13

Анонимен

преди 4 години

Сръбските фашисти никога не върнаха еврейските имоти. Македонските, също.

12

Shark

преди 4 години

До искаш ли. Ми нещо точно това ми убягва и не мога да го разбера. Хихи. Колкото и да се опитват да ми го втълпяват няма да го приема. И отдавна съм на мнение, че германците е време да спрат с това самобичуване заради Хитлер и са се отърват от това чувство за вина, с което евреите ги манипулират. И не само те, видяхме що чудо навлИИци отидоха там именно заради това, че ги е страх да ги изгонят, да не ги нарекат расисти.

11

фс

преди 4 години

Ха, че белградчани незнаят ли , че Белград е гробище на много унгарци, българи и османлии, някои от тях измрели от чума. Включителни самият Янош Хуниади ??Много гнусливи бе, я да дойдат да видят ние как правим магистрали върху отрязани глави на момиченца (новината от вчера)

10

човек

преди 4 години

До: номер 8 (Бясна)Успокой малко нервите, пийни си някакви хапчета (лекарят нищо ли не ти изписа?) да се успокоиш.Всуе се бесуваш жено!Истината не е това, което изглежда.Совите не са това, което са!Бомбите с обеднен уран не са радиоактивни.Уранът като елемент има изключителна здравина и твърдост и затова се използва ОБЕДНЕН уран както за снаряди, така и за бронята на американските танкове M1 Abrams.Ако беше радиоактивен първи американците щяха да се разболеят нали?

9

Реалист

преди 4 години

Във Виена например, има три сгради газови камери, сега са МОЛ, жилищна сграда и офис сграда. Трябва да помним историята и поуките и, но да вървим напред. Нека сградата да се ползва, няма лошо, другото са предразсъдаци.

8

искаш ли

преди 4 години

До SharkТова, което трябваше да разбереш, е че във войната са изпепелени в холокост 666 милиарда евреи, и затуй гоите трябва да са им роби до гроб! Заради "холокоста"! Това е посланието...и днес/бг го пуска под една или друга форма на всеки 6 до 8 часа - демек, да не забравим колко лош и какъв звяр е бил Хитлер, и колко са страдали оцелелите от холокоста, да не говорим за "изпепелените" (несъществуващи) таквизи.

7

акъл

преди 4 години

Стига тъпни. Земята е земя и след втората световна война. Живота продължава.

6

Shark

преди 4 години

Честно казано нищо не разбрах от тази писаница. Някаква сграда, която била търговски център, после е е превърната в болница към концлагер и сега искат да я правят детска градина. Това ли е фабулата тук? И кое му е трагичното и срещу какво протестират? Не искат детска градина ли, какво? Предпочитат да стои така, полуразрушена? И доколкото разбрах имота е частен, така че протестите са излишни. Ако изобщо ги има, щото ми се чинят измислица на шепа хора.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако Бузлуджа може да изкарва пари, що да не се възстанови? Знаеш ли колко чужденци са ме питали защо сме бутнали мавзолея ... с мумията вътре по 50 евро на човек за вход са готови да дават.Нищо, сега обикалят около ротондата за без пари.

4

Анонимен

преди 4 години

За нациските архитектурни останки, които почти никой не знае че съществуват дори, сте много гневни, но виж за пропагандните монументи на комунистите нито дума, даже искате да ги възстановявате, като онова нещо на Бузлуджа.

3

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна безсмислица, какво общо една детска градина, мол и т.н. с нациски лагер!? Терените и сградите са частни, там мемориали не може да се строят без разрешение на собственика. Някакви хора, най-вероятно 5-10 души, били гневни и заради това хиляди хора трябва да променят живота си - пълна простотия. Поредната хипи-либерастка ревлива драма.

2

Циник

преди 4 години

Няма друг народ в света, който да се радва на толкова реверанси, и привилегии.Нито американските индианци... Нито бразилските индогенни племена, които до ден днешен биват изтребвани, като животни от дървосекачите в амазонската джунгла. Човек, без да иска, си задава въпроса - защо е така. С какво евреина е по-добър от бомбардирания сърбин. японец, или руснак.Преекспонирането на този етнос вече години наред, е очеизвадно, и изключително дразнещо.

1

Анонимен

преди 4 години

Предложение към еврейте: бутате сградата и с ваши пари построявате на нейно място нова и аналогична по размер и предназначение.