59

Анонимен

преди 4 години

Сега пак ще започнат да ни извиват ръцете за ИК . Ще видим как ще гласуват нашите " хубавци" , при условие че КС я обяви за противоконституционна

58

Американ

преди 4 години

Отвратителен избор! Европата продължава пътя надолу.

57

Анонимен

преди 4 години

Анонимна, избрана по време на задкулисни, тайни и недемократични преговори... По-лош избор едва ли можеше да има. Щом днес подкрепата за нея е толкова оскъдна, какво ще стане по време на управлението и не ми се мисли.

56

Реалист

преди 4 години

До 60. Мнозинството британци вече не искат да напускат този .... ЕС. Защото, за разлика от кап.ути като теб, разбраха, че са сбъркали на референдума.

55

Нонсенс

преди 4 години

В брака няма двойни стандарти, няма второ качество партньори и определено няма джендъризъм. Да не говорим за евросубсидиите, които се различават в пъти между различните страни-членки (като не е в ползата на по-изостаналите) и липсата на всякаква логика с това различие, по-бедните да станат поне идея по-конкурентноспособни на общия европейски пазар.

54

Я, па тия

преди 4 години

Я дайте да видим кой как е гласувал и по групи и поединично. Да си знаем кой къде е и за какво сме го "пратили".

53

Минимална заплата

преди 4 години

Не ги виждам немците, как ще живеят с 250 евро на месец.

52

Млад, но начетен

преди 4 години

Всеки път, когато Германия се опита да застане начело в Европа, по какъвто и да било начин резултата е плачевен за континента години наред. И тази кукувица няма да донесе със себе си нищо добро, помнете ми думата.

51

Анонимен

преди 4 години

Ако тая госпожа изпълни обещанията си за еднаква минимална заплата на всички европейци,нашите шушумиги от властта бая ще се озорят.За бизнеса да не говорим.

50

Анонимен

преди 4 години

дядо шорош отново победии да видим кои бяха българските депутати дето подкрепиха тая защитница на инстамбулската конвенциятрябва да се жигосат - та да им остане белег за цял живот като национални предателинеможе парламента да я отхвърля а нашите шорошки слуги да я подкрепятте слуги не българския народ ли са или на шорошсигурен съм че са от герб и дпс

49

Мда

преди 4 години

И тая я бие съчмата...Ама след алкохолика може да мине за свежа.

48

Анонимен

преди 4 години

АНГЛИЧАНИТЕ УРЕДИХА СВОЯ ЧОВЕК И СЕГА РАЗДАВА ЩЕДРИ ЛОЗУНГИ

47

Rip eu

преди 4 години

Неуспешна немска министърка сменя алкохолика. ЕК за немкиня, ецб за друга френска нимфоманка. Да няма неразбрали кой командва парада. За съжаление, парада е феминистки и гейски. Мъже-лидери в Европа не останаха. Затова няма и бъдеще. Тази изкуфяла старица Европа вече само чудо може да я спаси от исляма. Но е малко вероятно да стане.

46

СНИЖАВАНЕЕЕЕ

преди 4 години

Абе къде е Бойко ?

45

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Настъпват тежки времена за русфилското племе в Европа. Клепоухия ни президент може направо да подава оставка след днешния паметен ден в Европарламента, за него вече няма място в Европа

44

Анонимен

преди 4 години

Агент на ДС Ивайло - Иво Инджев иска да премахва паметника на Съветската армия!Смях !

43

Анонимен

преди 4 години

Тежко вино дайте,за да забравя и дазабравям.5год. ще си мечтая да не ми сепишат като актив.Дано падне баце отвласт,щото налозите - двойно скачат.Ах ,защо дивото неме зове.От химията ще да е.

42

Анонимен

преди 4 години

Доброто уиски няма нужда от реклама, мой човек.

41

Анонимен

преди 4 години

Искам да Ви споделя как една досадна реклама кара човек никога повече да не си поръча(купи) едно наистина добро уиски...

40

Реалист

преди 4 години

До Мария Гейбриъл. Напротив, отново ще бъде еврокомисар. Както може и се досещаш тази работа не зависи от червей като теб.