14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Да, много от тях се причисляват към категорията деца, защото твърдят, че са на 17 г. Но когато извършат някое безобразие и започнат да ги разследват, се оказва, че сана по 23-25 г., някои дори на около 30 г. помниш ли случая с онзи и.з.род, който беше изнасилил и убил дъщерята на висш европейски чиновник, срещайки я сама на усамотено място? И той получил бежански статус, представяйки се за непълнолетен, но родният му баща беше дал сведения, че негодникът е на 32 г.!

13

и по-добре

преди 4 години

да не стават българчета, че тоя нашия крив ген, мамата си джаса. Българин да си е като да си жегосан от сатаната.

12

TedyPetrova

преди 4 години

Това са невинни деца, които наистина се нуждаят от помощ, защото бягат от войната в Сирия.Иначе джихадистите от Афганистан, Мароко, Саудитска Арабия, Иран, Алжир и тем подобни комини - вън!

11

Анонимен

преди 4 години

Това са деца

10

Анонимен

преди 4 години

Да им помогнем и да ги върнем в родината им заедно с другите нелегални пришълци.В родината им вече има мир и демокрация и ще са щастливи че са у дома, а ние ще се освободим от нашественици Много добре ще е и тсзиганите да върнем в Индия и след като свалим и накажем Бойко нещата бързо ще се подобрят и тогава ще имаме пак добри времена.

9

Анонимен

преди 4 години

Триста бъдещи терористчета в центъра на София! Тези българи няма да станат никога

8

В социалните домове

преди 4 години

у нас 99.99% от децата не са етнически българчета. Сега към тях се прибавят и такива, които са изоставени от "бежанци"! А защо?Редно е тези деца да бъдат връщани в родината на родителите им, защо те са национално богатство, но НЕ НАШЕ, а на нацията, към която принадлежат онези, които са ги създали.Стига вече насилствена намеса в генофонда ни! Имаме нужда от подобряване на условията, които стимулират създаване на повече българчета. Вместо това ни задължават да храним чужди, с неясен произход!

7

Анонимен

преди 4 години

Ами радвайте ги за осиновяване и готово ;)

6

Сляпа точка

преди 4 години

До Гледна точкаНай обичам полуклетъчни, умници да дават обобщения за българина.Турчино, марш обратно в сервизното помещение да търкаш!

5

Гледна точка

преди 4 години

Българинът винаги подхожда с предупреждение. То детето още не е тръгнало на училище, те излизат с присъдата му. Нали България намалява, ето най - голем процент от заселилите се в България са руснаци. Тях също ли да гоним?

4

раша бг е наша

преди 4 години

какви са тези глупости без родина детето е родено в бг значи гражданин на бг има и егн как може родено в бг без егн и гражданство вие се подигравате с читателите си или драскате да се намерите работа или сте не компететни с бг закони

3

Анонимен

преди 4 години

Въобще що за неясноти, ни предлагат медиите. Роден е в страната, значи майката е известна. Ако го е изоставила, значи трябва да има документ. Как и кой с какво право го е настанил в дом за деца с увреждания. Дори и да е пресякла границата нелегално, вес някъде ще се засвети. и.т.н.Някой ама хич не работи, за контрол на нещата, но е важно, да се предизвика съчувствие с грижа за децата на мигранти.И след две години се появява майката и си го прибира, вече готово да носи кинти.

2

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Съни като порасне, ще направи точно като родителите си. На тях това им е в гена. Ще има да знасилва гяурки, а приемното му семейство ще се види в чудо.Няма такова друго животно в природата да храни чуждите деца. Всеки да си храни своите, ако не може, миии.... рециклаж.

1

Анонимен

преди 4 години

Съни е 5-годишно дете, родено в бежански лагер в България, но родителите му са го изоставили.Още една причина такива да не се допускат на наша територия.