187

Анонимен

преди 4 години

..ранените пленени партизани! Лично - осактил е една наша братовчедка, уморил е и свой роднина.С големия си хирургически талант!Но е бил куражлия и с достойнство - разстрелян е последен, защото е трябвало да констатира смъртта на всеки убит!Виолета Якова е хваната, измъчвана и зверски убита от фашагите.За Чиполино ще кажа едно - като си нямате истински герои, вдигате за знаме измислен!Измислени бойни подвизи, при това глупаво! Мошеник, рушветчия, взел огромни комисиони за зенитките "Шкода".

186

До Анонимен 202

преди 4 години

Казваш "срамота". По-полека! Изброените от теб величия са много нееднозначно приети в нашето общество. Ген. М.Савов има своята роля във войните на България - и при Сливница, и в Балканската, и в Междусъюзническата. Далеч не всичките му действия заслужават акламации! Чаталджа, националната катастрофа последвала Междусъюзническата! "Великият" проф. Станишев е съден от Народния съд,, не от т.нар., а от легитимния Народен съд! Подписал е обявяването на война на САЩ и UK, ЗЗД и заповед за разстрел на

185

Анонимен

преди 4 години

Забраниха го, ама пак си минаха ...

184

Анонимен

преди 4 години

Улицата си се казва "Виолета Якова" в чест на тази същата терористка.Дали сега някой е прибавил едно "ч" в името, не знам. Трябва да се иде и да се види на място.Срамота е това име да е редом с името на героя от Балканската война ген. Савов, с името на достойния проф. Станишев-жертва на т.нар. Народен съд и с името на Н.В. Царица Йоана. Кой е допуснал това?

183

Проверих на картата,

преди 4 години

поне тази в Гугъл. В "Люлин-2" има улица "Виолета ЯЧкова". Не знам дали това е онази същата Виолета Якова. В мрежата няма никакви данни за жена на име Виолет Ячкова, което да е заслужило столична улица да носи нейното име. Прави впечатление това, че улиците, съседни на "Виолета Ячкова", се казват "Проф. Александър Станишев", "Генерал Михаил Савов","Царица Йоана"Стоил Яков е свързан и с ДСБ, и с РБ, и с "Нова република". Наистина ли е племенник на онази Виолета Якова?Вече не знам какво да мисля

182

Анонимен

преди 4 години

До 197И ит моето всички са с ниските пенсии, защото им беле забранено, да са нещо повече дълги годни. Но спокойно - сега пак имаме пари! Като няма държава, която да ни подтиска, винаги се оправяме!

181

Анонимен

преди 4 години

До 197Идва ми на акъла, затова стойм на страна от тези неща, доколкото е възможно.Но не ги съжалявам, защото ТЕ бяха основата на комунизма. Те вилняха след 9ти, трошаха магазини, палеха глага на държавата, размятайкинчарвенто знаме! Групичи от 20 годишни новоизлюпени партизанчета правиха золуми. Масите пляскаха, когато подобни на Гешев, изкарваха шкафове и дивани с Вижте ги те изетници кви са богати ...А за другите си прав - бесенка трябва!

180

А ако някой събира

преди 4 години

Подписи срещу гей парада, иде полиция да ги пръска и да изченат документите, нали?Що! Щото 5000 подписа се събраха за часове, а ако продължаваше така, щяха да са 50000 за дни и поне 500000, ако беле продължило няколко седмици ...

179

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 194Не ти ли идва наум, че сред тези, които "гинат" с по 200 лева пенсии има и хора от семейства като твоето?Защото онези, които се довлякоха в София с га.ло.ши на бос крак и с омазнени кас.ке.ти, се подредиха на добри заплати, а децата и внуците им бяха с привилегии.Те не се мъчат днес с нищожни пенсии.Член на БКП или на БСП е с ниска пенсия, само ако е бил наивник, вярващ в това, което му приказват лицемерите и е работил за някакво илюзорно светло бъдеще.

178

Йорданака Фандъчкова

преди 4 години

след като забраних Луков марш , на вас софиянци-гой и на вашите деца оставям прекрасния гей-прайд задължително да участвате всички под строй и да му се радвате

177

Все смрад

преди 4 години

Не харесвам нито българските нацисти,нито ***. Все смрад.

176

Анонимен

преди 4 години

Комунистите дойдоха и от еха имущество т семейството ми, на огромна стойност. Тъй като не минал номера с фашисти са, поради факта че всеки го знаел като хора, помагали на другите, просто им отнели всичко, забранили им да практикуват професиите си (имало е освен търговци, също така адвокати в чужбина, лекар и бижутер и НЕ не сме евреи, не че има значение!), поради идеологически различия.Радвам се, че падна комунизма и пенсиите сега гинат с 200 лева заплати!

175

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е, че такива забрани създават крайните движения. Не можеш да хванеш една група от хира, да им кажеш че не стават за нишо, че няма значение какво искат и чувстват, да ги намачкал в ъгъла, без адекватен диалог и да се надяваш, че ще се критнат и ше отмине всичко ...Просто в един момент ше се съберат стотици хиляди такива и някой ще яхне вълната от недоволство ...

174

Анонимен

преди 4 години

Не знам - бал си имаше, ама според тоя бил спрян.

173

Питащ

преди 4 години

!. Какво общо има с Луков марш Външно министерство, след като това си е изцяло вътрешен въпрос?2. Защо посолството на САЩ прави коментари (одобрява, неодобрява и т.н.) по въпроси, изцяло в компетенциите на България, а не на САЩ?3. Не трябва ли точно МВнР да обърне внимание на това посолство да не се меси във вътрешните ни работи?

172

Анонимен

преди 4 години

Много се плашат управляващите от прояви на сила сред народа. Виж гейовете са друго нещо, безобидни са, не могат правителство да свалят.

171

Анонимен

преди 4 години

Но за това пък Гей парада тази година ще бъде още по-грандиозен.

170

анонимен

преди 4 години

а девети септември кога ще го забранят за честване. Нали няма разлика между социализъм и комунизъм.

169

Анонимен

преди 4 години

а шествия на ултраси защо не спряхте ???

168

Анонимен

преди 4 години

а гей парада защо не спряхте? а шествията на комунисти касапи защо не спряхте ?