7

Абе

преди 5 години

не знаете ли че жените нямат ензими за разграждане на алкохола и много лесно стават алкохоличка. Имам две такива и само ... може да предлага алкохол на жена.

6

Анонимен

преди 5 години

Яжте луканка кюфтета баници кебапчета и тн бг кухня е много здравословна ще отидеш по бьрзо при свети петьр

5

Анонимен

преди 5 години

И аз мислех, че така работи системата, но после навърших 12.Ходи ТИ да се бориш срещу мафията с такива средства. Аз имам по-смислени неща за вършене.И съм постигнал достатъчно в живота си, повече от 4/5 от хората на моята възраст. Но все пак благодаря за съвета.

4

Все пак честито!

преди 5 години

До Анонимен 8Като не ти харесва сегашният премиер, организирай хората да гласуват запо-подходящ. Или представи собствена концепция и се кандидатирай като независим кандидат.Има смисъл да си недоволен, ако го правиш активно. Тогава все ще има някакъв резултат. Дори и да не успееш тотално да повлияеш на събитията в републикански мащаб, поне в твоя живот ще постигнеш нещо.Но ако само мрънкаш недоволно, тогава който и да дойде на власт, все ще бъдеш изработен в задния двор. Това е правило.

3

Ало, влюбените

преди 5 години

Вече мина полунощ. Свети Валентин е!Да ви е честит празникът!А който си няма гадже, пожелавам му в най-скоро време да срещне такова!И не забравяйте, докато правите секс, да се постараете да създадете и някое и друго дете, най-добре близнаци! За да пребъде България!

2

Анонимен

преди 5 години

Това много жилаво изклежда, като върбова клонка. То все едно дъска дълбаеш.

1

Анонимен

преди 5 години

С ракия не става ли вместо текила?