36

Анонимен

преди 5 години

Га човек оглупеее - Поп дебелее!

35

до 24 Гошу

преди 5 години

Добре, че си дал номера да ти звъним... Мишел ли верно се казваш? Мишел? В Аризона, б***аси... Бе, мяркам те тука. Чудя ти се. Ми ти се казваш Мишел!

34

неолигарх

преди 5 години

Най богатия Българин който ще се помни!

33

Анонимен

преди 5 години

Още един *** !

32

Сата НАТО

преди 5 години

предлагам да отворим DMS линия за дарения за паметник на Боеко, изобразен насред бостан с тикви

31

2+2

преди 5 години

Дадо Добри събрал от просене около 60 хиляди лева и ги подарил на църквата .Сега ще събират 60 хиляди да му правят паметник. Абе вие нормални ли сте???

30

тонката

преди 5 години

а бе залупеняци, направете паметник на Цвако пипоня, той е еманация на модерния българин - живее единствено за да взима и да притежава, полезност за околните - нула, това е истинският идеал за вас

29

АнонимеН

преди 5 години

РОБИН ХУД: ВЗЕМАЛ ОТ БОГАТИТЕ ЗА ДА ДАВА НА БЕДНИТЕ!ДЯДО ДОБРИ: ВЗЕМАЛ ОТ БЕДНИТЕ С ИЗМАМА ЗА ДА ДАВА НА БОГАТИТЕ!

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен:"Защо не е дарил парите на някой онко болни"Ти луд ли си, господ е пратил рак на тези хора за да ги накаже за греховете им. Кой е дядо Добри да се бърка в божията воля. Кинти на поповете - това е единственото, което е нужно богу ;)

27

Анонимен

преди 5 години

Цял живот да простиш и да даваш парите на алчните дебели попове. Живот, изпълнен със смисъл!

26

Анонимен:

преди 5 години

Нямам нищо, против дядо Добри, Но според мен не е бил светец. Защо не е дарил парите на някой онко болни, на някой изнемагващи хора, на някой дом за сираци.

25

24 гошу

преди 5 години

Като чета какво пишеш, ти отдавна си отпътувал само, че не го знаеш още. Форумчето Днес да не е нещо специално и да не позволява да се споделя информация, която данъчните я имат. Звънни ми 1-602-547-3861.

24

до 20

преди 5 години

Вашата шайка сте все едни и същи. "Бих", ."щях" "исках" имах намерение" "ОБАЧЕ"??? Не случайно бълг. образоват. система произведе, световно признатите най-некадърните, най-неможещите, най-смотаните милениалисти на земята.

23

Гoшу

преди 5 години

До ЗозоНаправо се скъсах да му завиждам, дето по цял ден просил и накрая подарил половината си живот на тунеядците от църквата :) А нали по-долу писах, той дядо Боже ми е простил всичко, а и да не е , все тая. Боли ме фара къде ще ми е "черната душица" като умра (де го няма тоя ваш имагинерен и измислен отвъден свят). Аз нека сега съм добре, пък после зле. На вас пожелавам обратното - сега да сте зле, че после в Рая да идете :) Ха-ха-ха. Само пари, жени (платени или не), поркане, лайф и дрога

22

Гoшу

преди 5 години

До 666 Гошу 666Е да, то интернето и аз покривам всички нужди на сиропиталищата и раздавам на сирачетата, някъде досега към 2 милиона съм дал, но от скромност досега не казвах :) Ама ей на, накрая си признах във форума на Днес-а :)))) А истината е, че ме боли шпагата за който и да било, няма африканчета, сирачета и прочее. Не съм дал, няма и да дам и 1 стотинка. В природата само който се адаптира оцелява, на нея хич не и пука, дали си умен, колко си красив и благороден, това е. Ай, наздраве :)

21

Зозо

преди 5 години

от думите ви се вижда, че вие сте едни ***, чиито черни душици заминават директно на дъното за рециклиране след края на жалкото ви съществуване. На дада ви Добри може еденствено да му завиждате

20

Гoшу

преди 5 години

До месараОооо, редовно я гледам, заедно с Брадъра. Понеже са по едно и също време, си ги връщам от менюто, докато си поркам с някое гадже или партия :) И хич не съм разстроен, толкова ме забавлявате с писанията си :))))

19

До горния форумец

преди 5 години

Не е просил, лично съм го виждала - ясно беше, че не е бездомен и не проси за себе си!

18

АнонимеН

преди 5 години

БИХ ДАЛ ПАРИ ЗА ПАМЕТНИК НА ОТЕЦ ИВАН И ТО СЕГА ПРИЖИВЕ НАПРАВИЛ ЦЯЛ ПРИЮТ ЗА ХОРА ОТ ВСЯКАКВИ ЕТНОСИ А ЗА ДЯДО ДОБРИ ЩЕ ДАМ САМО ОБИДИ :D

17

666 Гошу 666

преди 5 години

Семейството ми покрива част от разходите на сиропиталище. Не съм видял или чул нито един русофоб да е дарил и стотинка там. А това са БЪЛГАРЧЕТА. Ясно ли ти е сега интернет умнико и смелчако. Моладжия вмирисан.Интернетната си храброст я заври между ушите на там каквото си.