36

Анонимен

преди 4 години

тоя се чуди как да оправдае огромната си заплата дето я получава за да клати гората .. тръмпи им спре парите

35

O-O-Да

преди 4 години

След като САЩ намалиха финансирането на ООН от там взеха да "виждат" апокалипсис и конници да препускат. Преди това беше райско: никаква работа в ООН и тлъсти заплатки. Да ви кажа ООН е една куха организация и САЩ решават какво ще става по света че и у нас.

34

Анонимен

преди 4 години

то, у нас също има един конник, който непрекъснато се опитва да създава хаос и неувереност в обществото, за да си осигури евентуално лични облаги.

33

ined

преди 4 години

Първия конник е Тръмп, очакваме следващите 3

32

Анонимен

преди 4 години

"Като трети конник Гутериш определи нарастващото глобално недоверие. Той заяви, че в света намалява доверието към политическите институции"-------------Т.е робите са на път да се събудят, трябва да се измисли нова манипулационна тактика, че това с хаоса, изтриването на истината,пораженията върху идеята за мъж/жена отслабва!

31

Анонимен

преди 4 години

Тоя какви конници го гонят. Те така като патката не става вече и ги удря в главата. Я на село на нивата, че да ти се проветри малко мозъка от глупости.

30

ИДИОТ !

преди 4 години

от къде го изкопаха юдо-масоните този дръвник ?

29

Дака

преди 4 години

Тоя китайски Шпионин- будист, дето коментари под новините, трябва да бяга ОБРАТНО към Китай с с РАЗПРАН гъъз като Осман Ага през 1865 г. Китайците ги убивахме между 1240-1300 година, когато нападаха България заедно с монголците.. Но сега тия нападат като вместо оръжия, ползват ПОДКУПИ с пари. Та най- добре да ги трепят по тъмно, без да се разчува. Хем взимаш пари, хем СПАСЯВАШ БЪлгария.

28

Анонимен

преди 4 години

явно е прекалил с религиозната литература въпреки че е много съмнително да е вярващ но според него са застрашени само християните тия от другите религии които си нямат конници да спят спокойно.

27

Handel

преди 4 години

Поредните гретенизми...

26

Анонимен

преди 4 години

Как му идват такива мисли на този дядка???

25

Светозар

преди 4 години

" Той заяви, че в света намалява доверието към политическите институции, двама от всеки трима души живеят в страни, в които неравенството се увеличава, все повече и повече хора се съмняват в ползата от глобализацията."====================================================А нима не е така ? Каква е ползата от глобализацията ? Разселване на " мигранти " в страни от Белия Свят и тяхното унищожаване ?! От такава глобализация нема нужда. Каква е далаверата да се превърнем гаджалистанска клоака ?

24

Анонимен

преди 4 години

До Дарт Вейдър Има предвид,руските и китайските хакери,подчинени на властите.

23

Анонимен

преди 4 години

Анализът е сравнително добър,но ако премахне "конниците",няма повече да халюционира.

22

Анонимен

преди 4 години

Измислени заплахи измислени решения.Единственото нещо което трябва да се направи е да бъдат възпрепятствани да се размножават разни по-животински раси.Примерно индия,пакистан,африка,бангладеш,мексико и подобни където да имат по 5-10-15 деца и да не могат да си купят обувки е някакво ежедневие.В един момент попват да съществуват много безмислени хора и те създават голямо замърсяване.Например в Индия пирамидите от отпадъци са ясно видими от 100 километра височина.

21

Анонимен

преди 4 години

Па "пушнете" ги тези конници щом ги виждате - стига са галопирали

20

Анонимен

преди 4 години

Прилича на изкуфел чичка. От къде ги намират все се питам.

19

Анонимен

преди 4 години

Трябваше Кристалинска да ги ръси тези глупости.

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Брех не давате косъм да падне от пистата на Путин! Иначе Борисов е всякакъв..Безродниците, nлющят минуси на този коментар. Явно за тях жужанка е над България!

17

ГАДОРЯН

преди 4 години

Имам си една мечта. Да видя разпада на ООН, НАТО, ЕС. Дай боже да стане в близките години.