8

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Seek for "add me"Скоро всичко ще свърши. Рабраха му цаката на фейсбука. Просто било. Само намерете "add me"

7

...

преди 5 години

Постоянно човъркат нещо и нещата стават от зле по-зле. Появяват се профили, които са изтрити, пише че си на линия а всъщност не си, приятели ти изчезват без да си ги изтривал... Зле, зле зле. И по-зле ще става.

6

Анонимен

преди 5 години

Докато им беше изгодно на демократите да имат източник на информация, фейсбук беше фешън и популярен. Сега, понеже се оказа, че всички го имат тоя източник на информация и изведнъж се оказа, че не е фешън и дори е вреден и опасен. Бива ли да сте толква наивни? Фейсбук винаги е правил едно и също. Това му е бизнеса. Защо чак след Кембридж Аналитика фейсбука стана толкова отрицателна и омразна вещ? ;)))) До преди това беше американска гордост, също като Епъл или Тесла...

5

Анонимен

преди 5 години

стига с тоя феисбоклук

4

Анонимен

преди 5 години

от както започнаха да лъжат и да цензурират са в упадък, вече каквото и да направят е късно, доверието е подкопано

3

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм имал Фейсбук. Никога няма и да имам. Освен, че е губи-време, може да има доста негативни последици върху психичното здраве. Вече е доказано, например, че времето прекарано във Фейсбук има връзка с депресията и чувството за самота.Същото се отнася и за останалите "социални" мрежи.

2

Анонимен

преди 5 години

Да вземе да ми махне поредния 30 дневен бан, за нетолерантска реч го *** в сюртюка бледен...

1

Анонимен

преди 5 години

За туй пък тоя цял свят го знае, някой ден ще го намерят прострелян зад ъгъла от неизвестен извършител поне да се ожени за робота си или да стане сурогатна майка или да си смени пола.