34

Pharmc211

преди 13 години

Very nice site!

33

Pharmb859

преди 13 години

Hello! gfbbaaa interesting gfbbaaa site!

32

Чат съм

преди 16 години

Много малко е написано за новото, което е предложил Бил. От изложеното не се вижда разликата със Скайп - и той предлага същите възможности : да видиш кога партньора е на линия, да чатиш с него и да си говориш.Бил често краде чужди идеи и решения и ги представя за свои. Но го прави с майсторлък, професионален крадец един вид ...Графичния дизйн и мишката задигна от Еъпъл, Интернет Експлорър също е чужд. Казват дори, че ДОС не бил негов, но той умело го е наложил на пазара като свой.А това също е качество и най-ясно се вижда от банковата му сметка

31

кретен

преди 16 години

Коя бабичка от село горно нанадолнище ще накараш да ползва интернет бре ? Години трябват за да се промени навика на отделни потребители. :-)

30

alo alo

преди 16 години

mi 4e az li4no sam si mn dovolen ot telefona s 6aibata,ima6 vreme da pomislish kakvo 6te kajesh na ot sre6ta dokato nabira6 nomera:))jalko 4e i gsm-te ne sas 6aiba:)))

29

Val

преди 16 години

А бе Марс, ти да не си от Марс, в кои век живееш????????Твоя телефон остава да кажеш, че е с шайба..............Хората отдава имат безжични телефони и в къщи, които също не работят без ток.................Така чеееееее, абе що не го духат с това БТК--- с кой толкова трябва да говориш на връх НГ.... Кожодери......... В Щатите примерно плащаш такса ( минимална), но говориш 15 мили радиус без паре............ БтК не става за нищо....

28

Todorin

преди 16 години

Ама ти наистина си мислиш, че разбираш от тези работи :) Я ми кажи в колко квартала на даден град трябва да спре тока, за да откаже мобилния ми да се връзва :) Я ме светни сега тези АКУМоЛАТОРИ реалност ли са или става по един малко по различен начин, с едни други устройства, наричани по съвсем различен начин. И последно - спри да намесваш GSM-ите! Те не са цялото лице на безжичните връзчици... Като не разбираш си трай бе човек! Защо се забъркваш в безсмислени спорове, под прикритието на компа :)

27

Mars

преди 16 години

Чети преди да коментираш. 1. Безжичните ще изместят жичните, но вторите няма да изчезнат.2. Когато ти спре тока в къщи телефона работи защото се захранва от централата(дори тока там да спре има акумолатори които поддържат връзката), в същото време клетките на GSM-те умират защото се захранват от кварталните трафове и не могат да се поддържат от акумолатори защото се нуждаят от голяма мощност.3. Твърдя, че жичната свързаност е по-сигурна, а не по-добра от безжичната и е рано да я погребваме.

26

Todorin

преди 16 години

Към 21: Щом работиш в тази сфера и твърдиш, че тази "самостоятелна система" не работи с ток, значи не си за тази работа :) Освен жичка и апарат трябват и много много други работи... А точно поддръжката на тези други работи е ужасно скъпа и прави стационарния телефон абсолютно безсмислен. Да живеят безжичните връзки :)

25

Mars

преди 16 години

Не искам да се изказвам неподготвен, но впечатленията за големите градове са следните - на нова година само БТК работеше, откриването на нов пост става до 3 дни след подаване на молба. Това което казваш ти беше преди 10 години, когатоцентралите бяха повечето аналогови.

24

martisun

преди 16 години

Mars, по празниците стационарните телефони работят ли? Сигурна съм че повечето тук имат стационеране телефон и знаят как БТК сдава багажа преди мобилните на Нова година. Освен това БТК с тъпата им система дето трябва да чакаш години наред за телефон отказват доста хора от това удоволствие. Като добавим и неизгодната цена на услугата определено му идва края на стационарния телефон. Поне в моя дом.

23

парпорко

преди 16 години

г-н гейтс пак се изказва неподготвен, всъщност тои винаги се изказва неподготвен както за интернета преди 15 години :D

22

Просветен

преди 16 години

Мда, моя и-нет провайдър предлага разговори до града за 5 стинки/мин. и до страната за 9 стинки/мин., и в Европа за 12 стинки /мин. до стационарни телефони. И то без месечна такса и 30 сек първоначално като след това на всяка секунда. Ибахти кефа в сравнение с плановете на БТК дето ти режат главата!!!!

21

Mars

преди 16 години

Тъй като работя в тази сфера, да ви кажа защо обикновенният телефон няма да изчезне. Това е самостоятелна система, не зависи от тока, препядствия от рода на стени балкани и т. н. Има ли жичка и апарат има и връзка. Всички знаем какво става по празниците с GSM-те. Просто обикновенния телефон няма да е основно средство за комуникация, но ще си остане най-сигурното.

20

FREE

преди 16 години

Всичко FREEEEEEEEEEEE!

19

Jarule

преди 16 години

а да бе направо са жестоки БТК ахахахмежду другото мисля, че преди 1-2 години излезе Skype Wi Fi gsm, с който като си в Wi Fi зона можеш спокойно да набираш някой от skype абонатите си или да звъниш на обикновенни телефони на много ниски цени. Та домашните телефони умират ДА ! Все пак живеем в 21 Век - технологиите се развиват шеметно.

18

ама бтк за вас е кат

преди 16 години

бтк-то си е перфектно! поддръжката си им е перфектна,ама не може лигавите лайнца свикнали на фрии сървъри и пиратска информация по ланките да са доволни(сега искат и без пари телефони).вие половината сте само жалки юзъра и нямате нищо общо с реалността.знаете ли в България ,за да се инсталира такъв вид телефония,какъвто "майстора на бозата" предлага ще трябват милиарди,не милиони!

17

dynamo

преди 16 години

Аз ползвам Линукс!

16

Lup

преди 16 години

Сори. Исках да кажа, че споделям мнението ти за #13

15

Lup

преди 16 години

споделям мнението ти за #14 ;)