102

Анонимен

преди 5 години

на 10 литра 50 стотинки печалба за търговеца... ай сиктир от тука бе.. живи да ги ожалиш тия собственици на бензиностанции...едвам едвам изкарват да нахранят семействата си...

101

Един

преди 5 години

Животът е песен, България е рай, българската мечта-да си пожарникар, футболист, полицай, митничар. Български ценности-море в Гърция, кола втора ръка от Италия, да не си плащаш поне един данък, да прибираш общинското каче за смет вътре в двора, и да го надпишеш с черна боя, с твоето име, да вариш ракия "тайно", когато целия град прави същото, да направиш дъщеря си на фолкзвезда за първия учебен ден във пети клас..... и много други

100

аз

преди 5 години

да въведат вътрешни процедури, които да гарантират ефективната конкуренция. От ведомството на Юлия Нинкова уточняват, че тези процедури трябва да гарантират и липсата на възможност за антиконкурентни договорки и за координиране на пазарното поведение на дружествата при вземане на стратегически решения. това е като сам да се пре...беш.Ще стане.

99

...

преди 5 години

Бойко е пич бе! Я да видим к'ва я надроби ИЗТЪРВА ЦЕНИТЕ НА: -БЕНЗИН! -ДИЗЕЛ! -ТОК! -ГАЗ! -ВОДА! -ХЛЯБ! -ХРАНА.....и за всичко което се сетиш. Опоска осем милиарда резерв, че изтегли после още 16... а и очилатото му американско счетоводителче /ДянкOOF/ изтегли кредит който и децата ни ще плащат с лихвите! УНИЗИ РОДИТЕЛИТЕ НИ, ПРОГОНИ ДЕЦАТА НИ И УНИЩОЖИ БИЗНЕСЪТ НИ. Ашкулсум, евалла, аферим! Че и за цял трети мандат мисли. Ужас....безкрай!

98

ViP

преди 5 години

Време е за барикадите. Вече нямаме какво да губим. И никой няма да ни помогне. България, при управлението на мафията ГЕРБ, стана най-бедната, най-престъпната, най-корумпираната, най-изостаналата и безперспективна страна на континента. Заради това войната не е между лявото и дясното, а между нас и тях.

97

Смешник

преди 5 години

Понеже сме бедни бензина трвбва да е не повече от1?

96

Смешник

преди 5 години

не вярвам че държавата прибира 1лв че не математиката р точна наука

95

месара

преди 5 години

Айде стига бе, досега ме убеждаваха, че цената се определя от Лукойл. На гербавите *** ли да вярвам или на вас?

94

Анонимен

преди 5 години

Гаврата е че се начислява ДДС върху акциза, ама няма как от нейде трябва да се пълни бюджета.

93

Квооооо речи????

преди 5 години

Това пък що за про3тотия е , да изписват печалбата в бележката, или е с цел да настроят хората срещу търговците, Всички знаем че държавата гърби с най-голям процент, както при алкола, така и при цигарите, какво са виновни търговците- създават работни места, плащат заплати, ама видиш ли много лоши, щото не се отчитат .

92

ьььь

преди 5 години

Защо акциза не се добавя след като производствената цена се обложи с ддс.Това би намалило цената с 15-20стотинки.Акциза на бензина е 71стотинки на литър и като се обложи става 85ст.

91

до Ba7_Rambo

преди 5 години

Шефът на Международната Агенция по Енергетика (МАЕ) Фатих Берол в интервю пред CNBC :"Времето на евтения нефт свършва поради липсата на инвестиции за нови находища в отрасъла заради ниската печалба. В недрата на нашата планета има достатъчно нефт, но той е трудно достъпен. В бъдеще алтернативата ще е скъп нефт или много скъп нефт."

90

САЩ

преди 5 години

Поздрави, средна заплата чисто $3000, бензина е $2.60 за 4 литра.

89

1

преди 5 години

До ПановИ аз мисля, че пътен данък/ винетки/ и такси за екология трябва да са калкулирани в горивото, а данъка за автомобила да е имуществен. Караш повече, гориш повече гориво, замърсяваш повече,използуваш пътната инфраструктура повече, плащаш повече!

88

Ти да видиш!

преди 5 години

Значи когато българите скочат на протест-цените на петрола на борсите падат!

87

Ba7_Rambo

преди 5 години

До умника #74Този, който се изказва неподготвен, си ти! Доставната цена за България на суров петрол е под средната на международния пазар. Така че *** като тебе да мълчат. Друг е въпросът, че тук държава и бизнес са картел марка и никой неще да намаля от неговия кокал...

86

10

преди 5 години

Касови бележки-ала -бала!Колко касовите бележки за тока и водата свалиха цената им?Николко!Отмяна на плоския данък и с това ще се напълни бюджета,както е в 24 страни от ЕС!Незабавна отмяна-това да бъде девизът на протестите!И тогава ще има пари за майките,образованието,армията...!Всичко друго е манипулация на управниците!

85

Анонимен

преди 5 години

Вдигнете пенсии и зьаплати бе!

84

Панов

преди 5 години

Балама си, и балама ще си останеш. От къде го прочете тоя виц, за гориво, за едно евро в Германия? Знаеш ли че цените се променят понякога по няколко пъти на ден с разлика от 5--20 цента? Това ако в БГ стане, ще се вдигнете на революция! Бензин понастоящем - 1.42Е/л, дизел - 1.32Е/л. Това е тук. Но няма винетки. Цената и е включена в цената на горивото. Само дето тук за около 50-60 евро пълниш за следващите няколко дни, защото тук без кола си за никъде. Автомобилна страна.

83

Балама..

преди 5 години

Добре, акциза левче, Бойко - не можем да го свалим щото в ЕУ е еди си колко процента!Данъка за старите коли вдигаме , Бойко - ще се напълним със дизели от европа!ХУбаво бе г-н Бойко!1.В Германия като Km2 като територия, колко автомобила се движат и колко в България спрямо територия и население питам аз!?!??2.Колко получва средностатистическия германец, та кара безнин от 1 евро, както и в Uk , и там е долу горе 2.20 лева?Аман!