49

преди 16 години

ДА ЖИВЕЕМ ДОСТОЙНО НЕ САМО УТРЕ НО И ДНЕСПо различни Европейски фондове днес идват в България много средства.Тези фондове трябва да се усвояват с много талант и разум за да може не само столицата ни , а и страната ни да се промени! Народен Фронт има виждането да се обновяват цели градове , а да не се извършват кръпки на тази или онази улица т.к. по този начин се извършват много присвоявания отчитайки се по голям обем свършена работа. В централните квартали да се изградят паркинги на етажи с цел да се облекчи пътната обстановка, а в новостроящите се блокове задължително да се предвиждат паркинги за всички с цел колите да не стоят по улиците и да затрудняват движението. Да се изградят по възловите кръстовища детелини и надлези за да се избягнат задръстванията и да се облекчи циркулацията, Да бъдат изградени алеи за велосипедисти Да се предвидят повече общински паркове и градини, общински безплатни басейни в кварталите на София за да се даде възможност за активен и пълноценен отдих на всички софиянци. Смятаме да се стимулира в тази насока и изграждането на площадки за спорт. Всички тези дейности да се изнесат и в най - крайните квартали. Да имаме една модерна и красива столица днес и утре! Да се стимулира изкуството и народното творчество, така че нашите творци да оставят за бъдните поколения истински шедьоври на изкуството подобни на тези в Париж и Лондон. Да се разработи програма за модернизация , архитектурно обновяване и декорация на фасадите на панелните блокове по квартали и общини с цел да добият по хуманен и естетически вид. Не искате ли всички заедно да участваме в този народен подем ? Гласувайте за кандидати неангажирани , честни и родолюбци за да променим времето и историята! Това е нашият златен шанс!

48

pak 6te se naserem

преди 16 години

glupav narod slaba darjava

47

Maria

преди 16 години

Elate ni vijte v Sliven sled 4 godini kmetuvane na Yordan Le4kov! Samo 4uyte kakvo govoryat futbolistite!Език мой враг мой!илиКакво каза Лечков?За да ви убедим, че езикът е силно оръжие, ще си позволим да ви забавляваме с цитати. Макар и да осъзнаваме, че настоящият кмет е свикнал да слуша и чете само за това, за което е платил. За монопола Да не казвам кое е по-хубаво от секса - монополът, разбира се!За самочувствието-Колкото и да звучи нескромно, все пак съм емблемата на Сливен.Сербез съм, навсякъде ме посрещат с червен килим.Аз съм шампион по самочувствие.За скандалите-Всякакви скандали са се свързали с моето име, но аз продължавам всеки ден да съм на линия.За корупцията-Корупцията е далавера, в която ти самият не участваш. За града-Ставаме един малък Биг Брадър....За протестите на гражданите-Мен са ме псували 100 хиляди хора наведнъж. Тъй, че ми е все едно,че някой ще ме увиква...За прословутата нова автогара- Тихомълком ще я отворим, но с много фанфари.За прозрачността в общината- Аз да не съм зъболекар, че да имам приемно време. Към общинския съветник Стойчо Александров: *** такъв, внимавай, щото ще те просна тук!

46

Рози

преди 16 години

Абе смейте се вие, ама поглеж станал и тоа джамбазин кмет. Нема да се учудим.

45

X

преди 16 години

42. - 25.08 14:26 - От: Анонименмайко мила, ама наистина ли и тоя *** ще се кандидатира за кмет - Боже, пази БългарияБъдещето на БГ е под въпрос. Или е мутра или мошеннник с усмивка или Янчулев или някаква друга трагедия. На теи избори на дали ще има повече гласували от предишните, така че какво да се говори.

44

преди 16 години

imali sme kakvi li ne kmetove no nz. kmet na sofiq deto mu e pukalo pone malko za horata si4ki vijdate kolko se valnuva Titi po vreme na ma4ove na 4oveka naistina mu puka a kvo pravi Boiko mafiota mi gleda si negovata rabota az ne sam protiv Titi naprotiv ot si4ki deto sa minali spez Sofiq pone toi da vzeme ne6tata po naseriozno a ne da si gleda biznesa 4oveka nito e mafiot nito se zanimava s "ob6tiqt biznes" mi daite i na nego 6ans pone nee i *** to i na vremeto ne sa vqrvali na todor jivkov...

43

markiz de karabas

преди 16 години

ave,gospoji i gospoda,za6to taka se otnasiate kam tozi mil 4ovek-TITI PAPAZOV.niakoi triabva da pravi 6outo,ave.mi jorj gan4ev go njma,tato sa6to,to6ko kozarev,todor kolev poustaria.mi 6to ne TITI,VE.J KAKAV E GOTIN.

42

преди 16 години

майко мила, ама наистина ли и тоя *** ще се кандидатира за кмет - Боже, пази България

41

преди 16 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ОЛИГОФРЕНИЧНОТО ЛИЦЕ НА КАМПАНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ - ХА-ХА-ХА - НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА С НЕЩАСТЕН НАРОД - МОЖЕ И В ОБРАТЕН РЕД

40

преди 16 години

да, искаме промяна, но не ЛУД да замени МУТРАТА, ама наитина ли това е най-достойната кандидатура на ДЯСНОТО - е, много жалко ако е така, наистина ли свършиха образованите и стойностни хора ...

39

:)

преди 16 години

А нбе,нали всички искате промяна и не искате "мутри"? Или НЕ?! Оставете всеки свободно да изрази мненията си и вижданията си за надпреварата! Това е като състезание! Това,че някой не изглежда луд,прави ли го НОРМАЛЕН?! Разбира се,че е изненада тази кандидатура,но най-голям успех се постига само когато ВЯРВАШ В СОБСТВЕНИТЕ СИ СИЛИ! Ако Тити го е доказал като треньор,защо да не го докаже и като кмет? Не виждам нищо налудничаво в това! И Левски и Ботев са ги смятали за луди:Нормалните считат за луди? Припомнете си тази фраза и не анализирайте повърхностно! Предварително благодаря на всички,от които ще получа диагноза:) Успех на всички кандидати!

38

Бай Ганьо

преди 16 години

Президент-агент и доностник;Министър председател - самозван 'политик'-евреин,кмет на София - луд за връзване...България - цирк от всякъде!

37

преди 16 години

Ей тази снимка дето са я сложили до статията трябва да използва Тити за предизборен афиш!Толкова добре го описва и е така...вдъхновяваща!А иначе явно жена му е умна жена щом не е съгласна с кандидатурата му.

36

руди

преди 16 години

а бе, представяте ли си го тоя на сесеия на СОС и съветниците му дигнат кръвното. все така ще ходи, дори и извън кметството. голям майтап....само, че хора не бива да го допускаме. иначе веселбата е пълна. поне ще ни весели в предизборния период.

35

стан

преди 16 години

ами нали закриха лудниците и всичко е на вън.

34

Сашо

преди 16 години

Ееех, Тити, Тити! Сега остава и ти кмет да станеш и тогава вече хептен ще се "оправиме"!

33

gandoni

преди 16 години

хахахахаха - тоя да го водят в Карлуково по спещност - там може да има шанс откачените да го изберат за кмет на лудницата !!!

32

sivo mishle

преди 16 години

aбе-щом Станишев е министър-председател,защо Тити да не е кмет?!

31

сиси пердето

преди 16 години

добре са го напомпали тоя шут. Само дето не ни е до смях.

30

преди 16 години

Тоя поне не крие, че дъската му хлопа...