88

Кръстьо Костов

преди 5 години

До Анонимен 89Каква дълга памет ...

87

(-_-)

преди 5 години

Украйна никога не е имала ядрени оръжия. Русия наследява СССР, а не Украйна. Оръжията бяха съветски. Както казах по-рано там се извърши преврат. Виж какво означава преврат, ако не ти стига пипето:)

86

Анонимен

преди 5 години

честно да ви кажа, харесвах руснаците и имах прекрасно мнение за тях. докато не видях какви са св*ине по морето, а и в чужбина. и как се държат с всички. да, възможно е свестните руснаци да си стоят в русия, но при нас категорично винаги са идвали и идват от най-противните. още откакто техният светостлав е изпепелил столицата ни и е изклал 60.000 български жени и деца.

85

(-_-)

преди 5 години

В Украйна се извърши преврат с любезното съдействие на САЩ. За това, всички тия договори било то международни или не остават за времето през което тая страна е имала законно правителство. Русия беше провокирана и успя да запази своите интереси, като не проля кръв. Това е достойно за уважение. Иначе кой е по-нагъл е въпрос на гледна точка.

84

SpaceX

преди 5 години

Русия е гарант а Украйна се отказва от ядреното си оръжие.

83

Анонимен

преди 5 години

държава, в която все още има градове като владей-кавказ и владей-восток (изток) и за 200 години не си е направила труда поне някаква култура да се опита да внесе там, не е никак миролюбива. може би защото съветските комунисти избиха до крак елита на нацията си. ''великата отечествена война', 'фашистите' - някой наясно ли е и с тази комунистическа измама? 'отечеството' свършва при беларус - литва, естония, румъния българия, полша, берлин не е отечество, а окупация!

82

SpaceX

преди 5 години

81 Първо преврат никога не е имало нито е разпускан парламента нито е суспендирана Конституцията нито армията е излизала от поделенията. Въпро Русия

81

Да си го кажем право

преди 5 години

Крим защо да е Руски а не Османски?Защото е владян по-дълго време от Русия ли.Добре,ама ако съдиме по това ,Крим трябва да е най вече Български.защото най дълго са го владеели Българите,поне 1500 години.Русия е държава от две недели,даже и история няма.Историята на Русия започва от Иван Грозни,когато напада и побеждава Българите от Казан.А след това Екатерина изколва все що се нарича Българин,както и Петър Велики....Екатерина Велика,Петър Велики,все велики се наричат Българоубийците..Империя.

80

Анонимен

преди 5 години

руснаците определено са нагли. но това не прави украйна държава с история, нито самите украинци някакви цветя за мирисане. да не казвам, че те са още по-нагли. и не съм американофил, тях съвсем не ги понасям, племе без култура, събрано от кол и въже. просто не виждам защо доста българи раличават само черно и бяло.

79

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

След като получих последният Ъпдейт джаджата ми стана оса!

78

Анонимен

преди 5 години

Хартата за създаването на ООН

77

(-_-)

преди 5 години

И какво гласи меморандума.. Въобще от кога меморандуми и тем подобни важат в условията на преврат / гражданска война?

76

SpaceX

преди 5 години

Договорът за приятелство от 1997

75

Анонимен

преди 5 години

Беловежкото споразумение от 1991

74

SpaceX

преди 5 години

Хелзинския заключителен акт от 1977

73

SpaceX

преди 5 години

75 Меморандума от Будапеща 1994

72

Анонимен

преди 5 години

Явно не познаваш историята на Германия. Когато немските земи се обединяват, самите немци решават вместо да има една голяма Германия, да има две немски държави.Я дай линк за това твърдение, че се изпотих от търсене! Никога Бисмарк не би позволил при самото обединение да се основат две държави вместо една!

71

(-_-)

преди 5 години

Започвай да говориш със факти и се приготви за боя, който ще изядеш, защото тоя свят не е само Русия :)

70

Анонимен

преди 5 години

До 51 рускиняМосковията затова е заграбила 1/6 От земята, защото от край време я нападат "фашисти" и тя все ги "освобождавала", а после забравила да се върне от там от където е дошла !По някое време си присвоила и името "Русия" от Киев, българите и' подарили славянската писменост "през македонските земи", а така също ги спасили да не приемат корана с покръстването!

69

SpaceX

преди 5 години

71 без да се ровим в историята Русия наруши поне 6 международни действащи договора мога да ти ги изброя