22

парен каша духа

преди 4 години

Тия от БСП-то в София заложиха на "резервната гума" Сестра Галева. Как да й повярвам бе, другарчета? От 10-15 години се мота из политиката и се представя за юрист?!?!Може ли историчка, някаква си, московска възпитаница от МГУ-то, с два семестъра следдипломна квалификация по право да се АФИШИРА като ЮРИСТ? Да бе, тя не Лъ Же, просто икономисва истината. Освен това е агресивна и болезнено амбициозна.Да си стои Омбудсман и да баламосва бабиПо-добре даскалицата, тя поне не се представя за космонавт

21

баба мара

преди 4 години

я да чуем какво прави БСП в люлин със застрояването

20

ЛЛ

преди 4 години

Тъжно им е на ***, че не могат да се вредят за ЛАПАНЕТО!!!

19

Обективен

преди 4 години

Хем тъжно, хем комично е, че онези 80% не виждат, че БСП е от 30 години най-дясната значима партия в България, мислят я за лява партия и понеже искат да гласуват за дясна партия, не гласуват за БСП, а за някоя по- малко дясна партия. Реално всички партии са десни, а леви и центристки партии няма, което си е проблем - липсва конкуренцията между център, дясно и ляво.

18

Анонимен

преди 4 години

Време е внуците на активните борци да са вредят във власта.

17

До 15

преди 4 години

За БСП гласуват около 20% от пенсионерите, а това, че се кефиш на доста глупавия превод на заглавието на филма, сам се сещай какво означава.

16

жалка картинка

преди 4 години

що не излъчихте ваш кандидат бе другарю, къде ви е младежкото бсп, къде са ви кадрите? как може в цялото бсп да няма един който да издигнете? смешни сте, нищо че играете постановката "мая е независим кандидат"!

15

БатБулгар

преди 4 години

Това БСП - Бесни Стари Пенсии ли беше??? Някакъв филм с Брус Уилис

14

Анонимен

преди 4 години

Такава кръвожадност за власт не съм виждал в никоя партия. И , ако случайно дойдат на власт какво ще правят освен да крадат с голямата лъжица. Това е чудо невиждано след три национални катастрофи сега БСП иска да направи четвърта, а аз им вярвам , че могат. Вижте Мая Манолова, Нинова, Радев и всички техни кандидати просто са срам за България.

13

Хахахааааа.

преди 4 години

Като краде..... ЩО НЕ ГО ДОКАЖЕТЕ В СЪДА?!

12

МИСЛЕТЕ, МУ....

преди 4 години

Комунистите са ИЗГЛАДНЕЛИ и с идването на власт, ще вдигат цените на ток, парно, вода и смет, за да съберат парите на софианци, по"Концесионните договори "!!!!НАЛИ М. МАНОЛОВА, ВЕДНАГА ЗА ТОВА СЕ ЗАЯДЕ С ФАНДЪКОВА??!!!МИСЛЕТЕ МУ.... ХАХАХААААА...

11

Анонимен

преди 4 години

Избори се печелят с пари, а ГЕРБ само от София краде милиарди всяка година.

10

Хахахааааа.

преди 4 години

Кой ограби касата на БСП?!

9

Анонимен

преди 4 години

ОПГ ГЕРБ ще сдаде власта когато предстои неизбежен срив, за да го припише на БСП. През 1992 СДС фалира банките, но остави БСП да обяви официалния им фалит. С КТБ беше още по-мафиотска историята - ГЕРБ я фалира, за да свали Орешарски. Сега Топлофикация е на ръба, очаква се и срив в енергетиката, но да му мисли БСП.

8

ПРОМЯНАТА Е:

преди 4 години

Парите на СГО, да минат в касата на Позитано-20,....А, ОТ ТАМ ВЕЧЕ НЕЗНАЙНО КЪДЕ---ЩОТО ОТ КАСАТА НА БКП/БСП ВЕЧНОМОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ!ТЕ ТОВА Е "ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА"!

7

Анонимен

преди 4 години

Изборът сега пак е мафията или БСП. В последните 30 години винаги побеждаваше мафията. Най-вероятно мафията пак ще победи в София и Фандъкова пак ще краде заедно с останалите от ГЕРБ и онези 80% ще са доволни.

6

ясно

преди 4 години

Като дойде бсп на власт ще има срив в енергетиката и фалит на топлофикацията. Като дойде тока ти спират палното през 2 часа.

5

Анонимен

преди 4 години

Ами те и ГЕРБ са комунисти бе вижте как се налапаха за 10 години, да обаче ГЕРБ изпревариха БСП по кражби. Две комунистически партии в сблъсък за кокала София. А вие си блейте кой ще дойде на власт, а избранниците живеят на вашия гръб. Никой не иска обединена България разидинени се управляват по лесно. ГЕРБ, БСП, ДПС, са все производни на бившата БКП. Хайде слагайте минусите и чакайте края на месеца за мизерната си заплата.

4

бай Тошо

преди 4 години

тази партия БСП просто не трябва да я има

3

ПАЗИ МЕ БОЖЕ....

преди 4 години

.... От... ИЗГЛАДНЕЛИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ХАЛГЪЗНИЦИ....!!!!ИЗБОРИТЕ ИДАТ!!!!