16

Sichtpunkt

преди 4 години

Страшния съд наближава аз ще отида в рая а вие къде неверници?Прав ти път! Аз я карам Bier um Bier bis Hell is...

15

Анти-Сорос

преди 4 години

***, ОСНОВНИЯ "конник" е геостратегическото напрежение и международните военни конфликти, породени от световният агресор - КРАВАРИТЕ!

14

Владимир Путин

преди 4 години

Петият конник е Винету от Банкя. Той спокойно може да замести останалите четирима по вредност и поражения срещу човечеството.

13

Забравил е нещичко

преди 4 години

Най-безнадеждният проблем е тоталното оглупяване и невежество, което даже става мода и сред тръмпистите, и сред модерните "леви", и сред фанатиците на "джендърната флуидност". Гордеят се, че са по-близки до шимпанзетата, отколкото до вида Хомо Сапиенс, към който уж принадлежат. Какво да говорим пък за 1,5 милиарда чалнати чалмалии, за индийската и африканската гмеж. Май са прави онези, според които матряла нещо го не бива. С такава тълпа зомбита на планетата чудно бъдеще ни се пише.

12

ШибиРиби

преди 4 години

Айде и тоя пасъл трева по некои високопланинска ливада

11

Анатема

преди 4 години

Страшния съд наближава аз ще отида в рая а вие къде неверници?Не е късно да се покаете но времето ви изтича.

10

малъо халозаров

преди 4 години

фундаменталното зло произхожда от евро-азийските ценности!

9

Факт

преди 4 години

Фундаменталното Зло произхожда от "Светите" земи,но нищо не е в състояние да го спре.Третата световна война е факт и докато не завърши,решение на проблемите няма да има.Добрата новина е,че това ще стане до 10 години.Лошата-че не се знае какъв точно ще е завършека.Въпросът е дали виждайки че губят,американците(или по-точно Господарите им) няма да унищожат Света?

8

ре

преди 4 години

Технологита увеличила експлоатацията. Това и трябваше и да се очаква. Фабричното производство първо влошава живота на хората, после го подобрява... Освен до експлоатация технологията води и до деградация. Ще мине време докато хората се научат дая изпозлват градивно.За неравенството, водещо до недоверие в институциите, както и за разпространението на опасни играчки в ръцете на разни диктаторчета, също мога да се съглася. Климата обаче не е подвластен на волята и решенията ни за момента.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Брех не давате косъм да падне от пистата на Путин! Иначе Борисов е всякакъв..

6

Анонимен

преди 4 години

Глупост след глупост идеат от ООН и болшевиките, които са го завзели. Все за климатични кризи, бежанци и равенство бръщолевят. Вместо да се захеанат с ограничаване на раждаемостта в развиващите страни, което е основният проблем на света.

5

малъо халозаров

преди 4 години

то е ясну първия конник е путин с име като всеки се сеща, втория конник е бай дончо,третия конник е асад башар марионетка на първия конник,четвъртия конник е ким ун чен, но и путин рашките и те са хакери и то може би най-големите хакери ,хибридна война водят с цивилизацията.

4

Sichtpunkt

преди 4 години

Със сигурност знам, че единият конник е Путин! Упражнява се сега (на черен кон) , за да може да се садържи на коня, когато види месията.

3

Анонимен

преди 4 години

единия конник е с риж перчем, малко оплешивял и изкуфял

2

Зоро

преди 4 години

Конниците са хора с имперски амбиции от далечния изток на запад а защо не ги каже по именно.СТРАХЛИВЕЦ.

1

Анонимен

преди 4 години

А петият конник на апокалипсиса е ООН