207

Б Статов

преди 4 години

Няма кметове на БСП МСП, кметовете са на населените места и хората са ги избрали заради качествата им.Надута пуйка, която само чурулика и кълве-това е Нинова.

206

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен: Жалък си ти, драги.А за това ще дойде ли БСП пак на власт: Няма вечни управляващи и вечна опозиция. Времето на ГЕРБ изтича. Тръгнат ли веднъж надолу, нищо няма да ги спре

205

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха като видя тея комунисти да коментират тука ... за 50 лева давате да ви *** душите . Мерзавци , не знам как се гледате . Толкова сте жалки , никога няма да вземете властта БСП , никога , само на ***

204

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 200: Какво разбирали кметовете на БСП? Разбират много добре кой получава обществените поръчки и кой-не. А специално за водната криза в Перник питай перничани - те много добре знаят кой и защо им я докара. Отстраняването от власт на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, ще се отлепим от дъното на ЕС, където ГЕРБ ни държи вече трети мандат.А БСП е единствената реална опозиция.

203

ognyanz

преди 4 години

До Тодар Правешки: Предлагаш с Бойко да вървим по пътя на Мадуро, така ли? Мадуро - бивш шофьор, а Бойко - бивш полицай и охранител. Разликата не се забелязва много.А до Анонимен 196: Ако не си го научил досега, България стана член на ЕС по време на управлението на БСП в състава на Тройната коалиция. Така че БСП е европейска социалистическа партия. А тези спекулации с комунизма, Северна Корея и т.н. ги адресирай към бат'си Бойко. Той е бивш член на БКП , някои казват, че пази и партийна книжка.

202

мишо бирочето

преди 4 години

нама опасен вирус бе кауни. има най обикновен грип. простолюдието е толкова изперкало че елементарни сметки не може да направи. от този набеден вирус умират в пъти по малко хора от колкото от най обикновена настинка. вразумете се овце. очаква ви още по голямо робство. на улицата и край със шайката.

201

Гацо Бацо

преди 4 години

По БТВ комеди !После от къде ще ви съберем за субсидии и вашата телевизия ?

200

Анонимен

преди 4 години

Какво очаквате?Ние живеем в диктатура,те вече и президента Радев заплашиха,че ще го убият ако вземе властта и той млъкна,защото народа иска президента да вземе властта

199

Доктор

преди 4 години

Червена леличко, не питай за мерките , а питай защо руснаците пуснаха вируса !

198

Анонимен

преди 4 години

Г-жо Нинова, Какво е отношението на "вашите" кметове към съветите Ви, се видя по реакциятя на пернишкия кмет, когато отидохте да го поучавате. Най-добре е да не им досаждате, те разбират, че вашето е политическа игра.

197

Тодар Правешки

преди 4 години

До ognyanzЕсть такая държава другарю. Венецуела!Мъдуро е шофьор на автобус. Я ми кажи от колко години е Президент на Венецуела и я води към светли бъднини, а?:)

196

до psccc

преди 4 години

Ами какво да ти кажа България е "бананова република" защото хората обичат да берът банани така ме разбери ако можеш. Всички тези политици чучела от всички партии днеска са депутати а утре безработни ако народът си беше на място!

195

wffff

преди 4 години

на статии за Нинова задължително герберските *** се активират и четеш едни и същи плювни, скука.

194

Анонимен

преди 4 години

Нинова,защо електоратът ти дава за пример икономическите мерки на Германия,Франция,Англия,Скандинавия,а не на Виетнам,Куба,С.Корея,Лаос ?Нали е лош капитализма ?

193

до psccc

преди 4 години

Това е постижимо но за целта трябва да имаш много умни политици които знаят как да лавират и да гледат повече благото на народа. Със сигурност най-добрия вариант са САЩ и ЕС но едни добри взаимотношения с Русия няма да бъде зле! Проблема на бг комунистите е че искат тотално да се обвържат с Русия а това би било поредната катастрофа!

192

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ направиха тези избори с полицейски натиск, със заплахи, както и с масирано купуване на гласове. Изборите не могат да бъдат квалифицирани за честни и свободни. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на пресконференция в НДК след изборния ден.

191

psccc

преди 4 години

не са казали че е хубаво в Русия, а искат да имаме икономически отношения и с тях, което е добре за нас, но запада не иска ние да сме добре а само тяхната икономика ние сме само бананова република.

190

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 184: БСП да смени Нинова? По принцип е възможно, макар и малко вероятно в близко бъдеще. А възможно ли е ГЕРБ да смени Бойко Борисов. Как мислиш?Има ли по света такава партия, в която един бивш охранител и полицай с пожарникарско образование е несменяем.

189

Анонимен

преди 4 години

До до yesХахаха,по-скоро има пристрастия към парите,а не към някоя държава!

188

axa

преди 4 години

А Баце на кого са били съседи в банкя - на родителите на жената на Бай тошо, мара малеева.Да имаш такова рамо при соца си е шестица от тотото.