79

Еврокомисар

преди 4 години

В тоталитарна и олигархична Русия според новите изменения на Конституцията минималната заплата не трябва да бъде по-ниска от разходите за живот. Да вземат пример от нас и да я направят 60% от някаква "средна" заплата?! Уж беше единна за Евросъюза, ама на - не сме разбрали евро-комисарите, нали сме си тъпички и кротки и не заслужаваме достойни заплати. Най-странното е, че се получава еднаква сума за руската и нашата минимална заплата!

78

Анонимен

преди 4 години

-А каква е нашата партийна платформа?- Нашата партийна пларформа е списък от обещания, които ние няма да изпълним.Из сериала "Вице"

77

баба мара

преди 4 години

бълг бизнес ще се съгласи ли не единна евр минимална заплата българия щеподпише ли ик 5 години разправии и скандали харчене на пари без мяра

76

превода

преди 4 години

Не била за единна заплата, а за единнИ заплатИ! Всяка страна за себе си! Бе, казва на публиката кой каквото иска да чуе! Да мине вота.

75

Анонимен

преди 4 години

ЕДИННА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА - НАЙ-НАКРАЯ НЕЩО РЕАЛНО СРЕЩУ МИЗЕРИЯТА.

74

Хай Буй

преди 4 години

Тия имитират избори, ние имитираме че им верваме.

73

Анонимен

преди 4 години

отговорете си на въпросите-кой управлява ес кой управлява сащ?тогава вече ще е по лесно за излизане от хватката на богоизбраните.

72

Анонимен

преди 4 години

юдеите си избраха и поставиха председател на ес.конвенцията от Истанбул е част от техния плат за унищожаването на Християнските ценности

71

Алонс фам

преди 4 години

Бе, хубаво, че е жена! Сигурно е вярно, щом има 7 деца! Визията понякога лъже! Мъжете виждате докъде я докараха - до алкохолен ишиас и лумбаго! Мъжете са страхливи, безотговорни, продажни, без съвест и морал! Един Макрон оценява духовността, която за разлика от циците и кълките не се амортизира с времето, а отлежава и става още повече окей!

70

Новаков

преди 4 години

Писъл съм го и пак ще го пиша.Тия дека ни приеха и в ЕС и на НАТО и хал хабер си нямат кого приеха.Не четат нашата история и не се учат от нея а там пише-Няма, НЯМА съюз в който сме били ние да не се е разпаднал НЯМА такъв.Разпадали сме и империи ето наред е и ЕС да се готви и НАТО защото и там се започва, вземайте пуканките но без кола и гледайте сеир бе защо ви трабваше на баир лозе да ни приемате ЗАЩО !!!???

69

Скоро

преди 4 години

Европейски разведени щати .

68

Щерев

преди 4 години

Новия председател /ка на ЦК на ЕК !!! Тази може пък да няма ишиас ще гледаме ще играе ли ганкиното :) !

67

OMG_Lucker

преди 4 години

Лошо Захари, лошо! Любопитно ми е наш'те юнаци как гласуваха. Иво Христов каза, че няма да я подкрепи, а останалите?

66

kukla

преди 4 години

Приятните новони от Европа продължават. ЕДна кукличка беше избрана за шеф на ЕС. На нейното място за министър на отбраната веднага беше назначена Анегрет със съкратеното име АКК. Все отбрани дами. Значи за младите колежки се отварят безкрайни врати в политиката. Сигналът ми към младите напористи мъже политици е да си сменят овреме пола, ако искат в близките години да прогресират в европейската политика.

65

Анонимен

преди 4 години

До 73,Пешо:Това нищо,облечено в женски дрехи и даже,командвало армията на впедерастена швабия,както и всички останали недоразумения из брюкселските централи,ги избираме всички ние,евростадат,даже и когато не ги избираме!Изборите и там и тук са цирк за главоноги бозайници,без капка мозък!Така,че докато цялата тази вавилнска пирамида не се срине,евростадото го чака гибел!ПО ВСИЧКИ ПРИЗНАЦИ ,НЕЩАТА СЕ ДВИЖАТ ГЛАОЛОМНО НА ТАМ!чЕСТИТО И БЕ-Е-Е!

64

Анонимен

преди 4 години

Ами нищо повече,от поредният проводник на Задкулисието,по който заповедите да се придвижат и произнесат!Да не би шмъркелица да правеше друго,освен това, което Господарите и подаваха????Работата не е в тях,а в евростадата,чието поведение е застрашително самоунищожително за самите тях!

63

Много добър и

преди 4 години

Балансиран избор !

62

Доста манипулативно

преди 4 години

Избрана е с 383 гласа а не както е в заглавието 9 !

61

Пешо

преди 4 години

Какво значи "ще подпише истанбулската конвенция от името на ЕС?" Кой я направи президент на ЕС че да може да вкарва нови закони без държавите да са ги ратифицирали?

60

Анонимен

преди 4 години

Гласуваш за определена партия в европарламента, чиито евродепутати после гласуват тайно (спрямо избирателите си) за председател на ЕК. Нещо ми се губи демократичният елемент след като въпросните евродепутати встъпят в длъжност и започнат да гласуват.