10

Анонимен

преди 4 години

Дано най-сетне да се наядат гербавите алчници!

9

Анонимен

преди 4 години

В Турция пътищата за тир и автобус са също платени скъпо. За Гърция, Сърбия, Хърватска и Словения не говорим изобщо.Само бай *** с цървулите си подарява на съседите безплатно да му мачкат пътищата с тир-ове и големи автобуси

8

Анонимен

преди 4 години

Браво. С 30 години закъснение. Сърбите дерат за магистрали откак се помня. Турските и гръцките тирове мачкат пътищата после ние ги правим. Да си плащат там. На нашия бизнес им направете намаление.

7

Наблюдател

преди 4 години

На 2 февруари системата спира да работи поради технически причини за няколко дни .

6

дед Мароз

преди 4 години

Най-добре е да го отложат с един ден. И да почне на втори февруари.С цел старта на системата да съвпадне с деня на измислилите я.

5

Анонимен

преди 4 години

Ще бъде голям цирк 100% !!!!

4

КАТ Сунгурларе

преди 4 години

Вдигат данъците, вдигат застраховките, вдигат каското, вдигат горивата, вдигат винетките, вдигат прегледите, вдигат шофьорските курсове, затягат еко нормите, правят сини зони, зелени зони, кафеви зони, заменят винетките с тол такси. Ай сиктир, спрете се бе!

3

Анонимен

преди 4 години

Хаха, ама 25 стотинки на км за коли ли?! То едно ходене до морето и обратно ще струва 150лв ....то тогава вече икономиката ще забоксува яко...а говореха за "свободно" движение на хора и продукти...

2

Bobik

преди 4 години

Като чета заглавието се питам може ли да не е догодина, а февруари тази година?

1

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден ново скубане на овцете - паспорт на коли, паспорт на апартаменти, тол такса, утре какво ще е ? Данък въздух ?Ега ГЕРБ загуби местните избори, за да бъде началото на края на властта за този тумор на България Бойко Борисов.