28

Анонимен

преди 4 години

До Victimized"Но никой не говори за психотропните лекарства които са вземали почти всички от тези стрелци."Обясни, моля.

27

УМЕН

преди 4 години

"8chan: Сайтът инкубатор за агресия, бял национализъм и масови стрелби"Нещо като днес бг значи - сайт инкубатор за модераторска агресия, черен(джи.пси) национализъм и масово три.ене на неудобни мнения.Повторение за доказателство на предишният ми коментар в който думата тр.иене е изт.рита. Пълно маллоооумие и соррросоидашка манипулативност.

26

УМЕН

преди 4 години

"8chan: Сайтът инкубатор за агресия, бял национализъм и масови стрелби"Нещо като днес бг значи - сайт инкубатор за модераторска агресия, черен(джи.пси) национализъм и масово *** на неудобни и правдиви мнения.

25

Victimized

преди 4 години

Всичките мас медии използват всеки подобен случай да заклеймят свободния обмен на информация в интернет. 8Chan и 4Chan както GAB както Minds са под постоянни атаки от мейнстрийм медиите, понеже видите ли там няма цензура и хората си говорят каквото си мислят.По времето на Обама имаше над 20 масови убийства, тогава не бяха обвързани със сайтове, но пък обвиняваха музика, игри отново, и каквото се сетиш. Но никой не говори за психотропните лекарства които са вземали почти всички от тези стрелци.

24

Хахаха

преди 4 години

Потресен съм колко юрода могат да се съберат тук, че и нагло се опитват да втълпяват колко логично и справедливо идвали тези стрелби, като отговор на "потъпкването на свободата на словото" и от " загриженост за бялата раса". *** : вижте му снимка на Патрик Крусиус! А сега погледнете се в огледалото! Вижте същия опразнен от смисъл, мракобесен поглед! У вас няма никаква загриженост и чувство за справедливост! У вас има само ОМРАЗА и КОМПЛЕКСИ! Затова животът ви е ад и разруха...

23

Анонимен

преди 4 години

А Фейсбук защо не го спрат? Онзи стриймваше там.Манифеста от последните атентати първо бяха постнати в Туитър, ама и Туитър няма да го спрат.

22

Ивана

преди 4 години

В рамките на 9 дена в Африка се ражда 1 МИЛИОН повече отколкото умират....на година се раждат повече над 42 МИЛИОНА отколкото умират...В рамките на 2 години се ражда една днешна Германия - обаче, без ресурсите и инфраструктурата... нямата си и идея следващите 5-6 години какво мазало ще настане...

21

Анонимен

преди 4 години

Кънчев от бхк в ковчег сега !

20

Анонимен

преди 4 години

Ами фактът, че се цитират лъжи от американски медии само показва, че собствениците им, както и тези на медиите в България, са едни и същи. И показва, че крайната цел е тоталното премахване на свободата на словото, свободата на сдружаването и даже свободата на мисленето. Същите тези собственици на медии нямат нищо против да разпалят войни, в които да умрат милиони. Но са толкова чувствителни към сайтове, които ги разкриват кои са и които събират заедно бели хора с кауза. Писна ни от вас!

19

До 24

преди 4 години

Мисля, че добре си се опитал с изопачаването, да не би източникът да ти е въпросният сайт? Според statista обаче статистиката от 1982 до днес за МАСОВИ ПУБЛИЧНИ РАЗСТРЕЛИ ( терористични актове, или евфемизмът който администрацията на Тръмп използва - престъпления от омраза) е следната - 64 бели, 19 черни, 10 латиноса... има и 3 коренни жители!

18

Анонимен

преди 4 години

Ай да не ми правите либерал-флекс и ***-флекс срещу цели които изглеждат лесни. Да не би сайта да е взел пушката и да е убил хората бе? Нали по фейсбук се излъчваше онзи от Нова Зеландия, че и на живо предаваше стрелбата. Що не забранят фейсбук?Това е просто сайт за постване на който квото му дойде на ума, за лигавене, за изпаткване.. всеки може да пише каквото си поиска, ясно е че отвреме на време ще мине някой наистина луд. Тва че е луд е убило хората, не сайта. Големи хора го играете пак

17

Анонимен

преди 4 години

Демократ се дрогира с гъби и прави сайт за садисти и терористи. Демократична му работа. Тогава най-примерните демократи, интегратори и борци за свобода на словото искат да спрат сайта за да няма повече демократична комуникация и свобода на словото. При такива парадокси как да не се дрогират с гъби?

16

Анонимен

преди 4 години

За последните години в САЩ , зад масовите убийства стоят 99 човека с 4+ убийства, 25 от тях са бели..

15

Анонимен

преди 4 години

Кога ще влезнат и избият бхк и мулти култи ,както и отворено ощество !

14

Анонимен

преди 4 години

Все повече и повече всички атакуват личната свобода и свободата на мисълта. Най вероятно и това ще бъде свалено но когато тормозиш и не позволяваш на някой да има право на глас в фалш демокрацията в която е целия западен свят че и нас е нормално някой да тръгне да стреля. Няма никаква свобода няма никаква демокрация и няма никакво бъдеще в което човек е свободен всеки който каже нещо такова е долен лъжец или ***. Ние сме модерни роби на правителството и на никой не му пука за нищо.

13

Анонимен

преди 4 години

А БХК кога !

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Прав си, дай да арестуваме съвета на директорите на Youtube, Facebook, Twitter, защото някой е постнал нещо, което някой друг смята за език на омразата.

11

Анонимен

преди 4 години

ВЕЧЕ СЕ ДОКАЗА ЧЕ СТРЕЛЦИТЕ СА КОМУНИСТИ, ЛЕВИ ЕКСТРЕМИСТИ

10

Анонимен

преди 4 години

Радикалните ислямисти никой не ги закача обаче.

9

Анонимен

преди 4 години

Абе я двама трима собственици на подобни сайтове (доказани) да лежат без право на замяна, бъдещите такива ще се замислят преди да призовават към насилие.