31

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 30Къде са кадърните режисьори,сценаристи,актьори,които да създадат такъв сериал?

30

kiki

преди 5 години

До богослов Да де,но в св.история няма война без жертви,а Левски е тръгнал да воюва с поробителя.Случват е такива неща на война,освен това е при самозащита,за да не пропадне делото с което се е захванал,т.е.,ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

29

Анонимен

преди 5 години

Направете бг сериали за него и живота на българите. Турските сериали дотегнаха

28

Анонимен

преди 5 години

Свестните ги мислят за луди .

27

богослов

преди 5 години

До АнонименТой е нарушил Божите заповеди да не краде и да не убива!!!НИМА ТОВА Е СВЕТЕЦ!???

26

Рудолф :)))))))

преди 5 години

Мда, спирам да купувам книгите на "Сиела". И са се "съобразили" с датата на издаване. Падение!

25

Анонимен

преди 5 години

До !Всичко друго, но не и герои!

24

Анонимен

преди 5 години

Съвсем скоро Българската църква трябва да го канонизира за светец. Не знам само защо още не е? Пък вие си пишете книги и си правете филми.

23

До 19

преди 5 години

Личи си, че не си българин. Гугъл транслейт не е достатъчен, за да минеш за смислен превод.

22

Анонимен

преди 5 години

Пълни простотии. Само като я чуя тази ,аФторка как ги каканиже и ми става лошо. Ама то така сега е демУкрация и нищо свято не е останало, а всичко се прави за пари. Дори и да се опетни името на може би най-светлият човек Апостолът на свободата Васил Левски. Тоз и бил разказал, ня и бил казал и тая руча па-ча цяла книга написала. Явно изпростачаването на населението е тотално щом се пишат такива неща и явно ще има и кой да ги купи. Пълен срам!

21

Анонимен

преди 5 години

Само по случайност са останали живи българи. Изтребили са ни до такава степен, че е било нужно само една чумa, която по онова време е била често срещано явление, и въобще нямаше да ни има днес.

20

Анонимен

преди 5 години

Нормалните хора не ги осъждат , не казвам че Левски сега е ненормален

19

Анонимен

преди 5 години

Нито някой от хората или приближените на Левски нито от управата на Османската империя са живи за да кажат каква е Истината , така че манупулации и хипотези на Н-та степен , хипотетични мнения колкото искаш но въпроса е че не е наказан че е бил българин а че извършил редица пресъпления при това и убийство не невинно момче , за пресъпления няма място да дискусия

18

До 16

преди 5 години

Да, това е турската интерпретация на събитията. Те мислят, че турското робство е било приятелско присъствие и ако ги питаш само добро са ни направили, а реално камък върху камък не са оставили, всичко са сринали със земята. Това най-кошмарния период от историята ни. Защо арменците продължават дасе борят за признаването на геноцида срещу тях, а ние пишем врели-некипели в учебниците по история?

17

Пешо

преди 5 години

Някои си умират да станат известни. И когато не могат да бъдат добри журналисти, дори не могат да четат новини по телевизията, почват да пишат. Малко измислици, повечко откровени лъжи и грешни интерпретации и ето получава се обем, достатъчен за книга. Убеждаваш издател, че ще се продава, като топъл хляб и писанието вижда бял свят. Истината кучета я яли!

16

Анонимен

преди 5 години

А Законите по които е осъден Левски ако ги видите ще ви падне сърцето в гащите , въобще не е за слава а срам и позор за Българския народ , писмото което е написал до Каравелов там описва как физически е убил(наръгал) ратая , айде бегайте да се информирате

15

Анонимен

преди 5 години

Само като прочетох, че жените били готови да убиват децата си заради него и ми стана ясно. Това е в анотацията към книгата. Можете и 200 подобни бълвоча и каубойки филми да избълвате за Левски, където той само псува, но нищо няма да постигнете. Нито филма ще гледам, нито книгата ще си купя. Нямам време за губене с подобни ***.

14

Анонимен

преди 5 години

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ 100%

13

Точно пък тази ли!?

преди 5 години

Тази все сензации търси, сега и за Левски ли се захвана. Навремето все за Царичина драскаше, беше любимка на комунистите, сега остана на сухо и търси отново сензации. Да остави Левски, да не се вре в живота му, никой няма да повярва на драсканиците й!

12

Анонимен

преди 5 години

Пресъпника направиха звезда , каквато Държавата такива и хората които живеят в нея