6

arg

преди 5 години

Яжте по 20 понички на ден пък да видим дали тоя чай ще помогне.

5

Сланина

преди 5 години

Енергията трябва да се пести, не да се изразходва. Подкожните мазнини са чудесно средство за пестене на средства от сметките за ток и за дебели дрехи през зимата.Ако не плувате добре, няма да се удавите лесно. Умерено голямото шкембе осигурява подходящ баланс на масите при слизане по стълби, за качване, все пак, е добре да се ползва асансьор, ако работи.

4

Луцифер

преди 5 години

Предпочитам чай от твърд алкохол

3

Тъпанар

преди 5 години

...Вземете по една мотика и копайте. По 8 ч. на ден. От пролетта до края на лятото. Накрая, не само мазнини няма да имате, а и душа. Е, някои загубата на душата я постигат и без копане, ама тук за загуба на мазнини се говори...

2

ГАДОРЯН

преди 5 години

Добре колега. А за фътбърнъритр ко ша каиш?

1

Анонимен

преди 5 години

"Ускорява метаболизма и увеличава разхода на енергия"Една гаща плява. Тичам 1 час и горя 560kcal. Пия чай 'оолонг'. Тичам 1 час и? Отново ще изгоря 560kcal. Едно и също количество работа от мускулите гори едно и също количество енергия, независимо какво пиете. Дали ще гориш мазнини зависи най-вече дали преди бягането(или каквото и да е) си се наблъскал в въглехидрати или не.Ако нямаш въглехидратчета, с чай или без чай - организма ще посегне към мазнините.