29

човек

преди 4 години

До: номер 30Което си е вярно, вярно си е.Не знаех за този "юнак".Той е бил от НКВД, съден в Полша за престъпления срещу човечеството.В Израел получава убежище и гражданство и живее необезпокояван до края на живота си.Случаен ли е фактът, че има еднаква фамилия с личния лекар на Хитлер, Теодор Морел?

28

Анонимен

преди 4 години

А защо не напишем за малките немски и полски деца, който са убити от изверга Соломон Морел, който се укри в Израел и всички искания за екстрадацията му в Полша бяха отхвърлени? Трошил им е главите в стените, убивал ги е със студ и глад. Или те децата на неевреите не са деца, нали? Забравих, че според тамлуда ви, животът на неевреин струва колкот този на животно...

27

Б

преди 4 години

До 23: Убиват полско момче с тази цел през 1946 г. в град Радом и предизвикват ответната реакция на живущите там поляци.

26

Анонимен

преди 4 години

До: номер 25Бе тебе не те ли заловиха евреите бе?Агентите на МОСАД се оказаха май истинските юберменшен, по-добри са от ГЕСТАПО!А твоят камарад, командосът Ото Скорцени си предложи услугите на Израел!Фюрерът би се гордял с него, както сам Скорцени каза в интервю за него на френски: "Мон ами Хитлер"...А за тебе - екзекуция, както се полага за "***"!

25

House M.D.

преди 4 години

Дадените в статията числа противоречат на данните, дадени в книгата "Математика на Холокоста".

24

човек

преди 4 години

До: номер 19 (една)Виж, за потопения германски кораб беше интересно.Проверих го, не го знаех.Потопен е от съветска подводница!За Дрезден е друга история.Не са убивали цивилни умишлено, а от глупocт.Навремето като бях в казармата на военните им викахме "шапкари".И американските са същите."Бегом от мен до другото дърво!"

23

Adolf Eichmann

преди 4 години

Цялата зионистка пропаганда която бълвате няма да дате желания от вашите господари резултат :)) Нещата ще се влошават за тях тепърва. Но щом са балъци да си хвърлят парите на вятъра, взимайте ги - това не ви прави по малко юдеи от тях а след оригиналните юдеи, нали се сещате, че ще дойде видов ден и за техните поддлоги? :)) хехе, приятен ден :))

22

123

преди 4 години

Евреите са избивали малки момчета християни защото чрез кръвта им си пречиствали греховете. Такива случаи има документирани до 19ти век. За евреите християните не са хора.

21

Анонимен

преди 4 години

Защо няма по пет филма на година и за първата световна? То вече от толкова преразкази историята е достатъчно изкривена и филмчетата излизат поввчв художествени отколкото друго

20

Американец

преди 4 години

Германците и японците подло и лукаво започват всички войни НО ние ги завършваме!

19

Шушайнер

преди 4 години

България има тежки проблеми, защо вместо с пропаганда не ни кажете например кой и защо нареди да бъдат унищожени прaceтата в България?! Какво ще ядат тези близо 3 милиона Българи, които разчитат на собствена продукция на свинско за да изхранят децата си? Кой ще им помогне? Холандките железници ще им дадат ли по 7лв и 50 ст, да не говорим по 7.500 евро?????

18

Една

преди 4 години

Ама разбира се... малки момиченца, а нещо за милионите малки момиченца, избити от масоните-победители във ВСВ- Англия, САЩ и еманацията на масоноюдейския сатанизъм - СССР?! За милионите европейски момиченца и момченца, живи изгорени с напалмови бомби в Дрезден и Хамбург или потопени и издавени на кораба Вилхелм Густлоф (натоварен с бежанци - жени и деца)? За милионите истински жертви на пировата победа на Антихриста във ВСВ? Или те не са богоизбрани и са без значение?!

17

Факт!

преди 4 години

И ще бъдат.Вонящото туморно образувание германия няма да съществува още дълго те нямат шанс нито сили за каквото и да е пртивопоставяне на който и да било.Времето им изтече!

16

до 14

преди 4 години

Той е yмрял бе!

15

Факт!

преди 4 години

Мръсните германци трябва да бъдат заличени от картата веднъж и завинаги!

14

Анонимен

преди 4 години

Сега ще плащат белгийските железници, а след 1000 години кой ли ще е виновен и колко ще плаща???

13

Анонимен

преди 4 години

Да живее Богдан Филов.

12

човек

преди 4 години

До: номер 8Ех, ако сега Хитлер беше жив да те чуе какви ги говориш... Щеше да те вкара в концлагер веднага заради прекален антисемитизъм!Той е бил по-умерен от тебе :-)

11

човек

преди 4 години

До: номер 6Забравих да добавя, ако не ми вярвате за руския произход на думата погром, използвана най-често при избиване на евреи, то вижте аналогична статия в немския вариант на Уикипедия. И там германците казват "pogrom", също както казват "perestroika".

10

човек

преди 4 години

До: номер 6Не забравяйте, че жената казва че говори за детски спомени, не политически!За нея руснаците са били освободители, защото тях първо ги е видяла след като са успели да излязат от лагера.В бившия СССР когато Вермахтът нахлува там, много евреи са си мислели отначало, че при германците ще стане по-хубаво, че ще ги освободят от Сталин.Разбира се, не е станало така.Но сами си правете изводите: Думата "погром" е руска!