15

Европа

преди 4 години

#15, как да няма право да напуснат бре? Ето Великобритания поиска и напусна. Не е като да са и пратили танковете както СССР ги прати в Чехословакия, като искаха да се махнат от комунизма. Плямпаш глупости, пенсионер.

14

pitam

преди 4 години

че като бг политиците се "надпреварват да облизвали господарски ***," вие що ги държите, те ли са виновни или вие че сте им разрешили и е де факто с ваше съгласие. Сами сте си избрали този "модел" сега наведете покорно глава и си трайте.

13

bwffff

преди 4 години

Абсолютно никакви "привилегии" няма англия с ЕС - само големи сметки и безкраен керван от бежанци. Е щото сте умници ся ви отряза а вие си плюйте и продължавайте да хрантутите меркелица и франция надупените марионетки.Дреме и на Англия за вас, а вие се хапете по оср'ните зад'ници.

12

xmmm

преди 4 години

Заради това "свободно" движение ЕС изгуби най важната държава на ЕС - един стълб и сега къщата ви се килна на една страна, т.е. и с много пари на останалите 26 няма да се възстанови опората.А защото в ЕС са едни алчни *** работещи за група богаташи за сметка на кухото население. ще изнудват Англия и не разбраха че номерата им няма да минат.Англия иска тотално скъсване и отношения като с всяка друга държава - канада, австралия, китай, индия, азия латинска и прочие.

11

Анонимен

преди 4 години

Хитрите англйски политици правят така че Великобритания да се откаже от всички задължения към ЕС но също така и да си запази повечето привилегии. Затова хитрите англичани винаги са добре и са богати защото си гледат личния интерес.Да му мислят глупавите български политици които се надпреварват да облизват господарски задниции на няколко фронта едновременно без да се съобразяват с интересите на народа.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Британия трябва да се затвори под КАРАНТИНА. Твърде много носители на e.coli от пакистан и региона има там.............Но защо под карантина е винаги държавата Гуууввнняррияяя и лаййняристаннцитте в нея?? Айде и лайнюратора да се включи в дебата! :)))))))))))

9

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ако беше чех щяха да те пуснат в САЩ, но понеже си българин няма. Те и в Русия няма да те пуснат без виза. Никой не иска българи.

8

Анонимен

преди 4 години

Брекзит Мрекзит. 2010 се кандидатстваше за работа в Лондон, трябваше да хванеш самолета и да идеш на интервю. 2020г. от Лондон ейчарите летят до България и още на интервюто ти прибират документите и на другия ден имейл: "честито вашата кандидатура беше одобрена". Смешници. Британците станаха жертва на ингилизки атакаджии и сега го дуат.

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Свободното движение в така наречения свободен свят е само за бежанците, сиреч за потенциалните терористи.Всички останали ни проверяват по митници и граници, а в САЩ дори не ни пускат без виза.

6

българин

преди 4 години

Разбира се! -:) Аз не напразно скоро казах тук че.ЕС е на ясно.Че Англия не е негова територия вече.Но пък до последно ще се опита.Да извлече изгоди! Или с 2 думи.Тоя развод ще се проточи много дълго във времето! -:)

5

Анонимен

преди 4 години

Не ни е притрябвало много свобода на движениеКато спрат да идват нискобюджетните пияни британци, току виж и нормални туристи ще започнат да идват

4

Анонимен

преди 4 години

До 1То и в пуличен дом няма свобода на движениеПлащаш и влизаш иначе..... направи си сам

3

Анонимен

преди 4 години

До 1Е то така правят руските шпиони...ръшнат из България, като през турски гробища !

2

Анонимен

преди 4 години

Британия трябва да се затвори под КАРАНТИНА. Твърде много носители на e.coli от пакистан и региона има там.

1

Анонимен

преди 4 години

Това няма как да стане. Една от основните причини на Брекзит е да се предотврати "свободното движение" - всеки да си влиза и излиза от държавата ти като в публичен дом.