44

Осранова

преди 4 години

До Искрето на ФидосчоДа аа... В кабинета на ББ , да им сложат по една кошетка , място има.

43

123

преди 4 години

Това е работа за етажната собственост, ама сигурно и другите съседи не са стока.

42

Анонимен

преди 4 години

Клошарите бизнесмени цяла България затрупаха с вносни отпадъци.

41

Грубозабойшчиков

преди 4 години

Да лиснат малко бенз и да палнат ***.

40

Анонимен

преди 4 години

По закона за етажната собственост, може да бъдат изгонени. Съкооператорите да си наемат адвокати да съдят клошовете! Все ще съберат пари за хонорар и съдебни такси.

39

Анонимен

преди 4 години

Тия двете са гласували за ***, затова не ги закачат.

38

Анонимен

преди 4 години

До В.Узуновти да не си бившия БСП кмет на Разград бе?

37

Анонимен

преди 4 години

Най-доброто от българската милиция в действие - "решете проблема сами", "не ни осигуриха достъп".А после искат ранно пенсиониране и 20 заплати за вреден труд.Че кво му е вредното да се оправдаваш по цял ден бе?

36

така е в България

преди 4 години

Миримата....фауната

35

Искрето на Фидосчо

преди 4 години

Клошарка "обгазява" съседи, плъхове и *** се множат. --- Настанете ги в народното събрание!!

34

Иванов

преди 4 години

Съжалявам, но такива психични заболявания не се лекуват с друго освен чрез смъртта.

33

Анонимен

преди 4 години

Това е меси синдром, който се появява при шизофрения или друго тежко психично заболяване. Такива хора не могат нито сами да се грижат за себе си, нито да носят отговорност. Трябва да се извеждат от жилището, дори да е тяхно, и да се настаняват насилствено в дом за психично болни (където обаче места няма). Те никога не са доброволно съгласни на почистване (могат да станат и физически агресивни ако това им се предложи, да плачат за отпадъците ако някой ги изхвърли и да ги възстановяват).

32

Анонимен

преди 4 години

Стъпка 1: Осъждат я.Стъпка 2: Не може да си плати разноските по делото и исковете от съседите. В това число и за материални щети защото сваля стойността на останалите апартаменти и сваля потенциалните цени на наемите. Стъпка 3: Съдия изпълнител я изхвърля от апартамента и готово. Проблемът е, че ако това се проточи 10 години за това време огромна част от живота на съседите ще е минал. Ето затова демокрацията не е работеща система. При тоталитаризъм идва милицията и я разкарва.

31

Анонимен

преди 4 години

Свиква се събрание с присъствие на представителите на полицията, пожарната и няколко "лични" лекари! Прави се протокол с обосновка - "Огнище на потенциална вирусна, бактериална и гъбична зараза, което предполага опастност за здравето на живущите във входа!"Може да поканите и представител на прокуратурата!След решението на съда - слагате противо.гази и "изривате" *** ;)

30

до 30

преди 4 години

Има специализирани фирми за целта- Децибел, Лед Спектър и т.н.. Магазините за музиканти биха предложили по-скоро акустично третиране на дадено помещение. Много хора си мислят, че ще облепят стените си с пирамидален дунапрен и това е шумоизолация. Да, ама не- това е акустично третиране, намалява ехото в помещението и създава "локална" тиха зона. Примерно- добре е да имаш акустични панели зад леглото си. Цялото ми жилище е шумоизолирано- на последен цял етаж. 2 тира с материали- няма да го забравя

29

до 28

преди 4 години

Това със шумоизолацията не се прави с квартален майстор. Ако ще го правите - препоръчвам в някой специализиран магазин за музиканти. Имат специални материали за звукозаписни студия. Но.... цената си е солена.

28

до 24

преди 4 години

Точно така се прави. Свиква се събрание. Задължително присъства и полицай. Гласува се и се подписва протокол. С мнозинство от гласове можеш да го изриташ. И аз имах такъв съсед. Но беше нещо не в ред с главата. Синдром на Даун ли - нещо такова. Но безобиден, винаги чистичък. И го намериха една зима в снега замръзнал. После като отворили апартамента... Майко мила. Вътре сметище, мухъл, ***... и една мумифицирана котка. 4 месеца после роднините му правиха ремонт. Те поне излязоха добри хора.

27

до 26

преди 4 години

Много неприятно, съчувствам и разбирам напълно в каква ситуация сте... Как се шумоизолирахте? С какво? У нас има само 2-3 фирми, които разбират от тази материя- изключително е сложна. Ако сте сложили някаква предстенна обшивка с вата и гипсокартон, правена от кварталния картонаджия- това не работи, даже може да има обратен ефект на усилвател. Най-малката грешка при монтажа на шумоизолационна система може да компрометира 50% от резултатите. Минавал съм през това и знам кое как се прави.

26

В.Узунов

преди 4 години

До 27Да те изгонят теб да видиш дали е приятно. Много съседи душмани има. И мойте ще ме изнервят и до терасата им ще направя външен нужник лятото да видят кво е.

25

Анонимен

преди 4 години

е не може ли с подписка да изгонят съсед от кооперация?