16

Qvor Qnakiev

преди 5 години

Авторката, Камелия, айде да се върнеш във втори клас и да станеш по грамотна, че направо ме дразниш само като ти чета глупостите. Губиш читатели, такаче вземи се в ръце и пиши грамотно, че си адски зле...Видя ли още една грешка, ще пусна жалба да те уволнят.

15

До младен

преди 5 години

Ти разбираш ли какво си написла и за какво става дума? Общината в слчуая няма нищо общо. Важно е какво пише в документите на колата, а там строи стария собственик, ако новия не смени талоните на свое име. Мързел и тъпoтия е да не провериш преди да пишеш.

14

Ха ха хааа

преди 5 години

Ами да не продават на гърчолята бре, ама пуста лакомия!

13

младен

преди 5 години

"Освен тези престъпници, невинни българи попадат под ударите на гръцкия закон, защото са продали автомобил."Нема невинни. По закон като я шитнеш колата или каквото и да е отиваш с договора в общината да те отпише. Така че хич не са невинни. Не са виновни за трафика ама са си виновни за мързела и тъпотията.

12

Анонимен

преди 5 години

Аз като си продадох колата, нотариуса ми каза, че вече "автоматично" се отписва автомобила ми в общината и не е необходимо да ходя и да попълвам декларация, че съм го продал и вече не ми се води.А защо в полицията не става? Не е сложно, не е невъзможно, още повече, че работи с общината. Явно нямат интерес.И се налага да се ходи в полицията и да пуснеш документите и там, за да се отбележи че не се води на теб нещо, ако случайно новия собств.направи ПТП примерно още в същия ден.

11

Анонимен

преди 5 години

В България старият собственик може да направи две неща. Първо, може да подаде в деловодството на КАТ копие от договора за покупко-продажба, от което реално няма никаква полза. Второ, може да провери в КАТ какви коли се водят на негово име и да види между колите водещи се на негово име, дали стои още продадената кола. Ако разбере, че не е прехвърлена, не знам какво трябва да направи и кого да сезира.

10

До 11

преди 5 години

Пишеш глупocти. Талоните на колата и ключовете ги взима новият собственик още при нотариуса и с това в България сделката приключва. Няма ходене до КАТ на стария и новия собственик - това само по добра воля на новия собственик и то само ако е от същата област. Казано по друг накратко - начинът определен в законите за покупко-продажба на кола в България позволява новия собственик да не регистрира колата, а старият собственик нищо не може да направи.

9

Fritz Bauer

преди 5 години

При продажда на кола и МПС - Бус и др. , всеки малко над 7 годинки , знае да си прибере старите талони и документи, и още преди плащането пред нотариуса, се отива до КАТ- И СЕ ОПРАВЯТ СТАРИТЕ НОМЕРА...А ако желае да ги кара и да остане с тях --се вписва новия собственик...Това в Италия става на същия ден--за час, час и половина .Гръцката Полиция не е длъжна да ви следи и оправя документите !

8

Анонимен

преди 5 години

Като са глупави да дават без прехвърляне така ще е.

7

Azz-ът

преди 5 години

Всяка професия-с рисковете си!

6

Анонимен

преди 5 години

Българска работа големите схеми, срама нямате ей

5

Gopeto

преди 5 години

До АнонименТи изобщо си нямаш на представа , какво говориш :) Ти да не мислиш,че бежанците, които са стигнали до трафикант, остават в България?

4

Анонимен

преди 5 години

До Кръстьо КостовНа гърците сме им през оная работа. Ако могат да ни прецакат винаги ще го направят.

3

Анонимен

преди 5 години

Тия които извършват трафик на "бежанци" и пълнят България с диваци трябва да бъдат съдени за държавна измяна. За държавна измяна трябва да има смъртно наказание. Най-голямото престъпление е да извършваш подривна дейност срещу собствения си народ. Би трябвало да бъдеш третиран като терорист, измъчван до пълни самопризнания и екзекутиран като Чаушеско.

2

Кръстьо Костов

преди 5 години

Не трябва ли да се уведомяват подсъдимите преди да бъдат осъдени и да им се даде възможност за защита ?И как Гърция съди български граждани без да уведомява българската държава за това ??

1

шматка

преди 5 години

Клопка няма.Има смотано законодателство.Как не въведоха задължителен срок за прехвърляне или задължение на нотариуса да унищожава талоните след прехвърлянето