в чужбина. Българското образование,защото е много ,,полезно",,практично" и учебнициге са написани ,,разбираемо"за всички. Матури,изпити и накрая емигранти.

10

Анонимен

преди 4 години

Абе махайте ги тия матури и не ги мислете повече! Някой вярва ли, че до 1 май ще се оправят нещата и няма да има корона вирус? Ами ако отече работата до септември както имаше такива прогнози? Тогава ли ще са матурите? И после кандидатстването с 4-те класирания до нова година? Как си ги представят тия работи!?!

9

Анонимен

преди 4 години

При карантина след 1-ви Май МОН да не обмисля - просто ще има друго правителство. Едно време орешака го свалиха 30-40 хиляди човека. Сега ще отидем половин милион безработни.

8

Totenkopf

преди 4 години

Тоя на сниката е кокаинов наркоман- Вампир, що му слагате снимата да плашите хората? Тотално неадекватен и изперкал тип.

7

Анонимен

преди 4 години

До УчителНапротив за децата до десет дванадесет години риска е по малък.

6

До 7

преди 4 години

Аз ще си пусна детето,защото няма кой да го гледа !!!!!!!!Ще умре от глад ако не работя до 13 май !Кой ще ме търпи с болнични и отпуски !