30

Анонимен

преди 5 години

Пак удар в празно пространство. Тази държавна фирма отдавна е изпразнена от съдържанието си. Далаверата е ,че печалбата е за частни лица а загубите са за Държавата. То пък в коя ли държавна фирма не е така? То даже и в частните фирми вече печелят само отделни лица на партийна служба и депутати а какво остава за държавните.В БГ-то винаги,още от освобождението от османско иго е било така.Балкански манталитет господа.

29

Анонимен

преди 5 години

Цветан Цветанов син на шофьора на сивия кардинал на Държавна сигурност Григор Шопов, завършил ВИФ, в което няма нищо лошо, но претендиращ, че е завършил и право след 9-месечна следдипломна квалификация в УНСС (???)Лиляна Павлова наследничка на стара комунистическа фамилия, непризната и недопусната да бъде част от червената аристокрация; Цецка Цачева партиен секретар на БКП в първична партийна организация, завършила право чрез Раб,фак., тоест т.нар. Работнически факултети.

28

Анонимен

преди 5 години

Повече от десет години твърдя, че ГЕРБ е организация на обслужващияперсонал и техните наследници, които преди 1989 г. са били слуги на бившата червена аристокрация!Само да припомня по-знаковите фигури: Бойко Борисов елементарен служител на МВР, член на БКП, винаги верен на началниците, който отказва да си върне партийната книжка през 1990 г., защото е все още убеден, че само слугинската му роля спрямо господарите ще му осигури битието;

27

Сандо

преди 5 години

Бат Бойко прибира поредният бизнес

26

Анонимен

преди 5 години

"Неустойката била за милиони, а договорите за доставка били за всякакво оръжие, сключени с държави като Индия, но нямало данни за Украйна и Сирия"Защото сделките с Индия се извършват по официален ред, а тези с Украйна и Сирия чрез офшорни фирми.

25

Анонимен

преди 5 години

България не са политиците ни.Но политиците ни определят живота и представата за българите.Днес те са срам и изпитание.*** върху тялото на своята майка.Дълго търпяхме те проникнаха навсякъде, размножиха се.Не е възможно с едно разтърсване да изхвърлим бълхите.Нужен е скалпел, който да изреже гангрената.Това е ролята на съдебната система.Важно е кой държи скалпела.Днес е в ръцете на Борисов, Пеевски, Цацаров и всички като тях. Животоспасяващото е да вземем скалпела и да им отрежем ръцете.

24

ВЪПРОС към ДАНС

преди 5 години

Кога Прокуратурата ще захване Частните Паркове за *зелена енергия* - Собственост на Депутатите от ГЕРБ ? Плащаме по 10 евроцента за Киловат ток - няма такава висока цена в Света ?

23

бг смешки 2

преди 5 години

политиците продадоха и окрадаоха България ! интересното е как народа не го разбра !

22

bg

преди 5 години

строят се магистрали за да се крадат пари от нашите фирмички близко до ГРОБ ! те тва е целата философия на иконмиката по български ....

21

Анонимен

преди 5 години

"Много ме дразните бсп троловете с това,че от 10 гоини БГ е бардак.Бг е бардак от 30 години."Сделките с Индия и Алжир са от миналата година, а не отпреди 30 години.

20

Анонимен

преди 5 години

Полезните изкопаеми са отдадени всички на концесии, златото и природните ресурси се изнасят на безценица, а почвата, водата и въздухът се замърсяват; Всички образовани млади хора отиват да работят в чужди държави; Има повече българи извън България, отколкото на територията. Всички политици си взеха евтини апартаменти, някои къщи в Барселона, с една заплата само от политика станаха милиардери. Народът духа глухарчета!ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ! ВСИЧКИ ГИ ВИЖДАМЕ!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Много ме дразните бсп троловете с това,че от 10 гоини БГ е бардак.Бг е бардак от 30 години.

18

Анонимен

преди 5 години

Избиха се животните в Странджа и се ликвидира по всякакъв начин животновъдството в България; Обществените поръчки се печелят само от сателитни фирми на ГЕРБ; Всяка построена магистрала или път след няколко месеца се налага да се ремонтира с нова обществена поръчка; Армията е съсипана, въоръжение на практика няма; Най-печелившите бизнеси на Територията са проституцията и политиката, като някои от най-печелившите кадри успешно съчетават и двете професии.

17

Анонимен

преди 5 години

Където и да бръкнеш-вони!

16

Анонимен

преди 5 години

За 10 години управление на ГЕРБ, видимите резултати са половин милион души намаляване на населението. Тук не се включват стотиците хиляди, които работят за постоянно извън територията; Всяко второ дете, родено в България, не е българче и българският не е майчиният му език; Днес в България живеят около 160 хиляди души под 35-годишна възраст, които нямат дори начално образование, като е възможно тази бройка да е много по-голяма; Инвестира се в магистрали и строителство, а не в хора.

15

Анонимен

преди 5 години

До 16... Ти живял ли си в монархо-фашизма Че си толкова сигурен в стандарта на живота по онова време. Я си направи труда и попитай някой 80 годишен да ти обясни някои неща за монархо-фашизма. Аз мога до утре да ти обяснявам но няма да ме разбереш. Баба ми е разправяла каква мизерия е било. Имали са по най малко 5 деца за да помагат на нивата и животните. Тези които не са имали ниви и животни а те не са били никак малко са пращали децата си ратаи при чорбажиите. Та какъв стандарт е имало казваш.

14

Анонимен

преди 5 години

"удариха поредната перачница на бсп"Кинтекс е държавна компания, кой от 10 години управлява държавата и активите й?

13

бг смешки

преди 5 години

политиците заедно с съучастието на простият до безбразие народ !

12

отговор

преди 5 години

Песента на Стефка Берова Кой ограби България

11

БГ

преди 5 години

тя е закрита вече ! а с тва овче и просто население което не става за нищо направо си е за изчезване !