47

сара

преди 4 години

Какво значи " Борисов ще опита " ? Той ще настоява, а правителството няма да дава ли ?

46

Тттт

преди 4 години

Предлагам да се въведат тестове по правопис и интелигентност,изпит по правоговор и чужд език за всички кандидати за кметове,общински съветници,депутати,министри,а за Премиер и Президент владеене на минимум два чужди езика.

45

ай сиктир

преди 4 години

"...от 100 кандидата оставал най-глупавият" вижте този неразбиращ поглед на фотото говори достатъчно какви ни управляват.

44

Анонимен

преди 4 години

Я,кажи частните Фирми ,които произведоха софтуера на държавните институции колко Милиони взеха ? С кой делят Милионите ? Парите ги Нема и софтуер Нема ! ама за това Нищо не говорите нали ?

43

НЕМА ТАКОВ ПРЕМИЕР

преди 4 години

БОКО ИЗОБЩО ЗНАЕ ЛИ КЪДЕ СЕ НАМИРА. ЛУД УМОРА НЯМА-ТОВА Е НАЙ-ТОЧНОТО МНЕНИЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ. НЕ СЕ УМОРИ ДА ЛЪЖЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР, НЕ СЕ УМОРИ ДА КРАДЕ, ДОРИ И КОГАТО СПИ, НЕ СЕ УМОРИ ДА"ПЛЯМПА" /СПОРЕД ИЗЯЩНОТО МУ ВЛАДЕЕНЕ НА КНИЖОВНИЯ БЪЛГАРСКИ/ПРОСТОТИИ. А ДА НИ ПРАВИ ЗА РЕЗИЛ, КЪДЕТО И ДА ОТИДЕ ПО СВЕТА - НА ТОВА Е ШАМПИОН. ЕДИН СЛЕД ДРУГ ОТКРИВА ЧАСТНИ ЗАВОДИ, ЗАЩОТО ПОЛУЧАВА % ОТТАМ. ПИТАМ СЕ КОГА РАБОТИ. И КАКВО РАБОТИ И С КАКВО Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА НАРОДА?

42

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ще дадем, ще дадем на специалистите големи заплати... - руските шпиони и хакерите на Путин са опасни за националната ни сигурност...

41

Анонимен

преди 4 години

Не знам от къде е копиран тоа Текст типично за тоа сайт но високите Заплати и то само на IT -та нещо не хваща дикиш , в Германия селата имат обща Канализация за Фекалните води у нас кога ще стане? поне следвашите 100 г няма да е

40

none

преди 4 години

Ало, dnes-ка, има ли някаква причина да не пишете за новата организациика на Цецо Апаратаментцо?! За гръмогласното "Евро-атлантически център за сигурност"...

39

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Както крадците и убийците каиш? Те бакардитата колко гори изсякоха и изкрадоха, колко земеделски бизнеса разсипаха, колко баби и деца изколиха, и какво им направихте? Пускате ги поживо поздраво. Ама хакерите ви бъркат по далаверите, затова толкова се разпискахте. Гербарасти долни!

38

шматка

преди 4 години

ХехеБоко кефи....най глупавия остава...:)))Смятайте какво му е мнението за държавните служители

37

А за пенсионерите ?

преди 4 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

36

Анонимен

преди 4 години

Винаги работата е според заплатата, а не обратното, както твърдят дебеловратите бизнесмени. Никй не работи залудо, надявайки се някога в светлото капиталистическо бъдеще да му вдигнат заплатата, защото работел много и качествено. Същото важи и за ИТ специалистите. Никой няма да се напъва да работи като за 10-15 хиляди лева заплата, когато получава 700-1500 лева в обществения сектор, а ще си работи за колкото получава, че и за по-малко.

35

Иван

преди 4 години

До сминдух енд чесън - да , колко по нагоре, толкова по-зле...

34

Иван

преди 4 години

да внимава да не се сецне. да почне с малко- 50% за тия избори, 75% за следващите итн.

33

Анонимен

преди 4 години

Значи за шефа на БНР може, ама за други специалисти не може. То не ,че шефа на БНР е специалист де.

32

Анонимен

преди 4 години

ха, то това е трик за мои хора, идваш на 1500 ако си мой ще взимаш 3, ако не си мой ще взимаш дъното.съответно при работата е обратно, ако си мой няма да работиш, ако не си ще работиш и за моят.може ли една дигитална страна да въведе 90% повече услуги за по малко пари отколкото ние едва покриваме мижави %-ти?

31

Анонимен

преди 4 години

Борисов ще опита?!?!????? Толкова ли сме жалки, че и това търпим!

30

Мен

преди 4 години

Ама като скочат ще увеличат на сегашните некадърници заплатите или ще наемат други?

29

4040

преди 4 години

Ще скочат, колкото на медицинските сестри. Предизборни празни обещания.

28

Сандо

преди 4 години

при мене вече бачкат 2ма които ги взехме от предишна държавна служба - читави хора и си изкарват добри пари