31

хюго бос до 39

преди 5 години

Как турският офицер защитава православието по- добре от кгб-ейският? Май пропусна какво стана при визитата му. Знаем какво стана при визитата на Кирил, но защо обидното отношение на вартоломей е по- приемливо? Все пак Борисов отказа да се срещне с него и беше изгонен позорно? Та да те питам, може да се обръкаш и д апомислиш- защо смяташ турският офицер за по-способен да защти православието???

30

до 39

преди 5 години

С какво турският офицер е по-добър от кгб- ейският? Къде е разликата?

29

хюго бос до 35

преди 5 години

Поинтересувай се малко кой е той, тогава обиждай. Вартоломей е турски гражданин и е офицер на турската армия. Иначе *** май не те научила н аобноски, че не се обижда така. Ама толкова си можеш...

28

до 33

преди 5 години

Поредният българомразец се изака в темата. Ходи да тролиш другаде. Аз не мога да ви разбера ислямския башибозук- ходете си в ислямските сайтове, какво пишете в нашите.

27

хюго бос

преди 5 години

България, не ***. Извинявам се за грешката.

26

хюго бос до 18

преди 5 години

Ами ще си ги мерят тогава- все пак вартломей е турски офицер от турската армия, турчин. Турският офицер срещу КГБейският. Как Вартоломей, един турски офицер, защитава православието?Е, видяхме как - нагледно в ***, че чак Борисов отказа среща с него и турчинът беше изгонен позорно.

25

Анонимен

преди 5 години

Тоя с антената на главата е творение на Дявола.

24

Анонимен

преди 5 години

Какво ти заседание, президиум.

23

Информация

преди 5 години

Според последните преброявания броят на вярвашите, декларирали се като православни християни е:Руска Православна Църква и подчинените и църкви - 150 000 000Целият останал православен свят - 60 000 000

22

Анонимен

преди 5 години

Като ги гледам тия "нафталини" винаги асоциирам клади, колела за разтягане и чупене на кости и инквизиторски уреди за мъчения на еретици. Що така?

21

Анонимен

преди 5 години

До Българин 23Ние би трябвало да сме обединени в името на Христос против гнилата църква! Фарисеите и Садукеите нямат място във Вярата!

20

Българин

преди 5 години

Православните християни трябва да стоим обединени. Знам че и РПЦ и ВП си имат своите доводи, но ако не сме единни, католицизма и мюсюлманството ще ни погълнат.

19

Анонимен

преди 5 години

Га Мамона си нема работа, си работи поповете! :))))))

18

Лично мнение на лаик

преди 5 години

Ако Руската православна църква скъса отношенията си с Вселенската патриаршия, разколът ще стане още по-голям.Редно е да се съберат всички православни патриарси, да обсъдят проблема и да намерят най-разумното решение.

17

Свети комшу

преди 5 години

И вие какви сте сектанти, просто не е истина, само обирате хората и ги лъжите в очите. ГОСПОД НЯМА, ИМА ЛЪЖЛИВИ ХОРА!

16

ае 18

преди 5 години

ей мишка, ти си малцинство в държавата си. Тихо!

15

Олег

преди 5 години

Видяхме руското православие, че е държавно! Христос ако не харесва Путин и с него ще прекратят връзка!

14

Олег

преди 5 години

Е пазил Кирил Украинските ли интереси защитава, че да е украински патриарх? Видяхме на Шипка колко го боли за другите народи!Кирил е фарисей!

13

Стамат

преди 5 години

Анатема на Константинопол!!!

12

АнонимеН

преди 5 години

ПОПОВЕТЕ В РУСИЯ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА РЕЖИМА ИНАЧЕ СВЪРШВАТ КАТО ВАРНЕНСКИЯ МИТРОПОЛИТ!РУСИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!!!!!