361

Дзъ

преди 4 години

Ами бай Тошо беше на власт 45 г. На Бойко му остават още 35г. Феодализмът е нашия нов строй

360

уточнение

преди 4 години

Изследването/изфабрикуването/ на тези резултати е проведено сред независимите анонимници Биков ,Гърневски ,Главчев ,Нанков ,Ант.Тодоров ,Гошу Марков и Гешефтарски.

359

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Редно е Гешеф да назначи проверка на Тренд ,за разпространение на лъжи и безпочвени твърдения.Тези % са изсмукани от пръстите на безхаберните трендаджии.Че даже и десети от % са "пресметнали" тези нагли манипулатори.Поне да бяха посочили къде ,кога и сред какви хора са правени тези изчисления.Не че някой би им повярвал ,ама все пак.Ако Слави направи партия ,герберастите ще са в опозиция след изборите.Възможно е и БСП-то да ги изпревари.Останалото е поредна гербераска пропаганда.

358

Ангата

преди 4 години

Никога не давайте предварителни прогнози оти после много ке ревете

357

Анонимен

преди 4 години

Партии начело с герб не искат машинно на 100%защото ги е страх от Трифонов,знаете ръчното гласуване е голяма измама на бюлетини и протоколи и комисии

356

ха-ха-ха

преди 4 години

Агенция "Тренд" ,по поръчка на "24 часа"... Да се смееш ли ,да плачеш ли.Все едно оня крадец Георги Харизанов да поръча на проф????есор Антоанета Христова/личната слугиня на Тиквата/ да прави социологическо проучване и да не открие, че без Великата Незаменима Неотразима и Безстрашна ТИКВА сме загубени...Ти да видиш.

355

Анонимен

преди 4 години

ГЕрб постигнаха единствено противопоставяне на населението едни срещу други -контрапротест за каквото и да е това е марка на герб -противопоставяне по политически интереси -тези които го предизвикаха да си носят последствията -Българите сме едни -т.е или сме българи или не сме -другото е политика на тези които искат да останат във властта -аз съм българче обичам България и ще остана тек

354

РВ

преди 4 години

До нервен.Дали са глупости ще покаже времето. Но ако си мислиш че страната я чака светло бъдеще след б.б. си доста наивен. Всъщност си заслужавате бъдещето господа,щом допускате да ви управляват амеби. Лошото е че на нормалните ни не налага да се евакуираме от родината си заради такива като вас. Айде със здраве и дано поне въздух да ви остане.

353

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 362Лъготевина, изключително популярна сред тролетариата.вярно е, че всички БСП-та произлизат от БКП-то, защото след 1944 г. всички партии освен ЛКП бяха забранени под смъртна заплаха, а и по заповед на Тошо Правешки в Конституцията от 1971 г. човек не е човек, ако не е "комунист" - дори звеноводка и бригадир няма как да станеш.Разликата между ГЕРБ и БКП обаче е съществена - при БКП пенсията ти щеше да е 1500 лв., с които ще си купиш хляб, мляко и каф, за обяд няма да ти останат.

352

Анонимен

преди 4 години

По голямата чат от данните, са абсолютна лъжа.

351

Анонимен

преди 4 години

Неграмотните гербаджии трябва до изборите за са по арестите.Окрадоха страната ни и я превърнаха в сметище.Прогониха младите и работливите , и напълниха държавата с чиновници и бюрократи.Станахме краварска колония и център на корупцията.Диктатурата на гербавите наглеци вече е нетърпима.Въпрос на време е си върнем свободата и да наврем крадливите милиционери по дупките.

350

Анонимен

преди 4 години

Тия поръчкови платени проценти,са заблуда,на хората,а да се яви Слави на избори па ще видим кой е първи кой е трети

349

-

преди 4 години

Софиянци - веднъж ви измамиха с Фандъчката,! Сега не стойте безучастни - утре МАСОВО в 17 ч заедно с ПРЕЗИДЕНТА на шевствието!Бъдете водачи на българите! Покажете че сте столичани!11656

348

Дядо Петър

преди 4 години

Щом основният виновник за окончателното ОПРОСТАЧВАНЕ И ОПОШЛЯВАНЕ на българите ще получи тези проценти, значи е бил успешен в пъклената си дейност.И че има покровители, щом още не е в Софийския централен.

347

Анонимен

преди 4 години

Между ГЕРБ и БСП/ДПС няма никаква разлика. Същата комунистическа крадлива пасмина.

346

Анонимен

преди 4 години

В България никога не е победила партия на интелектуалците -надявам се сега да се създаде такава и да можем да гласуваме -Петър Берон-провал Александър Каракачанов също -надявам се на тях ама надали обществото стана пошло

345

Изнервен

преди 4 години

До РВ. Големи глу.пости си написал. Пробвай пак.

344

Винету

преди 4 години

До шефа. Много по - често от никога непозналия червен Колю, от "Галошш интернешънъл" на червените Кънчовци и Афис на Юрий Насранов.

343

Анонимен

преди 4 години

Осъдени души -ние все чакаме да дойде нещо а то не идва и не идва животът смъртта желанието да бъдем победители в нашата си история тази на България докато чакаме можеме да си го извоюваме да бъдем силни да бъдем Българи -докога ще чакаме на някой да ни каже кои сме Ние -ние сме наследниците на България тази страна която си съхрани името в хилядолетията и не ме интересува ЕС и Б.Б аз съм българин и дори да съм последен ще се боря за България62869

342

Питане

преди 4 години

Как е възможно човек да се откаже от българско гражданство? Ни мъ кефят хоратъ пу тез гиографски ширини.