107

възможно е

преди 4 години

Тия двете да са болни от СПИН и да не ги искат нито във Франция,нито в Австралия. Ако искат да живеят в България, защо не ги питахте с какво ще се занимават. Не вярвам да стават пчеларки като харесват мед.

106

лично мнение

преди 4 години

Според мене тия двете за и заклети алкохолички затова искат да живеят забележете в София (не на село).Това дето ги канили стари хора в домовете си в някакво българско село да правят мед, е измислица.Ако беше вярно щяха да им покажат как се прави баница и кисело мляко.Кажете ми и в кое село има маса за пинг-понг(ако има такава здрава,която да се използва по предназначение)?А детето им да не бъде дискриминирано, няма как да НЕ се случи.България НЕ харесваме обратните,защото ги смятаме за болни.

105

Циник до 111

преди 4 години

Чело си... *** нищо не си разбрало!Не съм сигурен - коя е австралийската аборигенка... дали тази дето е като Елвис Пресли (преди да прекали с наркотиците), или другата дето прилича на бивша прислужничка от Мала Азия... Едно е сигурно обаче - и ти си от"жертвичките на мейнстрийма"На теб е достатъчно - няколко пъти - да ти повторят по телевизията, че черното е бяло... и после да ти гледат сеира.Както казах - най-лесно се манипулират ***!

104

Анонимен

преди 4 години

Явно има - хетеросексуалното семейство вече не е "модерно" Според тебе трябва да е модерно ли, за да се ожениш к да имаш деца? Да, значи основателно са ти опасенията, възможно е да обърнеш резбата само от гледане на гей паради...

103

Мальчик-гей

преди 4 години

Браво, има напредък и надежда да се поочовечи тази държава!

102

Анонимен

преди 4 години

Много шум за нищо ...

101

Още лимърик

преди 4 години

"Младоженка на брачното ложе се сблъска със казус от сложен-по-сложен: избраникът неин оказа се гей и тя не знае кое да подложи."

100

Абе

преди 4 години

До Велизар Нито са психично болниМного е спорно това дали не са психично болни. Нормалните хора създават нормални семейства, а не си бъркат по дупките с индивиди от същия пол.

99

Анонимен

преди 4 години

Тези двете са продуктово позиционирани в България от НПОта.Ако имаха свободен избор/но безплатен:)/ щяха да си живеят в Париж.Ама за пари и в Подгомер и в София се подвизават.

98

Анонимен

преди 4 години

Неприятни същества.Противоестествени.

97

Ми тва е

преди 4 години

Следващ ход е да искат да осиновят дечица.Ама разрешено е-цялото Столипеново да осиновят и Факултето също!

96

българка

преди 4 години

а след това ще искат да усиновяват децатазащото имат права...иначе е дескриминация за тях ...

95

Анонимен

преди 4 години

До ВелизарПочва да ни пука, след като го дават по новините. Да си траеха, нямаше никой да им обръща никакво внимание.

94

Велизар

преди 4 години

Хора, какво ви пука кой с кого спи? Искат да живеят в България или в която и да е друга европейска държава, това си е техен избор. Нито са психично болни, нито са ви направили нищо лошо. Нямаме ли много по-сериозни проблеми, които наистина ни засягат?

93

Sicht Punkt

преди 4 години

Единственото шокиращо и необяснимо тук е желанието им да живеят в БГНе се напъвай по въпроса, а трябва да ви е пределно ясно, че заради такива отворковци като вас, алкашаите, младите българи бягат от България. Като се сблъскат два-три пъти с подобна омраза и дим да ги няма!

92

по носовете съдя

преди 4 години

Тези и двете са от богоизбраните, пратени от дедо Ш. на мисия. Ама нема да им се получи добре, ние българите сме особена порода хора, чепати. :)

91

,.,.,.

преди 4 години

Много простовати хорица живеели у село Паламарца.Начело с кмета.А в София трези никой не ги забелязва защото град голям,откачалки всякакви.Отминават ги.

90

Анонимен

преди 4 години

Т.е. ние нарушаваме законодателство и ценностите на християнска България, само за да угодим на ЕС.

89

Анонимен

преди 4 години

Тези двете не са случайни и случайно не са попаднала в България! Някой иска да ни изпедерасяваа както направиха с германците! Да разруши нормалното семейство!

88

И ся?

преди 4 години

И ся кво? Всяка извратена двойка българи може да сключи брак в чужбина и да се върне тук като законно семейство?