306

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Аз не съм нито работодател, нито работник. Работя за себе си. Вярно, че заплатите у нас са ниски, но пък като гледам какъв човешки *** е останал и се е размножил .... И тези заплати са им много даже !Гледаш го - бял човек. Изглежда бял, а се държи като ром. Мързи го. Некадърен е. Едно нещо не може да ти свърши като хората. Образование няма. Умения никакви. През ден болен и отсъства от работа.На такъв и 300 лв. заплата са му много. Вече 95% от търсещите работа са такива.

305

Z

преди 4 години

Нищо не търсят! Отново медийни изцепки! Машинен енжинер съм и търсих работа по обяви. Не се получи. Тези мишки искат да им се работи за без пари! Затова - обратно в държавите , където инженерите се ценят и условията на труд и заплата не са дискриминация! Бойко каза , че искал да върне икономиката отпреди 1944 година! Ами тя е върната- беднотия до шия! А наздраве на промитите мозъци!

304

Денис

преди 4 години

До бизнесмените.Търся си работа за около 1700-2000 лв чисто,осигуровките върху цялата сума.С нормално работно време,за да ми остава време да живея.Предлагам точност,отговорност,лоялност и да не излизам в болничен просто така за спорта..За съжаление не съм ИТ специалист,нито учител,нито мед. сестра,но живота в България ме научи да съм по малко от всичко.Чужди езици незнам,но бих научил ако ми осигурите курс,за да съм оператор на някаква машина.Само да не кажете,че много висока заплата искам.

303

Анонимен

преди 4 години

Бизнес, който не дава пари на работниците е обречен в подобен глобален пазар, като ЕС.

302

Анонимен

преди 4 години

Този писък е музика за нашите уши.

301

Анонимен

преди 4 години

Че си *** е повече от ясно! Справка данъчни приходи 2018 година 22 милиарда лева,от които:11-ДДС,5.5-мита и акцизи, 5.5- преки данъци,данък върху доходите и в това число Корпоративен данък в размер Само на 1.23 милиарда лева,та викаш "бизнесът"издържа държавата!!!

300

Анонимен

преди 4 години

Няма да работя, зада правя някой богат.

299

Анонимен

преди 4 години

"" Айде сега имигрантите да ви издигнем в светило ли? ... ""..................другарки и другари, ... много крайни мнения и в двете посоки.в белите държави докато спорят винаги накрая си спомнят, че са англичани, германци и т.н.т ... само в общества в насипно състояние като в Африка Азия и Латинска Америка, хората се избиват едни-други.Време е да си спомним, че сме Европейци и Българи, преди всичко останало.(поне повечето от нас де ...)

298

до 374

преди 4 години

То и аз не мога да се оплача, с тази разлика че не ми трябва работодател, а и аз самият не съм такъв и не искам да бъда...Това за вървенето в живота е "*** на пясък" - доста относително, задръж го за себе си.

297

Анонимен

преди 4 години

Айде сега имигрантите да ви издигнем в светило ли? Я моля ти се страхлив беглец. Без вас, какво ще стане без вас бе мунчоо? България е на 1300 години, какво ще стане без тебе пъпеш миещ чиниии на някой немец.За тоя над тебе... Как се прави бюджета на една държава ***? От къде идва парите за бюджета я обясни на съглупацитее си...след като не е от данъци... Обясни от къде :)

296

Анонимен

преди 4 години

372 Нещо си много, много в грешка че Държавната машина се поддържа от данъците на така нареченият "бизнес"

295

Анонимен

преди 4 години

Тъй като ми провървя в живота съм се зарекал повече за български работодател, никога да не работя.

294

до 363 и 369

преди 4 години

***. Ако не са емигрантите да вкарват свежи пари в държавата, отдавна държавата да я няма. Погледни статистиките за това колко пари са пратили емигрантите в България в последните години, тогава говори.Сигурен съм, че работиш на минимална заплата, т.е. един емигрант допринася за държавата много повече от теб, ама претенциите ти големи.

293

Анонимен

преди 4 години

Умрели ли бизнеса умират и вашите родители, държавните служители, вие и всеки. Вие пари неможе да правите, държавния служител му се плаща от данъци, данъци се плащат от заплати и тн. Т. Е. Само умствено изостанал може да каже умирайте и фалирайте. Ама вие повечето сте такива :)) дрипи

292

Анонимен

преди 4 години

фалирайте и умирайте

291

До 363

преди 4 години

Умник! Тя държавата и бизнеса приличат на теб!

290

Анонимен

преди 4 години

Освен гражданството да им спрат и достъпа до здравната и пенсионната. Всеки се прави на мн смел и накрая се връща тука и иска нещо.

289

Анонимен

преди 4 години

Е, вярно ли бе? Дотам ли го докара бизнеса? Ще намерят , ще намерят от Бимбалумбия..

288

Анонимен

преди 4 години

Да го д*ха бизнеса, като се научат да плащат ще намерят кадри, с отворени границе балъците рязко намаляха.

287

Анонимен

преди 4 години

Държавата да вземе гражданството на всеки имигрант седял повече от 1 год извън България. От тях файда нямаме.