16

пърделковците

преди 5 години

Гошу и АнонимеН имат един и същи кукловод.

15

месара

преди 5 години

Гошко се разпозна в безполезните гендери-консуматори и се разстрои :) Ще мине, Гошко, пусни довечера Фермата и всичко отново ще е наред в твоя малък свят :))))))

14

Гoшу

преди 5 години

До аноНАз скоро говорих с Бог, всичко ми е простил. Каза: "Готин пич си, кефиш, затова трия всичко и почвай отначало". Тъй рече, златна му уста на Господ-Бога наш единствен и Вседържец :)))))))

13

Гoшу

преди 5 години

До месараАло, месаря, ти като си голям благородник, какво си свършил повече от другите, оскотелите? Колко пари си дал на бедни и нуждаещи се хора, ама на ръка. И като чета на какъв език злобен пишеш, ама хич не ми се връзваш на по-различен от останалите. И като не си скот, помогни на нуждаещите се. Ето, на мен примерно сега ми се пие водка "Белуга", ама не ми се набутва 100 лева за бутилка :) Айде, помогни на нуждаещият се или ако мислиш, че не се нуждая от помощ, на някое сираче или африканче

12

аноН

преди 5 години

Пишеш, че си християнин, но авно не Православен защото в истинните Православни църкви грехове не се изкупуват, грехове църквата не прощава а само Бог. Истинните Православни църкви не пропагандират пътечки към вечния живот както твоите самозвани църковни магистрати.

11

Гoшу

преди 5 години

В днешно време, да дадеш пари на който и да било за някаква кауза, значи че си глупав наивник. Дядо Добри, де е просил цял живот и събра сума ти пари, защо не хвана една строителна фирма, да построи един параклис, ами ги даде на най големите измамници от църквата? Същото е като да даваш пари на разни организации, дето уж ги събират за операции на нуждаещи се деца. А тези от организациите, с какви пари живеят, откъде са им заплатите, пита ли се някой? Яко крадене от всички страни, това е

10

месара

преди 5 години

пичове, толкова сте оскотели, че във вас не е останало нищо човешко, вие на практика не живеете, само хабите природата с вашето безсмислено съществуване. Вие сте по-долу от животни, в тях има поне нещо добро. Най-поезното нещо, което можете да направите за света, е да изчезнете без следа. Биологичен скрап.

9

ти не си

преди 5 години

православен христянин. Ако си някой друг ала-бала, който си прави собствени интерпретации на светите писания, пиши за твойте "църкви". Ако си християнин, кой ти е изповедника, от ков църква и колко често и кога посрщаваш църквата си. Праеославен подобни злъчни мисли няма. Християнин бил?

8

АнонимеН

преди 5 години

ДОБРИТЕ ХОРА ПОМАГАТ НА ХОРА И ДАВАТ ПАРИ ЗА МАЛКИ ЦЪРКВИ ИЛИ МНОЖЕСТВО ЦЪРКВИ А НЕ НАБУТВАТ ПАРИТЕ В НАЙ-ГОЛЯМАТА ЦЪРКВА!!!ДЯДО ВИ ДОБРИ Е 100%-ТОВ ИЗМАМНИК И ТО СВРЪХ НАГЪЛ ИЗМАМНИК!------------------ХРИСТИЯНИН СЪМ И ТОЧНО ЗАТОВА НЕ ОДОБРЯВАМ ДЕЙСТВИЯТА НА ИЗМАМНИКА ДЯДО ДОБРИ ЛЪЖЕЩ ХОРАТА, ЧЕ Е БЕЗДОМНИК ДА МУ ДАВАТ ПАРИ ДА СИ ИЗКУПУВА ГРЕХОВЕТЕ С ТЯХ!

7

анонимеН

преди 5 години

Пиши нещо лошо за Орбан и за Груевски или още не си осмърдял прострснството там?

6

АнонимеН

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО Е БОГАТА ЦЪРКВАТА И ЩО ИМОТИ ИМА! И ТОЯ ВСЕ У ГОЛЯМА ЦЪРКВА Е ДАВАЛ ДА МУ СЕ ОПРОСТЯТ ГОЛЕМИТЕ ГРЕХОВЕ!!!----------НАГЛЕДЕН ПРИМЕР НА ПРОСЯК ИЗМАМНИК МАМЕЩ ХОРАТА ДА МУ ДАВАТ ПАРИ КАТО НА БЕЗДОМНИК!ПРОСТО-ТИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е ПРЕМИНАЛА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ ЗАТОВА БУДА НИ Е ПРЕМИЕР!

5

Анонимен

преди 5 години

30-50 000 лева са дневен доход, за някой "недобродетели", но няма проблем, нали?Успех на децата и им желая, всичко най-добро!

4

Анонимен

преди 5 години

Леле колко злоба, колко долно и гадно. Децата искат да направят добро и дано го направят, че да не станат, като вас. Този "дядо" цял живот не е взел една стотина за себе си, а за да има православни храмове, да се реставрират, да не се затрие православието, да не се затрие християнството, чрез което всички имаме досег с Бог. Кой за какво го използва, рано или късно го плаща, тежко и справдливо.

3

АнонимеН

преди 5 години

НЯКОЙ ЩЕ МИ ОБЯСНИ ЛИ КАКВО ДОБРО Е НАПРАВИЛ ДЯДО ДОБРИ ОСВЕН, ЧЕ Е МАМЕЛ ХОРАТА ДА МУ ДАВАТ ПАРИ КАТО НА БЕЗДОМЕН КОИТО ТОЙ ПОСЛЕ Е ДАВАЛ КАТО ИНДУЛГЕНЦИЯ НА ЦЪРКВАТА ДА СИ ИЗКУПУВА ГРЕХОВЕТЕ!НАЙ-ОБИКНОВЕН ИЗМАМНИК БИЛ СВЕТЕЦ!!! ОТВРАТ!-------------ОТЧЕТО ДЕТО НАПРАВИ КОМУНА Е ДОБРОДЕТЕЛ А ТОЗИ Е НАЙ-ОБИКНОВЕН ПРОСЯТ ИЗМАМНИК!

2

Onzi

преди 5 години

Браво!

1

КАКВО ДОБРО?

преди 5 години

Този дедо даде 40 хил лева на мутро ДС ченгетата от БПЦ. Все едно, че ги е дал на телефонни измамници. Къде отидоха парите му? За нови мерцедеси на ченгета попове?