107

Анонимен

преди 4 години

Човека под мен е напълно прав. Фашизма е зло и трябва да се борим с него. Омразата е болестно състояние. В Германия тази идеология е криминализирана. Украйна е пример до какво доведе възкачването на фашистки елементи на власт, бедност, половин украйна се разсели в други държави. Полша с Качински и Унгария с Орбан са по-леки форми на тоталитаризъм, но и там има подчертани фашистки елементи. Така че си гледайте живота и стига сте се занимавали с глупости, само ни облъчват.

106

Анонимен

преди 4 години

Докато ни управляват бившите комунисти(зам. министЕра явно е от тях) няма да има свободно изразяване на собственото мнение.

105

Анонимен

преди 4 години

112 отговор на 110 ли е?

104

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми ей така,били са му инджекцията и е умрял пред очите на баба ми,днес също социалисти и фашисти се избиват помежду си,затова трябва да се намалят градусите и спрат конфликтите.

103

Българин отново

преди 4 години

На вчерашното сборище уж срещу "фашизма" имаше два плаката "Виолета праща поздрави" и "Бъди като Виолета". Виолета е еврейката Виолета Якова, която убива героя Луков. Ще прави ли разследване прокуратурата за тези цинични и подбуждащи(!) лозунги? Някой видял ли е някога подобни лозунги на кой да е Луковмарш? Къде и у кого е ненавистта и омразата?

102

През 2011 година

преди 4 години

националсоциалистическата организация "Славянски съюз" и организацията "Движение против нелегалната имиграция" се обединяват в една нацистка организация с название "Русские".Хората действа, не си поплюват.Затова не се чудете, че някои от тях може и да търсят контакти с БНС "Еделвайс".Вместо ругатни по адрес на Луковмарш, управляващите да се запитат защо хората обърнаха поглед към този тип организации, каква закрила очакват от тях? Когато опре нож да кокал и от още по-крайни ще се търси помощ

101

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтанало е пред очите на баба ми,бе умник,затова баба ми никога не излизаше извън двора на къщата ни и се страхуваше.

100

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоКазах ти,единия ми дядо е антифашист и затова го убиха,другия ми дядо военен при царя,доживя до строст,но в ново време през демокрацията го убиха сициалистите,не заемам ничия страна,но фашизма е зло ,разберете го,използва се да се създават конфликти между хората и да се убиват и страдат хора!Трябва да ги осъждат да лежат в затвора,ако прекалят с изцепките си и ако се нараняват хора!

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Как така фашистите са убили дядо ти с инжекция през 1968 г.?Как е било възможно да се случи това? Какви фашисти в България през 1968 г.? Или дядо ти тогава е бил в друга държава?Ти ме смая с това изявление!

98

Анонимен

преди 4 години

В Украйна има фашизъм само в руските медии. Десен сектор получиха 2014-та общо 1 депутат в парламент с 450 места

97

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен103-Първо:-Нацизма и фашизма са различни неща!Нацизъм,тоест съкратено от "национал-социализъм" е имало в Германия.Фашизъм-в Италия.И двете "явления" доведоха до смъртта на десетки милиони основно невинни жертви...пак ще си призная:-Не ми е ясно какво е това "Луков марш".Но виждам,че столичната даскалица го е забранила.ЗАЩО?..Каква "лошотия" са направили тия с факлите,кротко движейки се по столичните улици?Пали ли са,рушели ли са?Ритали са ограждения?..какво?..САМО ПИТАМ!

96

Анонимен

преди 4 години

Единия ми дядо е бил военен на царя - Борис 3,когато са управлявали нацистите в България, другия ми дядо е бил антифашист и ятак на партизаните борещи се против фашизма,затова и са го убили с инжекция фашистите през 1968г.Като претегля на кантара,фашизма трябва да изчезне,фашизма е огромно ЗЛО, разберете го! Днес използват фашизма да ви зарибяват и да създават конфликти между хората,вижте в Украйна какво се случи и се учете от техните грешки!НИКОГА ФАШИЗЪМ!

95

Анонимен

преди 4 години

Твърдението, че толерантността е европейска ценност е абсолютен мит и измислица. Не само в Германия са били нетолерантни спрямо евреите, ромите, хомосексуалистите и други. Нима Англия не подлага на химическа терапия Тюринг? Нима аферата Драйфус не се развива във Франция? Нима не е имало *** излагани в зоопарковете на Базел, Торино и Антверпен? Пък във Вишеградската четворка колко обичат арабите да не говорим. Евроатлантизмът се спуска отгоре надолу, а не е ценност тръгваща от хората.

94

Гробокопач

преди 4 години

Смърт на малакос, дето развяха гръцкият флаг насред София! Искам главите им за чаши за наздравица, а останалите им криви кратуни с копитата на коня, докато станат на пита!

93

Анонимен

преди 4 години

По-добре еврейска *** отколкото нацистки слабoумник, който мрази другите защото тате го е бил като малък и не му е купил колело. :-)

92

дедо Ви

преди 4 години

До Софиянец Що за "герой" е след като и Борис Сакс кобурготски го отстранява от властта 1939 г

91

Анонимен

преди 4 години

До АнонименФашизъм и нацизъм е имало,но комунизъм никога не е съществувал някога.Имало е само такива партии,но никога реален комунизъм някъде.Фашизма е осъден със закон,дори в Германия влизат в затвора,ако прекалят с нацистки изцепки,но не и в България,защо?

90

До Софиянец

преди 4 години

Цитат: И как точно искате Европа да има европейски облик, като развявате нацистки символи и заплашвате "джендърите" със смърт?Извинявай, аз под патриотите не визирам нито участниците в Луковмарш нито политически партии. Визирам, че по принцип има много хора които искат отделните нации да си имат отделни държави със собствени култури и колорит. Съвременният евроатлантизъм заклеймява обаче тези хора като ксенофоби и расисти.

89

Пич

преди 4 години

Прекрасна илюстрация как двете братски идеологии са пореден път работят заедно и си подават ръка - нацизмът и социализмът. БНС, организаторите на това срамно шествие, са хибридна организация спонсорирана от Москва (това е ясно на всички). От друга страна на техните шествие се пропагандира зле прикрита нацистка символика и идеология. Пак си подадохте ръце, нали така нацисти и социалисти, за пореден път? :))

88

До Наблюдател (№ 66)

преди 4 години

Питаш "защо руснаците никога досега не протестираха срещу Луковмарш?"Напиши в Гугъл "Руско националистическо единство", "Движение против нелегалната имиграция", Национално-патриотичен фронт "Памет", "Славянски съюз". Ако напишеш имената на тези организации на руски език, ще получиш по-подробна информация. Напиши и "Коловрат". Също и "Юнармия".Хората си имат държава и мислят как да я защитят. Ние имаме една на 1 300 години и 6 български империи преди нея, но си питаме ушите и чакаме Михаля.