227

Гацо Бацо

преди 4 години

Тая дали се изпотява?Защото виждам,че не се уморява .

226

И тази като

преди 4 години

Станишев за нищо не става, БСП затъва сигурно. Щом още държат оня продажник Станишев(който се целуваше с Местан) в редиците си, никога няма да видят власт, който и да си изберат за водач! Щом толерират продажници, никой няма да им повярва, че са реформирана партия и никой няма да гласува за тях, даже и коронавируса е против тях, избива им бабичките.

225

Разбиращ

преди 4 години

Алчна комунистка... Дано никога не ви допускаме на власт... Ядохме ви попарата... Да попитам нещо... Не ви ли е срам Гечев, дето фалира държавата преди повече от 20 години още да ви е финансов експерт. КАКВА НАГЛОСТ..

224

Милица

преди 4 години

До коментар 207 - Нали бяхте,нищо не отлепихте.Така всичко залепихте,че няма отлепяне.Черногледа овца.

223

Анонимен

преди 4 години

Чумата говори за вируса...леле

222

Факт

преди 4 години

По партийната телевизия на БСП са пуснали нов филм : " Кукувица кука на Бойковата дука ". Главната роля изпълнява *** Нинова. Все още няма и една стотинка дарена от червената буржоазия ! Колко много червени милионери , а се стискат за 20 ст . !!!

221

А

преди 4 години

Нинова- дерзай. Имаш още място за популизъм. Ще ти дам безплатни идеи: да се дадат пари на просяците, телефонните измамници, *** и разни миски, трайно безработни, джипсита, алкохолици и наркомани, ДДС измамници

220

Vip

преди 4 години

Как още синдиката на крадците не поиска обезщететени от Държавата за намалените си приходи. И горките, страдат не могат да крадат като всички си стоим в къщи :) .

219

void

преди 4 години

И как точно ще помогне на общините като замразят приходите си? Ама иначе "мерки в помощ на общините" звучи добре нали - поредният лозунг на популизма, за който държавата, сиреч всички ние да платим, само и само тази овца да намери политическа трибуна по време на кризата.

218

Дд

преди 4 години

Противна овца. Независимо дали умират хора и въобще какво се случва, политизира всичко. Поне в този случай правителството прави всичко възможно. Това се случва и прави навсякъсе, какво иска тази ... Мрънкане и игра с болката на много хора с идея за власт.Да ама не! Никога повече комунисти на власт!

217

Вида

преди 4 години

Пари, пари, пари.... готова е да глътне целия свят тази Крушовска *** !

216

Истината

преди 4 години

Работещите хора седнаха в къщи пред интернет по принуда и коментарите на червените *** ръка не могат да хванат!Гиди комунистически хайлази!

215

гост

преди 4 години

Да се откажат от партийните субсидии и да спрат заплатите на партийните работници от Педитано - като иска да се прави на шеф, да събира членски внос и членове и те така.

214

Уча се

преди 4 години

.....където са парите, откраднати от БСП-БКПрестъпници, за 60 години, неконтролирано властване и безконтролно грабене !

213

Анонимен

преди 4 години

Противна мър,,ла

212

Генерал Мутафчийски

преди 4 години

Нинова пита:да не пита, а да върне 70млн от Техноимпекс.

211

Генерал Мутафчийски

преди 4 години

До ognyanzА за това ще дойде ли БСП пак на властняма да дойдат. Други въпроси?

210

Анонимен

преди 4 години

Бсп =128 години червена чу,,***

209

Анонимен

преди 4 години

Корона вируса е по малко опасен от бсп

208

Кмета

преди 4 години

Госпожата питайте онзи с BMWто от Балчик дето го пропускат поне до паркинзите!Припомняме, че кандидатурата на Николай Ангелов за четвърти кметски мандат бе подкрепена от БСП