341

Байфидан

преди 4 години

Всеки достатъчно умен българин, който живее в България вижда, че нищата са по-добре от преди и заслугата за това е основно на ГЕРБ. А какво казват завистливи и гадни червени канарчетата е ясно.

340

канарче

преди 4 години

Всеки който живее в България вижда,че това е отново една добре платена стъкмистика

339

Анонимен

преди 4 години

Е стига де наливаме от пусто в празно наистина ли е така къде е партията на интелектуалците в тази държава още я няма

338

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

БКП е отново първа политическа сила!!!!!

337

Шефа

преди 4 години

Агенция "Тренд" ?Че кога е дала точни изследвания и прогнози тия герберски ***!

336

Анонимен

преди 4 години

Имах си аз да не са ,насред обкръжаващата ги опозиция.....

335

Първа сила???

преди 4 години

Къде видяхте тази прогноза? Да не би да е нещо къде Ванга е казала и зле сте го изтълкували?!

334

Работен

преди 4 години

Парламент без партии.Стига вече партии грабливи.

333

Personology

преди 4 години

Психологически е налице:А. Колективна(парламентарна) невроза. 1) Борисв-Радев; 2) Комунизъм-Демократизъм; 3) ГЕРБ-БСП;Б.Тип на ръководство. Политици "УПРАВЛЯВАЩ"-ТИП по Алфред Адлер;В. Стил на общуване. 1) МОНОЛОГИЧЕН - авторитарно-манипулативен.Г. ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ (С ПСИХО-ДЕПУТАТИ КЛИЕНТИ) ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ОЦЕНКА И ТЕРАПИЯ...

332

Я

преди 4 години

БГ политиците са такива, каквито ги виждаме , защото само истински гьон може да понесе "ухажването" едновременно от Москва , Брюксел и Вашингтон ! Пълнят гушата, защото друго не им се позволява , а електората де ли се напъва да гласува и коментира ... Кошмарна е цялата тази история и е време да и се сложи край - на всяка цена ...

331

До любителите

преди 4 години

На партии който иска да членува в партия да се запише в нея и да си плаща членския внос.Стига вече смукане от държавата.

330

Анонимен

преди 4 години

Много хитър ход на герб. Партията на слави ще дърпа лласове от другите партии и после ще направи коалиция с герб.

329

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 341......КАКВИ 6 % бе ???? ДБ тръгва със " ЛЕТЯЩ СТАРТ " - 300 000 + гласа . А ДБ + ВМРО + НФСБ + БЗНС / Ненчев / взимат властта .......и ПРЕХОДА СВЪРШВА !

328

Анонимен

преди 4 години

Днес Борисов е казал, че няма да влизаме в чакалнята на еврозоната , докато няма пълен консенсус - това означава никога ! Може да е послушал Стив Ханке ?!Герб има само един шанс да спечели пак избори - влизане в чакалнята , иначе на хората просто ще им се изчака чакалото вече и ще гласуват за Слави и тем подобни недоразумения !

327

Анонимен

преди 4 години

Вероятно Демократична България вече са с поне 6%, понеже на всички избори им занижаваха яко предварителните прогнозни резултати. Щом сега им дават 4%, вероятно са поне 5.5%. И преди еврозборит така стана, пък те накрая за малко да вкарат двама евродепутати с около 6% от гласовете.

326

Анонимен

преди 4 години

ВСС който толкова го хвалеха руските предатели оня ден, все пак е започнал днес ДИСЦИПЛИНАРНА ПРОЦЕДУРА срещу руския " съдия" Миталов или както се казва там! Ся кво бе другари, май доказателства за престъпление по служба все пак има!

325

Анонимен

преди 4 години

Бсп няма да спечелят избори докато са рупор на русия и следват руските интереси на 100%! Но ако стане наистина социалистическа партия, тогава къде ще се денат руските агенти, червените приватизационни милионери, некадърните ченгета от бившата Дс? Още повече ако се отрекат от еничарството си, ще загубят гласовете на лунатиците русофили- жертва на бруталната Бкп/ RU пропаганда, която дори на челото на президента им стои като дамгосан сърп и чук! Няма мърдане и ще досаждат докато не изпукат

324

РВ

преди 4 години

Интересно ми е кой е в състояние да оправи абсолютната разруха и да спаси държавата от колапс след шайката. Катастрофата е неизбежна, най-добре шайката да вземе още един мандат та поне да се случи при тях и да си платят за гяволъка.

323

Анонимен

преди 4 години

Айдееее,вече започнаха да ви облъчват.

322

само питам

преди 4 години

Какво стана с Волен Сидеров? ЧовекЪт да не е ял пак бой някъде? Притесних се за него. Забавен ми е. Искам да протестира срещу нещо.