45

Анонимен

преди 5 години

Искаме електронно гласуване.

44

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ се страхуват от електронното гласуване, защото знаят, че интелигенцията, която е в чужбина няма да гласува за такива аматьори в политиката като тях и такива хора със съмнително минало, но няма да гласуват и за БСП. Интелигентните хора ще гласуват за единствената партия, за която гласуват предимно образованите хора (77%) и това е коалицията "Демократична България"!

43

Анонимен

преди 5 години

Не съм привърженик на Нинова, но е права този път. В Европа обаче отсавна се гласува и с писмо, например в Германия.

42

:(

преди 5 години

А машинният вот не може ли да се манипулира ***, како?Питай някого, за да ти обясни.Но в случая теб това не те интересува. Ти се стремиш винаги да кудкудякнеш нещо, което да притесни, окарикатури или очерни някого. Такъв ти е нравът.

41

До 35

преди 5 години

Вместо да говориш, отвори протоколите, ще се изчервиш... А, май ти говоря неразбираемо...

40

Избирател

преди 5 години

Все пак да попитам - като знаете, какво предлагате?

39

Избирател

преди 5 години

То и аз го знам това, ама какво от това... Нали сме гледали филма за Тотев...

38

Tихомир

преди 5 години

Еиии, всичко знае бе, ама всичко. Е това е жена. Който иска нека я вземе. Ашкулсум бе крушовица.

37

Електорат

преди 5 години

Покрай ежедневните шизофренични изцепки на др. Корнелия Нинова започнах да си мисля, че всъщност Бойко Борисов не е чак толкова неприемлив за премиер..

36

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащо ГЕРБ толкова много се страхува от това гласуване?!страхува се, че никой няма да успее да гласува за бсп! Половината им фенове са със старческа деменция и ше забравят кое копче се натиска, а другата е от гетата и ше открадне машините преди да гласува :)

35

Гробарят

преди 5 години

*** , ***- ветината , която започна политическата си кариера на патката на И.Костов , мина през Р.Овчаров , май че и Пеевски я опраска , и стигна до върха на една партия на кариеристи и *** - алцхаймери.В БСП или си едното или другото .Преди нея бе геят Станишев .Веднъж чух един Мургавец да се хвали , че го е е-ал.Може и да е верно !

34

NEKOISI

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАKoga?

33

Siegfried

преди 5 години

На червените простаци по просташки !Истината е , че *** ни сънародници гласуват масово за БСП и ДПС.

32

Siegfried

преди 5 години

По стечение на обстоятелствата си имам работа с десетина *** , но от различни селища , т .е.не се познават .На въпроса , за кого са гласували и за кого ще гласуват , отговорът е " цръвено бе бате " .Един толкова харесвал Нинова , че видел ли е по телевизията , онанирал за нея докато я гледа .А друг докато ши- бал булката , затварял очи и си представял че ши- ба Нинова " и така и се празна бе бате ,както никой друг пат , по цяла шепа мая бе " ,чак булката му се чудела откъде и как толкоз мая

31

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

30

Анонимен

преди 5 години

Първанов и БСП да се връщат!

29

Анонимен

преди 5 години

Цялото герберско тролство впрегнато да внушава колко е вредно електронното гласуване. Даже Странджата са активирали. Защо ГЕРБ толкова много се страхува от това гласуване?!Не вървят заплахите за хакерство и др. измишльотини.

28

Анонимен

преди 5 години

На въпроса на др. Нинова има конкретен отговор- за да не ги спечели БСП . Толкова е просто, че не знам какво има да се коментира, защото е известно , че електоратът на БСП е този , който хвърля хиляди левове на телефонните измамници. По просто казано възрастни, болни и неграмотни хора, което значи , че партийния секретар им събира личните карти и гласува за БСП .

27

House M.D.

преди 5 години

Камелийче, машинното и електронното гласуване са две различни неща. Не ги бъркай. Разбира се, и двете са по-лесни за манипулация от нормалното гласуване, но това не ги прави еднакви.Колеги, компютърът прави това, което му кажете.

26

Анонимен

преди 5 години

Цяла България го знае,не само Нинова!