66

лазо

преди 4 години

Браво и адмирации за Гешев.ЦЕЛТА Е ПОСТИГНАТА И СИСТЕМАТА ВЕЧЕ РАБОТИ.Заменят се държавните крадци с нови и проверени такива!

65

Анонимен

преди 4 години

Дянков е къде с 1 милиард от пенсиония фонд? Нали уж до дело се стигна? А,разбрах-той нали е с американски паспорт.....Може да взима,без да връща.Театри без пари за народа..

64

ББ

преди 4 години

дреме ми за служебните ви минуси,аз съм сиромах,обикновен Българин и ме боли за дома които строите за децата ни,ама сте несправедливи,...човек и добре да живее ...умира...живеете добре за сметка на убийствата,кражбите и несправедливостта,прогонвате децата ни роби за проценти от трансферите,обслужващ персонал сте...предатели сте,не можете да си купите уважението и любовта ни с никакви пари...Бог да Пази България

63

Граовец

преди 4 години

А Румен Радев кога?

62

ББ

преди 4 години

Гешев е ..лош...ок,ама като тръгне по некой айдук ривете...крадете и мамите всички и правилата,законите не ви изнасят,като роби из чужбините сте стрикти и спазвате правилата а тук се държите като бандюги...чупите,рушите,лъжете,крадете...това е нашият общ дом...дома на децата ни...егоисти и страхливци...ще им строим ***...те затова бягат роби из чужбините,щото сте много читави...***

61

ББ

преди 4 години

та и роби не сте...в кво сте се превърнали бе,трябва да ви изследват,клюкари,доносници,лъжепатриоти,безбожници,продажници и ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ,ама кой кого ще вземе бизнеса ко те грее ***,тея имат пари откраднати от вас да залебват и правнуците си...къде са заводите дето ви хранеха,в какво превръщате земята която ви храни,сегашното е фашизъм налаган на страхливи и мързеливи ко.елета като вас...ама Божков краде и убива от 1990...как сега го забелязахте,Горанов да каже защо "удобно" не го е виждал

60

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефат от БСП. Реват за Божков така сякаш е главен партиен секретар. А иначе са против хазарта.

59

Анонимен

преди 4 години

Нещо Гешев се покри.А така ми се искаше да го попитам кой му пусна партенката,че Божков е арестуван в ОАЕ.Подозирам,че самия Божков се е изгаврил с него.Все пак е много по-умен от цялата шайка взети заедно.

58

Анонимен

преди 4 години

До 41Ми мойда са саучиници па тонот де па знайш ... арееее!

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Може и да са раздали, то като те приберат дневната ти миза се вдига ))

56

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре още ваши спонсори на Развигор.....паника.

55

Брей

преди 4 години

Лидера на западните балкани кой е...Бойко и Цветан Василев

54

Анонимен

преди 4 години

Божков продаваше мечти за обикновените хора.Сега за какво да си мечтае обикновенния българин.Не продаваше цигари за да ги трови.

53

Сержант

преди 4 години

Това всичко се случва само с разрешение на човека ☀️.

52

Анонимен

преди 4 години

Сега по нова дават лотарията,казват че раздали 900 000 лв.тази вечер,тия продължават нагло да лъжат

51

СТРОИТЕЛ

преди 4 години

А. Тодоров показва / СКРИТ / доклад от 2008 г...на фин. министър Орешарски ..за даване на ОБЩ. поръчки ..за милиони ...БЕЗ КОНКУРС на строителни фирми на - БОЖКОВ.....братя ГАЛЕВИ ...и ТАКИ .Шеф тогава на Божковият ХОЛДИНГ ПЪТИЩА беше ./ 50-десет милионника / ...ОРЛИН ХАДЖИЯНКОВ ...същият ...изкупил от КАТ всичките табели с 9398 и вс. комбинаций от букви за новите си БМВ-та . БЪРЗА призовка за О.Х....Янков - в.вилата в Драгалевци ...апарт. на 2 етажа на Солунска или САЩ при щерката

50

Анонимен

преди 4 години

Agenti 4engeta miliarderi milioneri ilia pavlov kollo moliona ostavo na,darina,pavlova har4i si gi dartata krasabiza,

49

Анонимен

преди 4 години

Тия всичките са милионери ..няма да лежат в затвора

48

АТАКИСТ

преди 4 години

до 47 "Но приберял ли го"? Сърбите да не са луди да дадат на Тиквата бай ти Василев, който осигурява работа на хиляди сърби чрез предприятията си в Сърбия? Ония си гледат интереса, иначе Цветанчо Василев 100 пъти да е конвоиран до България.

47

СТРОИТЕЛ

преди 4 години

А шефа на холдинг " ПЪТИЩА " на Божков ??? Редовно беше на " московска 43 " ...а оттам на московска 4 .сега ПСТ -ГРУП .със доказани 50 милиона ...изкупил ВСИЧКИ табели от КАТ .със 9398 .за КОЛЕКЦИЯТА си от вс. нови модели БМВ .- ОРЛИН ХАДЖИЯНКОВ ??????