23

Анонимен

преди 5 години

Много знаете да пишете, коментирайки неверни слова, изказани от хора, които дори не са в час със случващото се! Що се отнася до медийния интерес се замислете.. Жив и здрав да е човека и дано се оправи бързо! Ама тия гладни и жадни репортери... още толкова глад и жажда да ви е!

22

Коки

преди 5 години

От тиквените дилъри е и нищо няма да му направят. Ще забуксува бизнеса, няма как.

21

NS

преди 5 години

Един престъпник прегазил друг престъпник, къде е новината? И запомнете в България все още са на ниво милиционери, полиция няма!

20

Анонимен

преди 5 години

30 год затвор. Няма какво да го бавите.

19

Анонимен

преди 5 години

Ааа, щом е така да не даваме мнения! Инцидентът е бизнес спор между партньори.

18

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Анонименпреди 3 минути 2 0Има ли престъпник в бг който да не е на свобода или под домашен арест в ресторантите ?Вече това е въпроса...Да. Иванчева

17

Анонимен

преди 5 години

Има ли престъпник в бг който да не е на свобода или под домашен арест в ресторантите ?Вече това е въпроса...

16

Г-н Румен Радев

преди 5 години

Премиер!!!

15

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Множество присъди и криминални регистрации, а е на вън и продава дрогата на краля от Банкя. Важното е Иванчева да е окована като Чикатило, за да не убие някой. Сега разбрахте ли, че единствената вина на кметицата е , че не иска да краде с герберугите, иначе да си живее в палат 300 квадрата в някой баровски квартал. Искате Шенген , ще го видите през крив макарон. Вицето ви продава фалшиви паспорти, асфалтират при 20 см сняг, и още и още.

14

Пишете го ...

преди 5 години

...безследно изчезнал както 1 време изчезваха към Белене. 1 утайкъ по-малко

13

.

преди 5 години

По времето на др. Тодор Живков този *** щеше да излезе от следствения арест труден за рисуване. За съжаление, днес полицията освен да го гледа тъжно и състрадателно друго нищо не може да му направи, защото всички организации за правата на човека ще ревнат за полицейско насилие и никой няма да застане зад гърба на полицаите. Тъжно.

12

Анонимен

преди 5 години

Брадви и секири.

11

Бой ...

преди 5 години

...докато спре да мърда

10

Анонимен

преди 5 години

Какво са ви виновни дилърите,че децата ви искат да се забавляват?Не са алкохолици като вас,не им се рита топка не им се друса чалга.Само тва може да предложите.Разплакани семейства?Ми като си колите и биете жените така ще е.

9

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 5 години

До АнонименНееее той не е виновен, виновни са:политиците които покровителстват вноса, производството и разпространението на наркотици. виновни са съдиите и прокурорите които пускат на свобода очевидни престъпници. колко дела за наркотици стигат с осъдителни присъди ? Всички са невинни тази *** също. какво очаквате ...

8

Счупете го...

преди 5 години

...от бой в ареста. И без това ще го пуснете след 2 месеца

7

Коце кмета

преди 5 години

Момчето е готово за полицай, направо да му дават униформа! Освен това няма проблем с назначаването му, може много пъти да е хващан, ама няма присъда. Само е регистриран в статистическото бюро МВР.

6

Анонимен

преди 5 години

Т.е. този Захари е от най-презряната пасмина от обществото, които зарибяват и разхвърлят на децата наркотици. Колко ли семейства е разплакал само Господ знае, а сега за малко не убива и работещ данъкоплатец. Този е просто един враг на държавата и обществото. В Китай щеше да е отдавна мъртъв.

5

Анонимен

преди 5 години

До ОмонименАми, да ти кажа, полицията си има свои начини да обезвреди някого и без посочените от теб институции, стига да иска.

4

Waffen SS

преди 5 години

Захари /колко интимно/ бил дилър.Ама те какво очакваха ,да е доктор по астрофизика.Все пак да си дилър е една пристижна професия в определени среди в нашата територия.Я колко по-не пристижно е да да си краен потребител.Дилър,това звучи гордо,докато научен сътрудник,звучи подигравателно.Не случайно,незабравимия интелектуален колос Симеон Дянков се гавреше с "феодалните старци".Като се види когнитивното ниво на министъра на финансите,то човек можеда си направи извод за територията България