20

Сф

преди 4 години

Да ни е честит празникът!

19

М, да ...

преди 4 години

Така, защо ли 16т кандидат кмета за Сф са се отказали или ги отказаха в последния момент?!? Изборът едва ли не ще ни го сведът м/у Данчето и Майчето? Искам опция "Не одобрявам никой от кандидатите!" Иначе принуждавате да не се гласува, а пък това и целяхте! пп. процентът на негласувалите се покачва! : ))

18

Софийска баница

преди 4 години

До АНТИВ действителност е точно обратното- София и още 3 големи града (Пловдив, Бургас и Стара Загора) работят за цяла България.

17

Чичо

преди 4 години

Единствения път към успеха е госпожа Фандъкова да продължи да управлява Столицата. Иначе нищо добро не ни чака...

16

УРАААА

преди 4 години

НА БОЙ! БОЙ ПАСЛЕДЕН Е ТОЗИ...ДРУГАРИ!*** БИТКАДЖИИТЕ МУ! БАЙ *** НА ИЗБОРИ ПСУВА И БИЕ! Е ТВА СТЕ КАМУНИСТИТЕ!ВИЖТЕ СЕ И ВЪВ ФОРУМА!

15

ФАНДЪКОВА,

преди 4 години

НАДАЙ СЕ ТИ КАМУНЯГИТЕ ДА НЕ ПОЛЗВАТ ЕЗИК НА ОМРАЗАТА... ОТ УМРЯЛ ПИСМО... ОТ ГЪЛЪБ ГЕВРЕК...

14

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се срамуват, а не да си раздават отличия и да празнуват след поразиите, които сътвориха навсякъде.

13

Пита се,

преди 4 години

кой освен общинарите и тяхната мафия празнува в София ?!

12

До7

преди 4 години

Фандъкова да се върне на село първа.Кметицата да даде пример.

11

шматка

преди 4 години

София има сбор.:)))

10

тука има-тука нема

преди 4 години

Някой много гласовете ще купува.***, взел пари за глас - празнува.После, цял мандат гладува.

9

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Идва една тарикат-софиянка в средата на сезона да търси стая в хотелче.Казва ми -Давам за нощувка 10, но мога да вдигна до 12 лева.Отговорих, че за тази сума може да си наемесамо мазе (мухлясало) и то при късмет.Обиди се хитрушата, вирна нос ... и си отиде.

8

Анонимен

преди 4 години

За празника на София днес, лично аз и още поне 1 млн. Българи си пожелаваме НОВ успешен КМЕТ, който НАИСТИНА да променинещо, поне малко, за хората... А не неща които и без кмет дори пак ще си вървят като проекти.Дано малко поне - презастрояване, поскъпване на транспорт, увеличаване на сини, зелени,розови зони, мръсен въздух, повече колиот хора няма паркинги итн и тн и тн неща за които 9 години ставаше все по зле ище става ако няма нов кмет.ДАНО! ЩЕ!

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Пожелавам на софиянци мъдър вот и нов кмет.Тая кукумявка Фандулкова трябва да си ходи. С бюджет от 2 000 000 000 годишно София трябваше вече да е поне като Будапеща или Прага.

6

АНТИ

преди 4 години

За софианци, всеки ден е празник.И как няма да е така, като цяла България работи за София.

5

Ут селу

преди 4 години

Мраза софее

4

Анонимен

преди 4 години

Schofiorskia sin gerbera miizioer pak se utedi koi e toi golemia demokrat milioner s apartamenti. Zezo zwka poas na usa podmas na brd na boiko ve4e zezko ne se podmasva ubivta 4asovnizite se ispariha no pak sa si drujki nkp gerb jivkobisti boikovisuji sladureta

3

Анонимен

преди 4 години

Празника какво общо има с " политиците"? Ами щом ни напомнят за изборите.Наистина ще гласуваме МЪДРО този път.Толкова мъдро.Че просто няма да са " те" на власт и " политици" повече! И на тях да им е " честито" Още от сега!-:)

2

House M.D.

преди 4 години

Днешният ден е един от най-трагичните в историята на човечеството! На днешния ден преди точно 80 години червената пияна *** удря в гръб нищо неподозиращите поляци. Какъв празник ви гони?

1

Анонимен

преди 4 години

София ще празнува другият месец.