64

Нина

преди 4 години

До Левски или СмъртАко е нападнат от пияни и дрогирани ....

63

патрЕот

преди 4 години

До Левски или СмъртИнтересно, пич: пишеш "господ" с малка буква, а "Смърт" с главна...

62

Левски или Смърт

преди 4 години

Убиец и то НОЖАР.Българина (родоотстъпник) е просто момче, само чака някой чужденец да дойде тука и да започне да го защитава колко е добричък, а останалите сме банда ултраси наркомани.Да не дава господ в Австралия някой българин на наръга и убие австралиец, да видите тогава.

61

Анонимен

преди 4 години

Фактите, фактите, каквито и да са те, а не правото на тълпата и на улицата. Иначе сме безправова държава.

60

до 59

преди 4 години

Съдът си е свършил работата ,крив прав,МВР защо не изпълнява съдебното решение?Защото се чувстват безнаказани и заради тях Р.Б. е платила маса обезщетения ,както се очертава и тук.Прокуратурата трябва да се занимае с тях,обаче ,не!Пълно мъртвило!

59

Тълпата решава

преди 4 години

За тия, които искат обществото да решава, а не съда - хващайте факлите и вилите и се връщайте в средновековието!

58

Анонимен

преди 4 години

ДНЕС, къде Ви отиде статията с видеото? Нещо много бързо я свалихте...

57

@qwerty

преди 4 години

Има такова правосъдие. Точно такова правосъдие прилагаше режима на Кадафи над сестрите ни. Явно всеки режим към края си не подбира средства. Да си спомним как свърши Кадафи.

56

Qwerty

преди 4 години

Няма такова правосъдие като в Бг. Пуснали го, ама не били го пуснали, и те всъщност незнаят. Как някой нормален човек или префприемач да тръгне да води дела и да се занимава изобщо.

55

човек

преди 4 години

До: Бай X (номер 54)Сега се сетих само да добавя още нещо. Да го оставим Бойко Борисов за малко.Но помните ли преди години как така един негов предшественик беше казал една подобна идиотия: "Егaти държавата, щом аз съм и премиер!"?Мисля, че това е показателно. Държавните служители нямат правото да говорят така.Но пък... като гледам какви ги бръщолеви и президента на САЩ, явно отдавна не сме изключение - светът се обърка!

54

човек

преди 4 години

До: Бай X (номер 54)Маймyните в Африка едва ли знаят нещо за Полфрийман. Нещо повече - изобщо не го познават кой е.От друга страна обаче, за българското общество, за съжаление, спор няма.Даже се чудя може ли изобщо да се нарече общество, след като самият премиер го нарече "материал"?В нормалните държави ги има всякакви, но съд, прокуратура, полиция, здравеопазване, образование, всичко това работи, докато при нас не. Това показва че държавата ни е слаба, за съжаление.

53

ИСТИНАТА

преди 4 години

НЯМА ПО-ГОЛЯМ *** - ОТ БАЙ ***!!!ИЗБИЙТЕ СЕ И БЕЗ ТОВА НАМАЛЯХМЕ - ТА ПО-БЪРЗО ДА СВЪРШИМ!ДА ОСТАНЕ САМО ПЕЕВСКИ ДА КРАДЕ НЕОБЕСПОКОЯВАН ОТ НЕДРАТА НА БЪЛГАРИЯ!

52

Бай Х

преди 4 години

Квичите за справедливост, а вие самите не сте справедливи, затова ще си останете ...........!!!

51

Бай Х

преди 4 години

Не само управляващите, но и почти цялото общество в България е неуравновесено като се съди по коментарите. Даже и маймуните в Африка знаят, че Полфриман е невинен. После чакате инвестиции и квичите, че сте били най- бедните в Европа.

50

ПРОСТ НАРОД !

преди 4 години

*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!!!КОЛКО ОТ ВАС СА СЪДИИ , ЧЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ СЪДИЙСКИ КАЗУСИ!ТОВА ОТГЛЕДАХА ГЕРБ И БСП ЗА 30 ГОДИНИ ПРЕХОД - ПРОСТИ И ОГРАНИЧЕН НАРОД!ГЛАВАТАРИТЕ НА ГЕРБ=БСП=ДПС ="патриотчета" - ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ТЯХ И НЕЩАТА ЩЕ ТРЪГНАТ КЪМ ПО-ДОБРО!

49

до Бай Х

преди 4 години

Баща му не беше депутат, когато го убиха, стана по-късно. Ти също се мислиш за велик, раздавайки присъди. Айде по-полека.

48

Бай Х

преди 4 години

Майка нотариус, баща депутат и Монов се е мислел за велик и така е получил каквото е търсел. Свобода за Полфриман.

47

ГЛУПАЦИ

преди 4 години

ПЕЕВСКИ Е ПЛАТИЛ НА КАЛАПАКА ДА ПУСНЕ ПОЛФРИЙМЪН ТОЧНО СЕГА ЗА ДА ОТКЛОНИ ОЩЕСТВЕНОТО ВНИМНИЕ ОТ НАЗНАЧАВАНЕТО НА ГРЕШЕВ ЗА ГЛАВАТАР ПРОКУРОР! А ВИЕ СЕ ИЗБИЙТЕ ПОМЕЖДУ СИ МАГАРЕТА! ПЕЕВСКИ - МРЪСНИКА - МАФИОТА - В ЗАТВОРА!!!ГЛУ ПА ЦИ !!!

46

ДО до 42

преди 4 години

Какво го питаш тоя? Той е ясен като бял ден! Сигурно дори е някой от шефчетата на БХК или някой натегач , искащ да докопа и той кинта от там!

45

Европеец 2

преди 4 години

... Жалко за загиналото момче. Бог да го прости ! ... Но старата приказка е повече от вярна - "КАКВОТО ТЪРСИЛО , ТАКОВА И НАМЕРИЛО..." ... Вие какво по точно искате да е направил Джок Полфрийман ?!?! ... Да се опита да ги озапти с културни думи ?!?! ... Да се свие на кълбо и да им понесе шутовете ли?!?! ... В такъв случай УБИТИЯ можеше да е той ! ... Това е АБСОЛЮТНА НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА. И всеки от вас много добре го знае. И си личи отдалеч , че са надъхани футболни фенчета ... :( !!!