10

Анонимен

преди 4 години

Само 9 коментара от пропити от злоба и завист комлексирани нещастни хора. Очаквах повече.

9

Анонимен

преди 4 години

Така е с държави които разчитат само на приходи от туризъм.Нямат ли собствено производство,селско стопанство икономика,нямат НИЩО.И това не касае само Гърция.

8

факт

преди 4 години

Левкос пиргос= Бялата кула, а истинското име е Канлъ куле= Кървавата кула. Строена е от турците и е била затвор. Капитан Петко войвода е бил затворен и бит в нея. При преместване към друг затвор е избягал.

7

Анонимен

преди 4 години

,,Аспро Пирго''-Бялата Кула. Даже не са я и варосали както е било до сега през времето,за да не я разруши слънцето и дъждът.Днес ,,аспрото'' прилича на селски ***.Срамота за Солунци.Толкова ли няма Солун 500 еврака да купи бял кереч и да си запази символът на града.

6

Анонимен

преди 4 години

Фурнаджииски лопати

5

Анонимен

преди 4 години

Шмекерджий излъгаха Европа за паричният си баланс за да ги приемат в Европейския съюз. После им дадоха стотици милиарди за да ги спасяват. Ще плащаме дълговете от лъжите на тези плъхoве десетки и стотици години

4

до 1

преди 4 години

Ти където и да отидеш, ще те наричат боклуук. Защото манталитета и поведението ти е на боклуук. Никой не ти е виновен, че си боклуук

3

Анонимен

преди 4 години

Търтей алчни как ядоха от труда ни и ни се подиграваха че сме бедни. Подиграваха се че държавата ни е бедна. Сега търчат да наливат от нашият бензин да си купуват в България къщи. Инвестират в България. Тяхното робство свърши поне за моето семейство. Да си носят кръста

2

Коко

преди 4 години

До първия коментар:Няма как с клетви да се оправим. Ти си пълен ***. Или такъв с клитор. Тук не става въпрос за обиди. Само единност, дисциплина и елементарна култура ( за съжаление нямаш изобщо) ще ни помогнат. Ако някой ти е казал, че си ***... Ами дали няма защо????? А???

1

Малака

преди 4 години

Преди 20 години бях там тия ни наричаха Бок/лук ......... Скупидя....... C. К. Y. П. И. Д. ЯЗаклех се че ще дойде ден когато ще ги видя да си платят поне малко. Сега започват да ми връщат за обидите.