6

Анонимен

преди 4 години

Какво означава опасно метеорогично време, *** и глупави журналисти? Хората трябва да се радват, че сега през ЗИМНИЯ месец Февруари вали сняг, а не да предавяват капризи и *** прищевки! Естествено е през ЗИМНИТЕ месеци да е студено, да вали дъжд и сняг! Към края на месец Януари се появиха кокичетата, а това НЕ е естествено! Тези цветя се появяват към март и то към началото на пролетта! А без сняг през зимните месеци, хората ги чака СЛАБА реколта, СУША, БЕЗВОДИЕ и високи температури!

5

Анонимен

преди 4 години

Медиите и набедените им за синоптици биха тъпана вчера цял ден,че днес ще има 15- 30 см сняг,ще има виелици,навявания,а то нищо няма,дори дъжд не е паднал в Северна БГ. Само един вятър брули почти 1 седмица.

4

Анонимен

преди 4 години

от два дни се тръби колко сняг ще падне, какви студове ще настанат ... докато се наканя да изляза да изчистя колата сутринта и той се разтопилда ви таковам на жълтия код, щом за 1 см сняг вдигате такава патърдия

3

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Жълт код за два пръста сняг!!!Че аз когато бях малък чаках да натрупа поне 10 см да изляза да се пързалям, това отвънка изобщо не го броя за свят, а за киша. А се оказва проблем за цялата държава???Или просто искат да похарчат едни пари за почистване и ги отчитат с жълт код, без да има сняг и почистване???

2

Анонимен

преди 4 години

До тук нищо от прогнозата ви в нашия край не се сбъдна. Капнаха няколко капки дъжд, духна малко вятър и това беше, сега времето се оправя и ще изгрее слънце. Когато застудява преувеличавате колкото се може повече, каква ви е целта.

1

..

преди 4 години

Странно, през февруари ще има 10см сняг. Щяло и да подухва.Вие какво очаквате? Да ходите на плаж ли? Е няма как по наште ширини, поне не и засега.