54

Shark

преди 5 години

Може ли хечбекът да е предпочитан пред кросоувъра? Може да е, ама може и да не е. И това не мисля че е ваша работа. Ако си търсите с какво да си пълните сайта, това вече е друг въпрос. Ама да ми давате акъл какво да карам....айде моля ви се

53

redordead

преди 5 години

това за ускорението при светофарите, според мен важи по-скоро за колите с автоматична скоростна кутия, които тъгват много по-бързо и наистина и без да я настъпваш, обиконвено, когато си ускорил до 50, без кик даун, обикнвено си по-напред от другите коли. Казвам го от опит с Аутбек 3.0, не натискам, не се надреварвам, ползвам го да си возя семейството.

52

Мката

преди 5 години

Аеее, я оставете хората да карат, каквото си искат и спрете, да бъдете малки сидшиви нещастничета.

51

Анонимен

преди 5 години

Много лъжи за тези предимства на хечбека. Цените се изравниха, написаното важеше преди 20 години. Разходът на гориво се изравни. Удоволствието от шофирането с хечбек е далеч по-малко. Ускорението с хечбек е по-слабо. В случая какво разбират сравнение от един и същи клас?! Това са различни коли и само някои модели на хечбек са мощни като кросовърите или по-мощни, но съответно са доста по-скъпи и с по-голям разход на гориво. Обикновено кросовърите са по-мощни от хечбеците, но не много повече.

50

Анонимен

преди 5 години

Хечбекът е удобна кола, но не може да се мери с кросовъра.

49

Анонимен

преди 5 години

Хечбеците в България са на средна възраст 26-27 години, а кросовърите 9-10 години. Това обяснява предимствата и недостатъците им.

48

Анонимен

преди 5 години

От малък карам каруца после жигула .Фен съм на Биг Брадър и искам да карам джип като на Мара отварачката и другите дами.

47

Анонимен

преди 5 години

За българските пътища най-подходящ е голям джип, но това не е по джоба на хората, затова малкия джип е следващият избор. Все повече хора го разбират и затова все повече са малките джипове по пътищата на България.

46

Пет

преди 5 години

До 42 дето пише...до пет..Човече...карай си в София и околностите...катерене по Селата наоколо! Аз съм си от Град и си карам в Град много по хубав и чист от ...София! Един тип...не е в България! Пъпа на Европа! Имам 24 светофара от мен до края на града!Та аз ли Нямам опит с каране на Ампел?

45

Анонимен

преди 5 години

Хечбекът в България е кола за тези дето си купуват хечбек на над 20 години, нов внос от автоморгите на Италия, каран от някоя баба веднъж в седмицата до магазина и обратно и само на 40000 километра. После гордо въртят гуми на мегдана, за да видят всички, че и те имат кола.

44

Анонимен

преди 5 години

Хечбекът има едно голямо предимство - с по-малки габарити е и се паркира малко по-лесно, което се улеснява и от по-малкият му радиус на завой. Важно предимство най-вече за жените, както и при паркиране в маломерните паркоместа, например в подземните гаражи на новите сгради. Други предимства хечбека няма.

43

Веско

преди 5 години

Интересно, коментирай че това са коли за селяни и комплексари. Не разбрах коя дума е нецензурни, но коментара го няма :(

42

Анонимен

преди 5 години

Май единственото вярно нещо в тези 10 "предимства", е че хечбека би трябвало да е по-стабилен на пътя, защото центъра на тежеста му е по- ниско.

41

Анонимен

преди 5 години

От 5 години карам кросовър и в бъдеще само такъв ще карам. Разход 6 на 100. Ускорение фантастично. По разбитите пътища минаваш без проблеми. Не се сгъваш за да влезеш и.излезеш от колата, видимост доста по-добра от хечбек и седан. Значително по-безопасно се шофира с него, само при рязко завиване с висока скорост е по-нестабилен, но това няма как да се случи. С висока скорост, само на магистралата. Повечето мои познати също минаха на кросовъри.

40

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-голям трошляк карат тези тук дето пишат против кросовърите, толкова повече се дуят по пътищата, карат с много над разрешената скорост и като те минат те гледат презрително, единбвид кой съм аз дето с трошката на 30 години надминавам джипа. Даже не осъзнавате колко сте жалки и най-вече опасни по пътищата.

39

До 37 пет

преди 5 години

Ако има някой, който успява да си направи зелена вълна, това съм аз. Другите се опитват с над 100 да хванат следващия светофар, но като теб бият спирачки, т.е. карате газ-спирачки и философствате, че другите били такива. То на ваше село това върви, но в София не е особено умно.

38

Анонимен

преди 5 години

Интересно, както пише тук, сравних ускоренията на хечбек и кросовър на един и същи голям производител и се оказа, че кросовърите ускоряват по-бързо. Разходът на гориво почти равен.

37

Анонимен

преди 5 години

За нашите разбити пътища само кросовер става, но *** искат да карат с 200 по завоите на село, а с по-висока кола като кросовъра не става. Много бързо ще се запознаят с околните дървета, докато с хечбек повече време им трябва за дървото.

36

До 38 Ганя

преди 5 години

Качи се на един кросовър, покарай малко и ще разбереш, че ти си ***.

35

Анти Ганя

преди 5 години

"Карам 140 к.с. малък джип, който тук наричат кросовър. Не бих казал, че ускорява по-бавно от хечбеците., които ги гледам в огледалото, че са още по средата на кръстовището, когато аз съм на 20-30-40 метра след кръстовището."Хахахахахах. Живей си в измисления свят, където законите на физиката се прилагат както на теб ти е удобно. *** не може да го разбере - по-тежка кола, с по-лоша аеродинамика НЯМА как да ускорява по-бързо, освен ако не компенсира откъм конски сили....