80

Анонимен

преди 5 години

Вместо в Европа да пристигат легално специалисти и учени от чужбина, които да работят за нашия просперитет, ние прибираме най-големите ***, за да може те да храним, а те да мародерстват, бият и убиват. Страхотна стратегия която всички виждаме, че пожъна невероятен успех, всички са доволни, бъдещето е розово.

79

Shark

преди 5 години

Не е вярно, не е по-умерено и не ги искаме тук точно толкова, колкото и преди. Да се знае!

78

Анонимен

преди 5 години

Най-жалкото е женчовците в Брюксел не правят разлика между бежанец и мигрант - практически невъзможно е в ЕС да има бежанци с изключение на такива от Украйна. Тези изгладнели орди по границите не са бажанци, а нелегални имигранти или иначе казано престъпници, но в хипи-гей ЕС те са посрещани като герои - жалка история.

77

казаХ

преди 5 години

Продуктово позиционирамо материалче от ВКБООН.99.99% от българите не желаят никакви ислямски нашественици от Африка и Близкия изток наричани само от медии и политикани "бежанци",''мигранти".Дори 1% "желаещи" са под съмнение защото са само твари от НПОта който трябва да бъдат забранени в България.

76

Бивш граничар

преди 5 години

България да не е кучешко прескакало,на който му скимне да си минава!Плътно затваряне на границата,а който иска в Германия да си търси други пътища!Веднъж едни минаха на път за там,а после 500г не можем се отърва!Айде нема нужда от повторка!

75

Ха-ха

преди 5 години

Нагли лъжи!Малък пример:"Резултати от проуване показват,че по-голямата част от българското общество-цели 92% никога не е общувало с бежанец.За сравнение,през 2013 г те са били 81%".Е как стават тея работи?Да не би оттогава да се е увеличило значително населението,та общувалите с мигранти да са намалели като процент??То и за другите неща е същото.Явно искат да ни убедят,че горещо желаем още повече мигранти,представени за бежанци.

74

Анонимен

преди 5 години

"Често не правим разлика между мигранти и бежанци"Ми в България е пълно с промити мoзъци християно-фашисти. Надуват алармата за някакви нереални опасности, насаждат омраза, играят си със страховете на хората, понеже и самоте те са най-обикновени страхливци, които поради християнското си възпитание са научени от родителите си да мразят.

73

Анонимен

преди 5 години

Хората разбраха, че само ги плашат с някакви бежанци.Колко години минаха откакто ги чакаме всеки момент да дойдат няколко милиона? 7? 8?

72

Анонимен

преди 5 години

Пишат си тука някои хора, ама животът си тече. Вече в доста малки населени места виждам някоя по нехващаща окото българска с някой ром, или по-грозноватичък българин с някоя засукана ромка. Тия не искаме, ония не искаме, ама оно не пита и като никой не ти връзва, се обръщаш към каквото намериш. До две поколения демографията на селата и малките градове ще е много по-различна отсега. Бежанците не ги мислете, те не са балъци, че да седят тук. Другаде ги влече.

71

Анонимен

преди 5 години

Кво, нови лагери ли готвите на наша територияТо щото предните са пълни... Кой ще ти седи тука бе, на тия пари да им даваш, няма да останат тук.

70

Един

преди 5 години

Някво промиване на мозъците - колко убави ора са мигрантите, как са неразбрани от някои, как ние сме толерантни и ги приемаме. Кво, нови лагери ли готвите на наша територия? Затова ли е цялото това лустрoсване?

69

Православен

преди 5 години

Папата нали ще идва, да им измие краката и да си ги земе в самолета към Италия!

68

АнонимеН

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРОБЛЕМ С БЕЖАНЦИТЕ ЩОТО ЕДВАМ ДОЧАКВАТ СРОКА ПО КОЙТО ТРЯБВА ДА СА ТУК И ОТИВАТ В ГЕРМАНИЯ!!!ИНТЕРЕСНО Е САМО ОЩЕ КОЛКО *** ЩЕ ПОЕМЕ ГЕРМАНИЯ ПРЕДИ ДА СЕ СКАПЕ!ДОРИ НАД 100 ХИЛЯДИ ОТ НАШИТЕ РОМИ СА ОТИШЛИ В ГЕРМАНИЯ ДА СМУЧАТ ПОМОЩИ ЩОТО ТАМ ДАВАЛИ 400 ЛЕВА А ТУК 40 ЗА ДЕТЕ!

67

Запознат

преди 5 години

Бежанец - човек, който бяга от животозасташаващи обстоятелства в съседна на България страна. Имигрант - човек, който търси по-добри икономически условияза живот.

66

Анонимен

преди 5 години

добре бе кви са тези минуси. ми вижте ги в българия какво правят пред очите на мама и тате а си представете на 2000 километра от там. гара дембеле е обърнал хастарите на половин софия. дюнерджиите с кривоноси арапкини не ходят. разходете се им малко в анклава им у софето и вижте че повече от половината са с българки. нодолу по пловдив и кърджали се женят за разплути гърчаляци и туршаги. българката като види 5 лева и забравя род и родина.

65

Читател

преди 5 години

Не стана ли ясно - НЯМА БЕЖАНЦИ.Те не бягат, а търсят нов начин на пропитание.Нищо лошо, ако влизат с виза и паспорт, с професионални умения.Иначе те са просто престъпници, незаконно преминали границата,за което има съответните санкции.Всяко незаконно деяние трябва да се санкционира, а не да се поощтрява.ЗАЩО МЕДИИТЕ ЗАБРАВЯТ ЗА ТОВА?

64

Анонимен

преди 5 години

В Германия Бежанците си шляпат немкини , даже предаване на Бежанец ДОШЪЛ 2013 по немската ЦДФ , определено знаят защо в Германия

63

Анонимен

преди 5 години

Същия % не са виждали местни наши помаци турци и роми а камо ли бежанци

62

я па тия

преди 5 години

Стъкмистиките нямат край , но който чете и между редовете знае за какво иде реч ! Някои да помни какъв вой имаше га тия потеглиха към Европа ореваха орталъка "бежанци" та "бежанци" а то не беше така ! Бежанец според конвенцията е-лице бягащо за да си спаси живота при бойни или други действия в съседни страни ! А те отишли в Германия и били "бежанци " ми като бягат за да си спасят живота защо не стояха в съседните страни имат и лагери и всичко безплатно ?! Но там темата вече е друга !

61

Анонимен

преди 5 години

Като ги гледам на снимката са само мъже. Какво имам да общувам с тях? Тея един ден ще си взимат бели българки за жени.И това 92% ,чак учудващо обидно звучи.Ами да дойдат у дома да ги сложа да спят при жената и дъщерята,та да се интегрират по-бързо.