7

Анонимен

преди 4 години

Генерал Батман Борисов,човекът-държава.На всички дава за всичко се разпореждаАко не е той държавата ще пропадне

6

Анонимен

преди 4 години

Кел файда данните изтекоха.

5

Радослав

преди 4 години

Не, че няма пари, а се харчат безразборно за глупости! Вместо спонсорирано от данъкоплатците барче и бюфет в НС, тия пари може да отиват за лекуването на деца всяка година! Вместо да харчим пари за хора с нулев принос за обществото, може да ги влагаме в хората които плащат данъци! Вместо да изхранваме убийци, крадци и изнасилвачи в затворите може да ги направим на самоиздръжка и парите да вложим в смислени неща! Това е основния ви проблем! Че пилеете чужди пари за глупости!

4

Радослав

преди 4 години

Ако иска да направи нещо смислено, да се възползва от това, че имаме бюджетен "излишък" няколко години подред и да намали ДДС от 20 на 10% за всички стоки! Това ще го усетят всички, а не само избрани хора! Да вземе от заплатата на шефа на БНР (8000 лева) и да даде част от тези пари за заплата на ИТ специалист които да пази НАП! Ама как да вземе от чичото на балдъзата за да даде на някои които ще работи нещо? Това ви е проблема, че грам мисловна дейност няма в главите ви господин Борисов!

3

АнонимеН

преди 4 години

ДОКОГА ЩЕ Е ЖИВО, ТОВА СЪЗДАНИЕ ОПОЗОРИЛО И РАЗОРИЛО БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!

2

Анонимен

преди 4 години

Някой схвана ли мисловният Му процес или по-точно бурята от летящи безразборно мисли в главата на Всемогъщия?

1

Анонимен

преди 4 години

По-добре да не опитва ,всичките му опити водят до затъване на България ,най добре е да се омита ако малко го е еня за тази нация....