8

venix

преди 4 години

Кристиян, като е писал многократно до НАП, да не би някой да му е обърнал внимание?

7

Анонимен

преди 4 години

Много хора ще кажат, че държавата, премиерът, президентът са виновни (за кибератаки б.р.), но всъщност са виновни хората, на които е поверена тази сигурност. Хахаххаха! Че те тогава, за какво са отговорни? После защо младите не харесвали държавата си ...Защото не са тотално смачкани и изтръпнали към всичко в сбъркано в нея.

6

XuTbP5bP

преди 4 години

Що не спрете да се излагате по тема, в която очевидно нямате познания? А... да ясно плаща ви се да се... (Освен на фана...феминистките в екипа)

5

Анонимен

преди 4 години

Властта може да опази само схемите си и нищо друго, и то защото все още не сме награбили акулите от графа, за да им ги набием в угоените дупари. Като човек работи за МРЗ, той няма как да излезе на улицата на протест, защото децата му трябва да ядат. На това разчитат шкембетата. Но стават все по-нагли и скоро иде видовден.

4

Анонимен

преди 4 години

Хакерските атаки постигнаха целта си - частни ИТ фирми ще получат поръчки от държавата.

3

Анонимен

преди 4 години

Сега и компютърните фирми ли ще задължите да са доносници и да работят за ченгесарите безплатно?

2

(-_-)

преди 4 години

Властта практически има интерес да пази само себе си, а при една пазарна икономика и примитивен капитализъм на човек не му остава нищо друго освен собствени сили, ако няма такива може да се обърне към религията..

1

Наблюдател

преди 4 години

На финала частните фирми пазят киберсигурността на властта.