60

179

преди 5 години

Прав е ! Наистина е така ! Тепърва ще се *** едно поколение на *** в България. Чужди бащи и българки майки. Жалко но факт. И само да добавя. Повечето хора ,които изповядват исляма са по консервативни. Говоря за Помаците и турците. Из техните села се женят за братовчеди. Така са и ромите по южна България. Гледах преди години ,че в Сливенската махала всяко 2ро дете е от братовчеди. Българите не пазят своята кръв ,особено жените ни. Те са най-податливи. Тъжно но вярно....

59

Анонимен

преди 5 години

Това са турските момичета, бе пoганец!Пак си се объркал от сюнета.

58

Анонимен

преди 5 години

елате да видите 90% от българските момичета в германия и англия да видите не общуват ли. арапин ли е, сърен ли е, скачат директно в кревата.

57

Анонимен

преди 5 години

Алоооо, полит-коректните, с терористи не се "общува", терористите се разстрелват на място или се вкарват в затвора...или в концлагер.

56

Анонимен

преди 5 години

И защо им е на българите да общуват с разни африкански и азиатски преселници. Та те идват тук и очакват храна, вода , жени, работа, социални помощи. Абе ние едва живеем, а тия дошли да се присламчат и към оскъдните ни средства за живот. В страните си ходят въоръжени, правят войни и метежи докато съсипят страната си, и тя заприлича като да е ударена от ядрена бомба, след което хайде към Европа щото там има за ядене и пиене. Айде някой да каже че не е така. Не ги щем и това е!!!

55

Да напомним че

преди 5 години

"Върховният Комисириат на ООН за бежанците"е всъщност поделение на анти-Българската Сороска организация наречена БХК

54

Сега Сороската

преди 5 години

пропаганда ще ни внушава колко много всъщност обичаме африкански и исламски животнии колко силно го искаме в дома си ще си платите евреи мерзки !!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Над 1 МИЛИОН Българи в Българиа живеят под прага на оцеляване. Това е крайна смъртоносна бедност.Бедност дето всяка зима наши майки и бащи умират от студ като животни! Защото са нямали пари за дърва. НО имат достойнсво и няма да отидат да откраднат или да посегнат на чуждото. Дори когато тях ги крадът!Европа трогва ли се от това? Има ли пламенни речи в евро парламента са нечовешката мъка на над милион души?Не само че не, ами ни се карат те богатите Европейци, да даваме от залъка си ние.

52

Бай Иван

преди 5 години

Грантаджиите и разни спонсорирани "умни и красиви " да си ги приемат по домовете като много искат, другите не ни натрапрайте такива пропаганди, моля ;) !!!

51

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не е по-умерено,ЛЪЖЦИ!!! Какво промивате мозъци? Днеска и онзи кретенозъбъл от БХК говори ПАК за истанбулска конвенция!!!!! Вървете в Ада, заедно с тези мръсни муцуни!!!!!! Не може да ги диша народа! От майките и бащите ни вземате за да ги хрантутите!!! От децата ни! Българинът спи, но всеки някога се събужда! Ще висите по стълбовете политици, мафиоти, журналисти, съдии и т.н.! Няма БСП, Няма ГЕРБ! Подред!!!!!

50

Присмехулник

преди 5 години

"92% от нас не са общували с бежанец,..", това е така, защото на практика бежанци в ес няма! виж, поканени от меркел, както и нпо-та, като оон, които се занимават с трафик на хора от страни с предизвикани конфликти - нароил джендъризъма с помощта на медиите, разпрострaняващи псевдо-истини!

49

Тодор

преди 5 години

каква интеграция, какви бежанци - Турция им каза да си ходят вече.Папата каза оня ден да се връщат кой от където да е.Да се махат.Смениш ли населението - сменяш културата, религията, политиката, образованието и икономиката...Арабите и *** имат едни от най-ниските Коефициент на интелигентност.Войната свърши - да си ходят по живо здраво и никога да не идват.

48

Анонимен

преди 5 години

Пак едно поредно сорррсоидно "проучване",което няма нищо общо с действителността,за промиване съзнанието на туземното население ,та белким клекне и се примири с учатта си на приемащо своя убиец!!!Затова,на тотална война срещу шорошковата напаст и изгонване на всички НПО,барбар с подчинените им правителстава,"избрани" от туземните стада,за каквито ни считат!!!

47

BGexit

преди 5 години

Защо ЕС настоява да приемаме нелегали? Защо бежанците не кандидатстват за убежище по законния ред?

46

Анонимен

преди 5 години

Не се страхуваме от бежанци. Историята го е доказала. Сега има само нелегални емигранти и джихадисти. Иначе да не приемат някой закон за задължително общуване с "бежанци" че така се вайкат ?

45

Анонимен

преди 5 години

Аз вече от 45 год. комуникирам с бежанци от Индия изгонени от Чизгис-Хан с молба от самите Индийци, бежанците са от раьона на реката Ци която се влива в река Ганг, и по тази причина те идват в Европа с наименованието Cigany. Да са живи и здрави и един ден да се завърнат в бащината и майчина родина Индия, подобна съдба имат и Изрелетяните прогонени от мюсюлманите през 7 век.

44

Анонимен

преди 5 години

Аз вече от 45 год. комуникирам с бежанци от Индия изгонени от Чизгис-Хан с молба от самите Индийци, бежанците са от Радина на реката Ци която се влива в река Ганг, и по тази причина те изнесат в Европа с наименованието Cigany. Да са живи и здрави и един ден да се завърнат в бащината и майчина родина като прогонени мъченици, подобна съдба имат и Изрелетяните прогонени от мюсюлманите през 7 век.

43

Питай Евреите

преди 5 години

каква точно работа се предлага в Западна Европа за 3.8 милиона цретнокожи и исламски камилари дето нито език знаят нито образование имат нито могат нещо да правят питайте юдо-масонските гадове за какво напълниха Западна Европа с тези за нищо негодни животни !?

42

Анонимен

преди 5 години

Нито в Сирия,нито в Ирак има война.Бягат тези,които подържат ислямистите и самите терористи.Тук не ни трябват.

41

Анонимен

преди 5 години

До Нека да си го кажемВидимо е че си на социал